Μήνυμα στις 23/7/2013 στις 16:25 @Διάφορα
Αυτο που λες φιλε κατα 99% νομιζω πως δεν ισχυει επειδι εγω που ειμαι στο ΕΠΑ.Λ και εγιναν περικοπες σε δασκαλους και καταργηθηκαν ειδικοτητες δεν σημαινει εγω που θα παω Γ λυκειο θα μεινω ξεκρεμαστος. Οι νεοι μαθητες δεν θα μπορουν να διαλεξουν αυτες τις ειδικοτητες. Αυτο ειναι ολο. Δηλαδη η κοπελα σου ηταν τυχερη οπως και εγω
Πήγαινε στο θέμα: Κατάργηση σχολών Επας.
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 03:55 @Sex
κατα 99% δεν θα πει οχι εκτος αν εχει καποιον λογο.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 03:54 @Sex
πολλα προκαταρτικα φιλε για να υγρανθει η περιοχη και μετα σιγα σιγα ξεκινα να "μπαινεισ" μεσα με απαλες κινησεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη Φορα
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 00:40 @Διάφορα
για το 2ο που ειπες εισαι λαθος. Δεν υπαρχουν μονο ΕΠΑΛ επσερινα λυκεια. υπαρχουν και τα γενικα οπως θελει να παει και ο φιλος.
Πήγαινε στο θέμα: Εσπερινό Ενιαίο Λυκειο
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 16:02 @Διάφορα
Το καλυτερο αθλημα που γυμναζει γενικως ολο το σωμα ειναι η κολυμβηση.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φτιάξω καλό σώμα;;
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 15:58 @Μηχανήματα
Το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα πιραξεις το ρολοι της ΔΕΗ τρως απο 1 μεχρι 10 χρονια φυλακη. Δηλαδη με το που το πιραξεις εστω και λιγο εχεις φαει ηδη 1 χρονο φυλακη. Αρκει βεβεα να μην το δει κανας τεχνικος της ΔΕΗ που να σου πω την αληθεια επειδη τα εχουμε κανει στο σχολειο αυτα φενεται αν ειναι πειραγμενο ή οχι.
Πήγαινε στο θέμα: Ρολοι ΔΕΗ
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 23:40 @Sex
σορρυ για το νταμπλ ποστ αλλα το προφυλακτικο να το φορεσω με κατεβασμενο το πετσακι ή οχι?
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα, αποριες
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 23:36 @Sex
Ωραιος φιλε βασικα δεν ηθελα να πω βγαζω σκουπιζω. Ηθελα να πω βγαζω και αλλαζω προφυλακτικο αλλα δεν ηξερα που ειναι το Edit*. Δεν πειραζει ομως μαθαμε και 2 πραγματα παραπανω :) Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα, αποριες
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 15:23 @Sex
Κανας οδηγος για το πως να φορεσεις το προφυλακτικο υπαρχει?
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό |