Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα #112955 από Αποτυχημένος στις 22 Νοεμβρίου 2012, 6:44μμ
μέλος από: 16/5/2012 μηνύματα: 34 0 |
Πριν 2 βδομάδες βρέθηκα με την κοπέλα μου και το κάναμε. Κατά τη διάρκεια αυτή λοιπόν επειδή τελειώνω γρήγορα σταματούσα και μετά από λίγο συνέχιζα, μου είχε πει να το κάνουμε λίγο πιο έντονα - γρήγορα και έτσι ήμουνα πιο απότομος με αποτέλεσμα μια μικρή αιμοραγία ( ο υμένας είχε σπάσει πριν αρκετό καιρό όταν βρισκόμασταν στις πρώτες πρώτες επαφές... αφού λοιπόν μου είπε για την αιμοραγία εγώ αγχώθηκα,σταμάτησα και δεν τελείωσα επειδή μου έπεσε... έξω από το προφυλακτικό είχε κάτι υγρά τα οποία ήταν αρκετά πηχτά και αναρωτήθηκα μήπως ήταν τρύπιο το προφυλακτικό και έγινε η στραβή... το έλεγξα και δεν είχε σπέρμα μέσα, παίζει να έγινε κάτι; Μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι την έτσουζε όταν πήγαινε για κατούρημα και πήγε για εξετάσεις ουρολοίμωξης άλλα τελικά δεν είχε και απλά της είπε να πίνει πολύ νερό, με αποτέλεσμα να έχει ακόμα άγχος και να έχω κ εγώ διότι δεν έχει την ασφάλεια που θα έπρεπε κανονικά να της προσφέρω... Ευχαριστώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112956 από Kathrine_R στις 22 Νοεμβρίου 2012, 7:32μμ
μέλος από: 19/11/2012 μηνύματα: 111 0 |
κοίταξε εγώ θα σας πρότεινα να πάρετε ένα τέστ εγκυμοσύνης ,αλλά αν το προφυλακτικό δεν βγίκε ή έσπασε κατά την διάρκεια της επαφής δεν υπάρχει η περίπτωση εγκυμοσύνης, επειδι όμως έτσι οπως μας τα λές δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο κάντε το τέστ καλού κακού... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112958 από Αποτυχημένος στις 22 Νοεμβρίου 2012, 7:39μμ
Κάποιος άλλος; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #112963 από _Gatoulis_ στις 22 Νοεμβρίου 2012, 8:05μμ
μέλος από: 22/11/2012 μηνύματα: 13 0 |
Αποδεκτή απάντησηΈτσι όπως το περιγράφεις δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Ακόμα και στην περίπτωση που ξέφυγε κάποια ποσότητα σπέρματος δε σημαίνει ότι η κοπέλα θα μείνει οπωσδήποτε έγκυος ! Οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να χάσεις τον ύπνο σου. Για το δεύτερο μάλλον για τοπικός ερεθισμός μου κάνει από τη στιγμή που εξετάστηκε από γιατρό και δεν είδε κάτι το ύποπτο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112965 από Kathrine_R στις 22 Νοεμβρίου 2012, 8:32μμ
Gatouli διαφωνώ μια μικρή ποσότητα σπέρματος όπως λες μπορεί να κάνει το κακό ,ειδικά σε νεαρές ηλικίες οπου η σύληψη είναι πολύ εύκολη για να μην ανυσηχείτε τζάμπα ας κάνει η κοπέλα σου το τέστ έτσι θα ξαναβρείτε τον ύπνο σας στην τελική ότι και να λέμε εμείς δεν είμασταν μπροστά για να σου πούμε τι έγινε :P και καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να ανυσηχείτε χωρίς λόγο ή στην χειρότερη να το μάθετε πολύ αργά . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112980 από _Gatoulis_ στις 22 Νοεμβρίου 2012, 11:15μμ
Δεν αποκλείω τίποτα ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σαν δεδομένο μόνο μια απλή περιγραφή . Απλά οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Θα είχε οπωσδήποτε ωορρηξία εκείνη την ημέρα; Από τα νεαρά ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί, μετά από πόσες φορές έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα; Ακόμα και αν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για να μη γίνει σύλληψη. Δεν είμαι ενάντια στο τέστ εγκυμοσύνης αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς δε θα γίνει τώρα. Λίγη υπομονή μέχρι να της έρθει η ημερομηνία της επόμενης περιόδου. Αν υπάρχει καθυστέρηση τότε ναι συμφωνώ να κάνει το τέστ εγκυμοσύνης. Δεν υπάρχει λόγος από τώρα ο φίλος μας να μη κοιμάται τα βράδια αφού έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να κάνει τίποτα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112981 από Kathrine_R στις 23 Νοεμβρίου 2012, 12:32πμ
Gatouli τα ζευγάρια που αναφέρεις είναι γύρο στα 30-35 γνωρίζεις πόσο διαφορετικά είναι σε αυτές τις ηλικίες ;Τέλος πάντων και εγώ συμφωνώ πως οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά όχι ανύπαρκτες και αντί να έχουν αυτο το άγχος ως τον επόμενο της κύκλο γιατί να μην πάρει ένα τέστ απο το φαρμακείο να ηρεμείσουν και οι δυο τους ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112983 από _Gatoulis_ στις 23 Νοεμβρίου 2012, 10:58πμ
Γιατί τα νεαρά ζευγάρια που αναφέρθηκα να είναι οπωσδήποτε 30-35; Όχι, αναφέρομαι και στα ακόμα νεαρότερα. Αν και μη νομίζεις ότι υπάρχει και καμιά τρομερή διαφορά στην ικανότητα σύλληψης μεταξύ μιας γυναίκας 20 και μιας άλλης στα 30. Ίσως να μπερδεύουμε τις πιθανότητες σύλληψης με τις πιθανότητες επιπλοκών μετά τη σύλληψη, οι οποίες συνήθως αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο μετά τα 35. Το τεστ εγκυμοσύνης λέω και πάλι δεν έχει νόημα τώρα αφού έτσι κι αλλιώς θα δείξει αξιόπιστο αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες αφότου διαπιστωθεί καθυστέρηση στη περίοδο. Το οποίο εννοείται ότι τελικά μπορεί και να μη γίνει καθόλου αν η περίοδος έρθει στη κοπέλα κανονικά. ΥΓ Αγαπητό μου παλικάρι τι πεσιμισμός είναι αυτός ; Γιατί αποτυχημένος; Δε μπορώ να βλέπω τέτοια nicks. Ακόμα και σοβαρά λάθη να έχεις κάνει στη ζωή σου, ακόμα και αν προέρχονται από έλλειψη ικανοτήτων μη πιστέψεις ποτέ ότι είσαι αποτυχημένος . Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν λιγότερο ικανοί από σένα; Λιγότερο έξυπνοι; Λιγότερο όμορφοι; Λιγότερο χαρισματικοί; Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ και άλλαξε το αυτό το πράμα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112993 από Αποτυχημένος στις 23 Νοεμβρίου 2012, 3:15μμ
Καταρχήν η κοπέλα μου είναι 17 και κατα δεύτερον δεν χρειάζεται να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ σας, εγώ απλά ήθελα μια γνώμη, την πήρα και σας ευχαριστώ. Όσον αφορά το γιουζερ νεημ... θα το αφήσω ασχολίαστο μιας και το πρόβλημα δεν είναι αυτό, επειδή λοιπόν θα ξεφύγει η συζήτηση δεν θα μπω στη διαδικασία ανάλυσης, άρα το ποστ έκλεισε! Ευχαριστώ και πάλι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112998 από _Gatoulis_ στις 23 Νοεμβρίου 2012, 5:35μμ
Αντιπαράθεση δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Όποιος προσπαθήσει να σε βοηθήσει το κάνει με τη καλή του τη καρδιά, δε περιμένει κάποιο αντάλλαγμα από σένα, και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο στην όλη ιστορία. Οσο για το nick σου πιστεύω ότι κατάλαβες το νόημα και τη καλή μου πρόθεση. Και σκουληκομυρμηγκότρυπας να λεγόσουνα δε θα με ενοχλούσε καθόλου, άλλωστε έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις από τη στιγμή που δε παραβαίνεις τους κανόνες του φόρουμ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |