Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 16:40 @Sex
...ε ωραία άσε τον να τελειώσει μόνος του ρε παιδί μου στο στόμα σου χωρίς εσύ να επέμβεις..κ τότε βλέπεις ε??? Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 16:37 @Sex
...γιατί να σου ζητήσει κάτι τέτοιο??? για να μην βάλει κάποιους είδους προφύλαξη??? να του πεις ότι δεν παίζει ρόλο κ με περίοδο μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη! Πολλές κοπέλες κάνουν έρωτα με περίοδο, εγώ προσωπικά πονώ οπότε δεν το κάνω, εσύ όχι?? Τι ηλικία έχετε κ οι 2?
Πήγαινε στο θέμα: επιτρέπετε η οχι;
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 14:00 @Κλάψιμο
..ανάλογα σε πόσο καιρό έχει τους αγώνες κ με τι συνδυάζεται ο πυρετός, από λαιμό, αμυγδαλές κλπ! Αν είναι απλά μια ίωση με λαιμό θα πίνεις gold and flu panadol, ζεστά, πολλά υγρά κ σπίτι γιατί ο καιρός τώρα είναι λίγο περίεργος!!!! Αυτάαααααα από μια παλιά αθλήτρια 100m :)
Πήγαινε στο θέμα: Αρρωστια!
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 13:57 @Sex
...οντως είναι πολύ ευαίσθητο μέρος του άνδρα αυτό οπότε θέλει πιο λεπτές κινήσεις, μπορεί κ ο ίδιος να μην μπορεί να σου εξηγήσει σωστά τον πόνο που του δημιουργείτε..προσπάθησε να κάνεις διαφορετικά πράγματα κάθε φορά δηλαδή...την μία φορά άφησέ τον να τελειώσει από μόνος του στο στόμα σου χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα κ τότε βλέπετε!
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 13:47 @Sex
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Γιάννη, δεν ειναι δύσκολο να σε πιάσει παράνοια όπως λες είδικά αν είσαι 24 ετών φοιτήτρια κ η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι, ξέρω ότι δεν είναι πολύ εύκολο να μείνει μια γυναίκα έγκυος και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ! Έβαλα κ χαζό τίτλο το sos απλά πρώτη φορά γράφω σε κάποιο μπλόκ! Ευχαριστώ κ πάλι Γιάννη. Όσον αφορά το ''μνμ'' για τον τίτλο του θέματος, ελπίζω να μην είναι από τους διαχειριστές διαφορετικά ντροπή τους! Σημείωση moderator: Ε όχι και μπλοκ το διάσημο ftou.gr! Και όχι και ντροπή μας που δεν μπορείς ν' ακολουθήσεις μια απλή οδηγία. Πέρασε έξω. Πήγαινε στο θέμα: SOS
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 18:35 @Sex
...σ'ευχαριστώ πολύ μου δίνεις κουράγιοοοοοοοο να συνεχίσω ήρεμη την εξεταστική μου!
Πήγαινε στο θέμα: SOS
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 01:55 @Sex
..νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για τεστ ειμαι κ 6η μερα της περιοδου δεν ξερω κ ο γιατρος τωρα τι θα μου πει! Εσύ τι φάση, τι εκανες τελικα???? Παντως ο ιδιος μου λεει οτι δεν τελειωσε μεσα αλλα εξω κ με προφυλακτικο κ όπως...(ξερεις τι εκανε) τραβηχτηκε το προφ. κ γι αυτο ειδα σπερμα εγω αλλα γενικα ηταν εξω!! Απο το ''πανε'' καταλαβαινω πως εισαι απο Βορεια, ευχαριστω που απαντησες!
Πήγαινε στο θέμα: SOS
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 01:23 @Sex
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει αλλά γενικά φοβάμαι συνέχεια με το ΑΝ είμαι εγκυος με αποτελεσμα να εχω ενα μονιμο αγχος! Παντα υπαρχει το προφυλακτικο αλλα.... μου ετυχε το εξης κ δεν ξερω τι να κανω...λοιπον εκανα ερωτα κ αφου το αγορι μου τελειωσε μετα ειδα πανω στο προφυλκτικο σπερμα, αυτος λεει οτι εγινε μετα αφου δεν ειχε σπασει το προφυλακτικο κ ειναι 1000% σιγουρος..τι να κανω παάαααλι να αγχωθω ή δεν υπάρχει λόγος??? είμαι στην 6η μερα της περιόδου μου περιμενω απαντηση σιγουρηηηηηη!! Ευχαριστώωωωωω Πήγαινε στο θέμα: SOS |