Μήνυμα στις 23/1/2014 στις 17:34 @Sex
οοκ θα παρω αν ειναι κι οπως κι να εχει θα κλεισω με τον γιατρο ενα ραντεβου σ ευχαριστω !! να μας ζησει;; για κανενα λογο !! ειμαι μονο 17 δεν μπορω.. !! Πήγαινε στο θέμα: υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 18:20 @Sex
είχα πάρει ενα τεστ πριν 3 εβδομαδες λιγες μερες αφου το καναμε αλλα βγηκε αρνητικο.. μπορει να μην ηταν σωστο;;;σ ευχαριστω οπως κι να χει
Πήγαινε στο θέμα: υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 23:34 @Sex
γεια σας.. ειχα 40 μερες καθυστερηση οταν εκανα σεξ με το αγορι μου πριν απο 20μερες χρησιμοποιησαμε βεβαια προφυλακτικο αλλα μετα αυτος εριξε καποιες σταγόνες μέσα μου.. υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;; η καθυστερηση συνεχιζει και το αγορι μου πριν απο λιγες μερες που μου εβαλε δαχτυλο λεει οτι επιασε κατι περιεργο και μετα εγω πονουσα και εβγαλα αιμα υπαρχει περιπτωση να ηταν το"εμβρυο" ειμαι 17 χρονων και εχω τρελαθει απαντηστε μου ειναι πολυ σημαντικο!!
Πήγαινε στο θέμα: υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 15/1/2014 στις 21:57 @Sex
εγω σαν κοριτσι.. την πρωτη φορα δεν πόνεσα καθόλου .. το αγόρι μου ήταν πολύ προσεκτικός και ημασταν κι οι δυο χαλαροι κι καλα προετοιμασμενοι οποτε δεν πονεσα.. για αγορια δεν γνωριζω..
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα σεξ
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 20:40 @Sex
εγώ περίπου πέντε λεπτά.. αλλά δεν μ αφήνει κι παραπάνω.. :P
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο σεξ
Μήνυμα στις 26/10/2013 στις 00:10 @Sex
μην αγχώνεσαι !! κυρίως αυτό γιατί επιδεινώνει την κατάσταση ό,τι κι αν είναι.. τα πέρασα κι εγώ .. και πολύ πρόσφατα μάλιστα.. βέβαια εγώ δεν είχα τίποτα σημαντικό.. αλλά όσο πιο πολύ αγχώνεσαι τόσο πιο πολύ το χειροτερεύεις..!!
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση περιόδου περίεργα συμπτώματα
Μήνυμα στις 25/10/2013 στις 15:43 @Sex
Τίποτα !! όμως στο λεω από εμπειρία μην αγχώνεσαι..!! παρότι ήμουν τελείως άπειρη το αγόρι με βοήθησε πάρα πολύ!! κι αμα δεν εχεις αγχος θα ειναι καλυτερα για εσενα γιατι δεν θα το βλεπεις τοσο περιεργα.. σαφως και δεν θα ειναι το πιο ευχάριστο πραγμα που εχεις κανει στη ζωη σου αλλα θα νιωσεις λιγο πιο ανετα..
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα πιπα
Μήνυμα στις 25/10/2013 στις 14:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μην αποκλείεις το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης.. οι πόνοι χαμηλά μπορεί να σημαίνουν την εμφύτευση του ωαρίου στην μήτρα .. ενώ η συχνή ούρηση είναι συχνή κατά τη διάρκεια μια εγκυμοσύνης.. το λίγο αίμα που έχεις ίσως σημαίνει κι αυτό ότι πραγματοποιείται η εμφύτευση καλό θα ήταν να πας σ έναν γυναικολόγο και να μην περιμένεις.. γιατί μπορεί να μην είναι εγκυμοσύνη αλλά κάτι σοβαρότερο.. αρχικά πάρε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να δεις τι θα δείξει .. και μετά κλείσε ένα ραντεβού στον γυναικολόγο σου.. Ελπίζω να βοήθησα..!Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση περιόδου περίεργα συμπτώματα
Μήνυμα στις 25/10/2013 στις 00:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:γεια σου..το γεγονός ότι δεν έχεις εμπειρία μην σε αγχώνει .. όπως επίσης δεν πρέπει να σε αγχώνει το θέμα ότι μπορεί να μην του αρέσει ή ότι μπορεί να τον πονέσεις... όλες μας υπήρξαμε άπειρες.. όταν θα ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά σιγά σιγά μπορείς να πας προς τα κάτω και να το "φιλήσεις" .. την πρώτη φορά θα είναι πολύ άβολα για εσένα τις επόμενες φορές θα είναι λιγότερο.. εως καθόλου..τώρα σχετικά με το πως και το τι αφού έχεις δει και έχεις διαβάσει ξέρεις πως πρέπει να το κάνεις με ποιον τρόπο.. σχετικά με το αν θα του αρέσει..μην αγχώνεσαι καθόλου θα σε βοηθήσει και αυτός ειδικά αν ξέρει ότι είναι πρώτη φορά.. εμένα το αγόρι μου με είχε βοηθήσει αρκετά και στο να μην έχω άγχος αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να το κάνω .. ελπίζω να βοήθησα και αν θες κάτι παραπάνω ρώτα με .. Αυτά από εμένα! :) Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα πιπα
Μήνυμα στις 15/10/2013 στις 22:56 @Διάφορα
το γεγονός ότι δεν "χύνεις" δεν σημαίνει ότι δεν έχεις μπει στην εφηβεία.. τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εφηβείας είναι η ανάπτυξη των γενετικών οργάνων , η εμφάνιση περισσότερης τριχοφυΐας ,η ανάπτυξη των μυών καθώς και η αλλαγή των φωνητικών χορδών..ίσως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο..!! δεν χρειάζονται όλα τα αγόρια τον ίδιο χρόνο για να εκσπερματώσουν..!αν παρόλα αυτά δυσκολεύεσαι και στο μέλλον καλό θα ήταν να το δεις... μπορεί να είμαι γυναίκα και να μην με εμπιστευτείς...όμως έτσι ..μπορείς να πάρεις και απαντήσεις και από άλλους και να τα κάνεις μια μίξη.. αυτά από εμένα και ελπίζω να βοήθησα.. :)
Πήγαινε στο θέμα: Εφηβια |