Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 15:32 @Sex
Χριστέ μου ορθογραφία! Αλήθεια γίνεται να τσεκάρεις τι γράφεις και να μάθεις να γράφεις σωστά! Πήγαινε στο θέμα: θα το καταλαβει;
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 14:39 @Sex
Κοίτα αδελφέ ένα να έχεις στο μυαλο σου. Οτι εχεις δει στισ τσοντες ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Η πρωτη φορα δεν είναι για αροπλανικά. Το πολύ πολύ στα τέσσαρα. Άντε και στα όρθια. Άντε και στην καρέκλα. Παραπανω μην πας. Τωρα σου είπα. Θα της το χτυπήσεις να υγρανθεί αλλά μην τη μελανιάσεις την κοπέλα. Α γλυφ τι και πισω απο το αυτι που τις φτιαχνει. Αμα γινει υγρη θα μπεις σιγα σιγα για μην σε τσουξει!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα ερωτας με κοπελα (|σεξ)
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 14:33 @Διάφορα
Γράψου στο ΠΑΣΟΚ η στη ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ δεν κανει. Αφησε κοντα μουσια τυπου τρεντυ παπας όχι δεσποτης 70 χρονων. Απο εκεί και πέρα θα ρωτήσεις μέσα στο κόμμα και θα σε κατευθύνουν αυτοί. Άλλωστε δικό του παιδί θα είσαι! Πιστεύω ο Μπένυ μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Σημείωση moderator: Ο άνθρωπος ρώτησε σοβαρά κάτι και πάνω σ' αυτό πρέπει να πάρει σαφή απάντηση. Κι εγώ ξέρω και μάλιστα καλύτερα από σένα να ειρωνευτώ τον απεχθή αυτό κλάδο, αλλά όταν ο άλλος θέλει να πάρει μια πληροφορία, οι απαντήσεις πρέπει να δίνουν την πληροφορία αυτή. Η μαλακία του καθενός είναι περιττή και άμα σε ξαναπετύχω να μειώνεις θέματα άλλων θα φας ban που θα πάει σύννεφο. Πήγαινε στο θέμα: Πως γινεσαι ιερεας
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 14:23 @Sex
Δηλαδή anna.pam αν μια κοπέλα βάλει δαχτυλο ξεπαρθενιάζεται? Και βάζει αίμα? Υπάρχει περ'ιπτωση να μείνει έγκυοσ??
Πήγαινε στο θέμα: θα το καταλαβει;
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 14:19 @Sex
Ναι ρε φίλε όλες οι γκόμενες έχουν ενσωματομένο χαρακα στο χερί και το μετρανε σε 2 sec.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για κοριτσια
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 14:17 @Sex
Άκου να δεις Χαρούλη... Θα πάρει με απόκρυψη ένα φίλος σου και θα πει έχουν βάλει βόμβα κοντά στο σπίτι οπότε να φύγουν. Μέχρι να πανικοβληθούν να πάνε στην αστυνομία κλπ θα έχεις ώρες στη διάθεση σου. Τόρα για την κοπέλα. Θα βάλεις χαλαρή μουσική θα αρχίσεις να την φιλάς. και μετά θα την πετάξεις στον καναπέ θα τη γδύσεις και θα τις χτυπησεις μερικς φορές το ευαίσθητο σημείο της για να γίνει υγρή (πιανει παντα). Μετα μπαίνει μέσα αλλα σιγα σιγα στην αρχή γιατι μπορςί να σε τσουξει!! Και μολις εισαι ανετος.. Εμπαινε Γιουτσο!!! ΕΜΠΑΙΝΕ!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα ερωτας με κοπελα (|σεξ)
Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 18:08 @Sex
Δεν είναι απαραίτητα gay μπορεί να έχει ένα φετίχ ο άνθρωπος. Αν γενικά βλέπει πολλές τσόντες, οπος όλοι διλαδη, μπορεί να έχει δει κάτι κινκι που ντρέπεται να στο πει για να μην τον πεις ανώμαλο. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο μία λύση βλέπω... ΣΤΡΑΠΟΝ!!! Πήδα τον και θα με θυμηθείς!
Πήγαινε στο θέμα: δεν κανω σεξ με τον δικο μου
Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 18:02 @Sex
Ισχύει ο πρωκτός είναι πολύ κάβλα. Γι αυτό οι άντρες την καταβρίσκουμε στην τουαλέτα και καθόμαστε πολύ ώρα! Το καλύτερο πάντως παιδιά είναι δονητής ή στραπόν. Ένα φίλος μου πιρε ένα δαχτυλίδι durex και το έβαλε λίγ μέσα όσο αυνανιζόταν και έχυσε κουβάδες!!! Αν το δωκιμάσς θα σας πω προσοπική εμπειρία!
Πήγαινε στο θέμα: σημειο g τον αντρων |