Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 21:38 @Sex
παιδια εχω μια απορια...ειμι 14 χρονων και πολοι φιλοι μου εχουν φασοθει με αρκετα κοριτσια...λιπον εγω εχθες που μιλουσα με ενα ωραιο κοριτσι και νωμιζω μου την επεφτε μου σικοθικε ξερετε ποιο δηλαδη αμα φασοθω με μια και γινει ξανα αυτο η κοπελα δεν θα νιοσει αβολα δηλαδη δεν θα ειναι λιγο ενοχλιτικο....θελω γνωμες απο παιδια της ηλικιας μου και κυριος κοριτσια....
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τα κοριτσια....
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 13:55 @Διάφορα
φιλε μου το ξερω αλλα και τον καπνο δεν θιμαμαι να τον ρουφιξα.....
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το καπνισμα!!!!
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 09:39 @Διάφορα
παιδια ειμαι 14 ετων και εχθες δωκιμασα 6-7 τζουρες (τσιγαρου) απο εναν φιλο μου και σημερα μου ειπε η μανα μου οτι θα με παει σε παιδιατρο για κατι χαρτια εξετασεις και για το σχολειο.Ηπαρχει περιπωση να καταλαβει κατι ο γιατρος;σας παρακαλω αμεσα απαντησεις......!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το καπνισμα!!!!
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 15:20 @Μηχανήματα
ευχαριστω παιδια...
Πήγαινε στο θέμα: league of legends
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 10:28 @Μηχανήματα
Παιδια θελω βοηθεια μηπως ξερει κανενας κανενα site για να κατεβασω οταν παιζω lol να μου το τραβαει βιντεο; Πήγαινε στο θέμα: league of legends
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 15:43 @Sex
ρε παιδια αν φιλιεσε με μια και σου σηκωθει δεν θα ειναι λιγο ασχημο;;;
Πήγαινε στο θέμα: Σηκώθηκε ο μεγάλος
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:29 @Διάφορα
παιδια ειμαι 13 χρονων και εχω αμεση αναγκη απο μερικα χρηματα το χαρτζιλικι που παιρνω απο τους γονεις μου ειναι 5 ευρω καθε σαββατο γι'αυτο εχω αναγκη απο μερικα χρηματα.θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε μερικες ιδεες πως μπορω να μαζεψω μερικα χρηματα!(για δουλεια τυπου μιρασμα φιλλαδειων το εχω σκεφτει και εγω και να ξερετε αμα μου προτεινετε κατι τετοιο ειμαι ελευθερος καθε σαββατοκυριακο και το καλοκαιρι. ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: χρηματα |