προβλημα με τα κοριτσια....
Μήνυμα #109189 από tolis81 στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 9:38μμ
μέλος από: 16/4/2012 μηνύματα: 8 0 |
παιδια εχω μια απορια...ειμι 14 χρονων και πολοι φιλοι μου εχουν φασοθει με αρκετα κοριτσια...λιπον εγω εχθες που μιλουσα με ενα ωραιο κοριτσι και νωμιζω μου την επεφτε μου σικοθικε ξερετε ποιο δηλαδη αμα φασοθω με μια και γινει ξανα αυτο η κοπελα δεν θα νιοσει αβολα δηλαδη δεν θα ειναι λιγο ενοχλιτικο....θελω γνωμες απο παιδια της ηλικιας μου και κυριος κοριτσια.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109190 από ghjjkkmmgirl στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 9:44μμ
μέλος από: 27/8/2012 μηνύματα: 81 0 |
κοιτα εγω 15 ειμαι και εχω φασωθει με το αγορι μου αλλα δν νομιζω να του εχει σηκωθει. παντως μν αγχωνεσαι εμενα δν θα με πειραζε αν ειμουν με ενα αγορι και του σηκωνοταν αντιθετα θα ενιωθα και κολακευμενη να σου πω!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #109194 από aswtos στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 9:59μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
Αποδεκτή απάντησηειναι απολυτα φυσιολογικο οταν κανεις φαση να σου σηκωνεται. δεν χρειαζεται να νιωθεις αβολα. αλλωστε και η φαση λιγο πολυ για αυτο γινεται. ο ενας ερεθιζει σεξουαλικα τον αλλο επομενως και η στυση ειναι απολυτα φυσιολογικη. και τα κοριτσια αντιδρουν αναλογα δλδ απο ενα σημειο και μετα ο κολπος τους μπορει να γινει πιο υγρος ή να ερεθιστους οι θηλες τους. η κοπελα δεν υπαρχει περιπτωση να ενοχληθει. μπορει να της φανει καπως αν ειναι πρωταρα αλλα απο την επομενη κιολας φορα θα της αρεσει κιολας μπορω να σου πω. ειδικα στην ηλικια σου δεν χρειαζεται να συμβουν και πολλα για να ερθεις σε στυση αφου το αιμα σου βραζει. μην νιωθεις αβολα με το σωμα σου ουτε ενοχες για πραγματα που ειναι απολυτα φυσιολογικα. αν δεν σου σηκωνοταν πανω στη φαση τοτε θα υπηρχε προβλημα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |