Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει παλάτια στην άμμο. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

να το κανει κανεις? ή οχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112005 από paranoikos στις 01 Νοεμβρίου 2012, 5:13μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
Γεια σας ... και ftou σας!! ;) γεια σας παιδια... ειμαι 15 χρονων και εχω δυο διλληματα... 1) ρε παιδια αυτο με τα φρυδια τι ειναι!! ελεος δεν μπορω... λοιπον εχω αρκετα μεγαλα φριδια που εννωνονται λιγο και επειδη δεν μπορω να το βλεπω τα βγαζω λιγο μονο την μεση γιατι μου λενε στο σχολειο πχ διαφορα κοροιδευτικα σχολια για αυτο το θεμα... αλλα να τα βγαλω και αλλο δηλαδη... ειμαι μεταλας ανθρωπος... αμα τα βγαλω για να ερθουνε σε ενα φυσιλογικο ονομα... τι λετε να πουν? τι λετε να κανω με αυτο το θεμα?? 2) το ξυρισμα του πεους... λοιπον... δεν ειμαι τοσο ανεπτυγμενος ωστοσο εχω πολλες (ΠΟΛΛΕΣ!) τριχες στα ποδια... και οσο ανεβαινουν πανω απο το γονατο λιγοστευουν αλλα ειναι και παλι αρκετες... στις μασχαλες δεν εχω τοσες πολλες...(εχω ενα φιλο που ειναι οι δικες του σαν τον εθνικο δρυμο της παρνηθας) οπως και να εχει... λετε να ξυριστω στο.... και πως? εχω αρκετες και εκει και μεχρι τωρα της εκοβα με ψαλδι αλλα ειναι ανομοιομορφες... δεν ξερω... τι λετε να κανω ρε παιδες? επισης με ενοχλουν και στον κολο... και εκει ειναι αρκετα εμφανης... εχω κοπελα και αμα παιξει τπτ πιο προχωρημενο δεν ξερω πωςε θα αντιδρασει ... ΧΕΛΠ ΜΙ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112011 από pantelis20 στις 01 Νοεμβρίου 2012, 6:43μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Το φρύδι φτιάξτο είναι πολύ αντιαισθητικό. Εγώ βαριέμαι τα τσιμπιδάκια κτλ...Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά λόγω βαρεμάρας για το μεσόφρυδο το παίρνω προσεκτικά προσεκτικά με το ξυράφι που ξυρίζομαι. Και αν μείνει τίποτα προς συμμάζεμα άντε με ψαλιδάκι (αν πετάει τίποτα) ή τσιμπιδάκι...
Αλλά όχι τρελά πράγματα ότι βλέπω...

Το αν θα ξυρίσεις το πέος - κώλο τώρα είναι άλλο θέμα. Μερικοί (αρκετοί) το ξυρίζουν, άλλοι το περιποιούνται με ψαλίδι άλλοι το τριμάρουν με μηχανή γενικά πολλά παίζουν.

Αν έχεις πολύ τρίχα στο πόδι θα είναι λίγο γελοίο να τον ξυρίσεις γουλί. Ε τι τρίχα τρίχα και εκεί ερημιά; Συμμάζεμα και ξυράφι αν θες εγώ προτιμώ σε εμένα να ξυρίζω κυρίως πέος και αρχίδια και λίγο γύρω γύρω. Τα υπόλοιπα ψαλίδι. Έχω φίλο που δεν αφήνει τίποτα τα ξυρίζει όλα (πόδια, μασχάλες, πέος, κώλο, μασχάλες...) αλλά εκείνος έχει και τρελά γυμνασμένο σώμα (μπάλα, tae kwo do κτλ)...

Για τον κώλο αν σε ενοχλούν τότε εννοείται ξεκίνα να τις περιορίζεις. Δε νομίζω να ασχοληθεί και πολύ με το αν τον ξύρισες η κοπέλα σου.

Τώρα εντάξει έχω γνωρίσει και κοπέλα πουριτανή που το θεωρεί άθλιο που τον ξυρίζουμε έχω γνωρίσει και κοπέλες που σχεδόν το απαιτούν...

Οπότε κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και αν στην τελική τύχεις σε καμία που γουστάρει τρίχα τότε σε 1-2 βδομάδες το πολύ θα έχουν ξαναβγεί...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112012 από paranoikos στις 01 Νοεμβρίου 2012, 6:47μμ

paranoikos

Εικονίδιο
Και αν τα παιδια στο σχολειο αρχισουν τις παπαριες για το φρυδι?? καλα μην φανταστεις το τιτανοτεραστιο... ειναι μεσαιου παχους αλλα ειναι μακρια... δηλαδη φτανουν κοντα στον κροταφο και αν δεν τα εβγαζα στην μεση... αστα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112016 από γεωσκώληξ στις 01 Νοεμβρίου 2012, 8:01μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2012
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΕ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112018 από paranoikos στις 01 Νοεμβρίου 2012, 10:26μμ

paranoikos

Εικονίδιο
καλα λες αρχοντα... ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #112032 από Kolias στις 02 Νοεμβρίου 2012, 4:08μμ

Kolias

Εικονίδιο
μέλος από: 18/10/2012

Αποδεκτή απάντηση

γεια σου φιλε...λοιπον εχουμε και λεμε..το φρυδι ΜΗΝ το ξυρησεις γιατι θα ξαναβγει πιο πυκνο..δοκιμασε με τσιμπιδακι οσο για το αλλο πολλα κοριτσια θεωρουν το ξυρισμα του πεους ως σημαδι καθαριοτητας οποτε δοκιμασε με ενα ξυραφι να κανεις οτι μπορεις (συμβουλη: να σου ειναι καβλομενο για να τεντοθει το δερμα και να εχεις καλυτερο αποτελεσμα)..οι τριχες τον κολο δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112036 από paranoikos στις 02 Νοεμβρίου 2012, 5:44μμ

paranoikos

Εικονίδιο
οκ σε ευχαριστω πολυ αδελφε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login