Πρωτη φορα ερωτας με κοπελα (|σεξ)
Μήνυμα #116745 από paranoikos στις 28 Ιανουαρίου 2013, 6:55μμ
μέλος από: 6/8/2012 μηνύματα: 206 0 |
Γειαααααααα σε ολους !Με την κοπελα μ τα εχουμε εδω και 1 χρονο και εχουμε προχωρησει αρκετα.. και αποφασισαμε σε κανενα μηνα που θα ξαναβρεθουμε να κανουμε ερωτα για πρωτη φορα... και θελω να μου δωσετε και οδηγιες σχετικα με το θεμα αλλα και συμβουλες και για τους 2 μας... 1)δεν αρεσει σ κανεναν απο τους 2 να κανουμε στοματικο ο ενας στον αλλο και ετσι δεν κανουμε ποτε 2)με τον πονο τι γινεται και για τους 2 3) τι προφυλακτικα μου προτεινεται να παρω ..(την εχω 16 εκ) και αν μπορειτε να σκεφτητε κανενα κολπο να διωξω τους δικους μου απο το σπιτι θα ηταν χρησιμο!!! να ειστε καλα οτι θελεται να μ πειτε σχετικα με το θεμα πειτε τοοο ααα ειμαστε 15 εγω και 16 αυτη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116756 από anna.pam στις 28 Ιανουαρίου 2013, 9:11μμ
μέλος από: 4/1/2013 μηνύματα: 135 0 |
Κοίτα Καρατζάς κάτα την γνώμή μου εξασκησου με τα προφυλακτικα.2ον μην αγχωνεσαι.3ον εσυ ίσως να πονεσεις λίγο ..αυτή θα πονέσει πολυ.σκουπιζεις αίματα που τυχών δημιουργηθουν..απαλές κοινησεις μην μπεις ολος.μέσα της κατευθειαν.χρησιμοποίησε λυπαντικο θα βοηθισει προφιλακτικο μεσεο μέγεθος (μεδιουμ) και καλητςρα μαρκα ς;) Πες τους δικούς σου οτι θα φέρεις φιλους να δείρτε ταινία και ζητά τους να φύγουν;) Ελπίζω να βοηθισα:-D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116763 από paranoikos στις 28 Ιανουαρίου 2013, 10:42μμ
Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116780 από yomen στις 29 Ιανουαρίου 2013, 2:17μμ
μέλος από: 28/1/2013 μηνύματα: 14 0 |
Άκου να δεις Χαρούλη... Θα πάρει με απόκρυψη ένα φίλος σου και θα πει έχουν βάλει βόμβα κοντά στο σπίτι οπότε να φύγουν. Μέχρι να πανικοβληθούν να πάνε στην αστυνομία κλπ θα έχεις ώρες στη διάθεση σου. Τόρα για την κοπέλα. Θα βάλεις χαλαρή μουσική θα αρχίσεις να την φιλάς. και μετά θα την πετάξεις στον καναπέ θα τη γδύσεις και θα τις χτυπησεις μερικς φορές το ευαίσθητο σημείο της για να γίνει υγρή (πιανει παντα). Μετα μπαίνει μέσα αλλα σιγα σιγα στην αρχή γιατι μπορςί να σε τσουξει!! Και μολις εισαι ανετος.. Εμπαινε Γιουτσο!!! ΕΜΠΑΙΝΕ!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116784 από paranoikos στις 29 Ιανουαρίου 2013, 2:31μμ
Αδελφε.. αυτο για την βομβα θα με αποκληρωσουν :P χαχαχα ναι ενωω οτι τι κανω την πρωτη φορα που θα μπω μεσα και πως θα μπω αυτο ειναι η απορια μ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116787 από yomen στις 29 Ιανουαρίου 2013, 2:39μμ
μέλος από: 28/1/2013 μηνύματα: 14 0 |
Κοίτα αδελφέ ένα να έχεις στο μυαλο σου. Οτι εχεις δει στισ τσοντες ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Η πρωτη φορα δεν είναι για αροπλανικά. Το πολύ πολύ στα τέσσαρα. Άντε και στα όρθια. Άντε και στην καρέκλα. Παραπανω μην πας. Τωρα σου είπα. Θα της το χτυπήσεις να υγρανθεί αλλά μην τη μελανιάσεις την κοπέλα. Α γλυφ τι και πισω απο το αυτι που τις φτιαχνει. Αμα γινει υγρη θα μπεις σιγα σιγα για μην σε τσουξει! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116808 από anna.pam στις 29 Ιανουαρίου 2013, 9:28μμ
μέλος από: 4/1/2013 μηνύματα: 135 0 |
Yomen την κοπέλα την σκευτεσαι καθολου τι εμπαινε γιουτσο;πρέπει να είσαι απαλος και γκυκος μαζί της μην την πονεσει και πιστευω οτι δενπρέπει να την χτυπησεις για να υγρενει...(γνώμή μου) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |