μετα απο εκτρωση-ξανα εγκιος???
Μήνυμα #112667 από m..a..r..i..a στις 17 Νοεμβρίου 2012, 6:11μμ
μέλος από: 17/11/2012 μηνύματα: 2 0 |
για σας παιδια ειμαι καινουρια εδω και ψαχνοντας για αυτο που θα ροτησω σας βρηκα...λιπον τον οκτωβρη χωρις την θεληση μου εκανα εκτρωση μεγαλη ιστορια...και τωρα εχω 6 μερες καθυστερηση και θελω να ρωτησω ειναι δυνατον να ειμαι???σας παρακαλω ειναι μεγαλη η αναγκη και φοβαμαι παρα πολυ..!!! ΔΕΝ τελειωσε μεσα μου..!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112677 από pantelis20 στις 17 Νοεμβρίου 2012, 8:43μμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
Ε μετά από έναν μήνα δύσκολο. Ο οργανισμός ταλαιπωρείται πολύ από την όλη διαδικασία για να μπορέσει να ξαναμείνει έγκυος μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Άλλωστε ο λόγος που δεν προτείνεται η έκτρωση σε κοπέλες που δεν έχουν κάνει παιδί ήδη είναι ότι εγκυμονεί τον κίνδυνο η κοπέλα να μη μπορέσει να ξαναμείνει έγκυος. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έχεις ξαναμείνει γιατί είναι και η ηλικία σου τέτοια που γενικά το σώμα επιδιορθώνεται πολύ γρήγορα αλλά το πιο πιθανό είναι η όλη διαδικασία να διατάρραξε τον κύκλο σου ο οποίος θα χρειαστεί καμία 6 μήνες να επανέλθει στα φυσιολογικά του. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112682 από m..a..r..i..a στις 17 Νοεμβρίου 2012, 10:46μμ
μέλος από: 17/11/2012 μηνύματα: 2 0 |
ευχαρηστω...καπια αλλη γνωμη?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112747 από Evelyn στις 19 Νοεμβρίου 2012, 12:59πμ
μέλος από: 23/2/2012 μηνύματα: 21 0 |
Για τον προηγούμενο μήνα μιλάμε? Συνήθως, συνταγοραφείται κάποιο αντισυλλητικο ή άλλο χάπι, (συνήθως κάποιο με λεβονοργεστρέλη) και είτε καθυστερεί η περιόδος, είτε δεν έρχεται και μερικές φορές υπάρχουν συμπτώματα περιόδου (πόνος περιόδου, καφέ υγρά, πρίξιμο). Όμως δεν μπορώ να σου δώσω ικανοποιητικές απαντήσεις γιατί δεν ξέρω καθόλου για την συγκεκριμενη αμβλωση (υπηρχαν επιπλοκες,έγινε με απόξεση, υπηρξε κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη και για αυτο τον λόγο έγινε η αμβλωση) , σε ποια εβδομάδα της εγκυμοσύνης ήσουν, ποια είναι η ηλικία σου, πριν πόσο καιρό έγινε, τον κύκλο σου, και άλλες παθήσεις που ίσως έχεις. Οπότε, καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου που ξέρει την περίπτωσή σου καλύτερα απ' όλους γιατί ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και χρειαστείς κάποιες εξετάσεις. Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να απέχεις από το σεξ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι να ξαναεχεις κανονικα περίοδο. Εφοσον λες πως ΔΕΝ τελειωσε μεσα σου, τότε πολυ δυσκολο να εισαι εγκυος. Οπότε, ΜΙΛΑ στον γιατρο σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113005 από _Gatoulis_ στις 23 Νοεμβρίου 2012, 8:23μμ
μέλος από: 22/11/2012 μηνύματα: 13 0 |
Μαρία μου με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης. Γιατί δεν πας σε ένα φαρμακείο να πάρεις ένα τέστ; Δηλαδή αν κάποιος σου πει ότι αποκλείεται να είσαι έγκυος θα βασιστείς σ’αυτή την άποψη, θα ησυχάσεις και δε θα κάνεις το τέστ για να είσαι σίγουρη εάν και εφόσον η καθυστέρηση συνεχίζεται; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |