Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν θέλεις όραση σωστή, κλείσε τον υπολογιστή. (κοινωνική προσφορά του ftou.gr στα άλλα sites)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

SOS

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116973 από Kseni στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 1:23πμ

Kseni

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/2/2013
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει αλλά γενικά φοβάμαι συνέχεια με το ΑΝ είμαι εγκυος με αποτελεσμα να εχω ενα μονιμο αγχος! Παντα υπαρχει το προφυλακτικο αλλα.... μου ετυχε το εξης κ δεν ξερω τι να κανω...λοιπον εκανα ερωτα κ αφου το αγορι μου τελειωσε μετα ειδα πανω στο προφυλκτικο σπερμα, αυτος λεει οτι εγινε μετα αφου δεν ειχε σπασει το προφυλακτικο κ ειναι 1000% σιγουρος..τι να κανω παάαααλι να αγχωθω ή δεν υπάρχει λόγος??? είμαι στην 6η μερα της περιόδου μου περιμενω απαντηση σιγουρηηηηηη!! Ευχαριστώωωωωω
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #116974 από μαρμπι στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 1:42πμ

μαρμπι

Αποδεκτή απάντηση

είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα..πάρε ενα τεστ εγκυμοσύνης για να δεις τι παίζει.. και μην πολυ εμπιστεύεσαι το αγόρι σου..γιατι σιγουρα δεν θα εχει καταλαβει την σοβαροτητα της καταστασης.. παρε ενα τεστ και αν ειναι αρνητικο και δεν σου ερθει περιοδος πανε καλου κακου και σε εναν γυναικολογο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116975 από Kseni στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 1:55πμ

Kseni

Εικονίδιο
banned
..νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για τεστ ειμαι κ 6η μερα της περιοδου δεν ξερω κ ο γιατρος τωρα τι θα μου πει! Εσύ τι φάση, τι εκανες τελικα???? Παντως ο ιδιος μου λεει οτι δεν τελειωσε μεσα αλλα εξω κ με προφυλακτικο κ όπως...(ξερεις τι εκανε) τραβηχτηκε το προφ. κ γι αυτο ειδα σπερμα εγω αλλα γενικα ηταν εξω!! Απο το ''πανε'' καταλαβαινω πως εισαι απο Βορεια, ευχαριστω που απαντησες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116990 από na mai στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 2:14μμ

na mai

μέλος από: 26/1/2013
Το πιθανοτερο ειναι πανω στο προφυλακτικο να υπηρχαν δικα σου υγρα. Μη φρικαρεις τοσο! Δεν είναι και τοσο ευκολο να μεινεις εγκυος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117005 από Kseni στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 6:35μμ

Kseni

Εικονίδιο
banned
...σ'ευχαριστώ πολύ μου δίνεις κουράγιοοοοοοοο να συνεχίσω ήρεμη την εξεταστική μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117274 από μαρμπι στις 09 Φεβρουαρίου 2013, 4:22μμ

μαρμπι

μου είχε τύχη κάτι το αντίστοιχο.. :P το τεστ έδειξε αρνητικό αλλά είχα 5 μήνες καθυστέρηση και τα συμπτώματα .. εε δεν μπορούσα να το αφήσω κι όλας γιατί πονούσα και πολύ.. κάθε φορά που κουβαλούσα κάτι ή που έκανα κάτι κουραστικό και τελικά ήταν ορμονικό από άγχος κι στρες.. :P και πάλι πάντως καλού κακού περίμενε λίγο αλλά μην το αφήσεις πολύ!!! ναι όντως είμαι από βόρεια.. :P χεχε :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117303 από giannisefoa στις 10 Φεβρουαρίου 2013, 2:58μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Μην αγχώνεσαι τόσο εύκολα...Το ξέρω πως καμιά φορά μπορεί να πιάσει κάποιον παράνοια με κάτι αλλά get over it...Υπάρχουν τρόποι να εφησυχάζεσαι...1ος:μπορείς να απαιτήσεις να τελειώνει εκτός ακόμα κι αν φοράει σκουφάκι.2ον αν όντως τελειώνει εντός και φοράει και σκουφάκι βγάλτου εσύ προσεκτικά το προφ. και γέμισέ το νερό(πολύ όμως).Αν δεις πως δεν υπάρχει κάποια διαρροή τότε είσαι οκ!Τέλος αν φοβάσαι τόσο χρησιμοποίησε μαζί με το προφυλακτικό και αντισυληπτικά.Το θεωρώ πολύ ακραίο αλλά προκειμένου να έχεις την ψυχική σου ισσοροπία θα το κάνεις αν χρειαστεί...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117387 από Kseni στις 12 Φεβρουαρίου 2013, 1:47μμ

Kseni

Εικονίδιο
banned
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Γιάννη, δεν ειναι δύσκολο να σε πιάσει παράνοια όπως λες είδικά αν είσαι 24 ετών φοιτήτρια κ η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι, ξέρω ότι δεν είναι πολύ εύκολο να μείνει μια γυναίκα έγκυος και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ! Έβαλα κ χαζό τίτλο το sos απλά πρώτη φορά γράφω σε κάποιο μπλόκ! Ευχαριστώ κ πάλι Γιάννη.

Όσον αφορά το ''μνμ'' για τον τίτλο του θέματος, ελπίζω να μην είναι από τους διαχειριστές διαφορετικά ντροπή τους!

Σημείωση moderator: Ε όχι και μπλοκ το διάσημο ftou.gr! Και όχι και ντροπή μας που δεν μπορείς ν' ακολουθήσεις μια απλή οδηγία. Πέρασε έξω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login