Του μεγέθους το ανάγνωσμα...
Σελ. 1
Μήνυμα #107168 από bill20 στις 13 Αυγούστου 2012, 4:03μμ
μέλος από: 13/8/2012 μηνύματα: 3 0 |
Καλησπέρα.Σήμερα είπα και εγώ να γράψω το θέμα που με απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια.Είμαι είκοσι χρονών κοντεύω τα είκοσι ένα και δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με κοπέλα.Μόνο ιερόδουλες επισκέπτομαι για να ικανοποιήσω τις ορέξεις μου.Ο λόγος είναι...τι άλλο...το μέγεθος του πέος μου,που είναι μόλις δώδεκα εκατοστά.Δεν ξέρω αλλά νιώθω ότι δεν είμαι φυσιολογικός,ότι δεν μπορώ να έχω μια φυσιολογική σχέση εξαιτίας αυτού του ¨μεγέθους¨.Πείτε το κόμπλεξ,πείτε το όπως θέλετε...δεν ξέρω τι να κάνω.Αισθάνομαι εγκλωβισμένος,νιώθω ότι θα γίνω ρεζίλι.Βλέπω φίλους και γνωστούς με σχέσεις και εγώ μένω μόνος,γιατί φοβάμαι να προχωρήσω παρακάτω διότι δεν θέλω να γίνω αποδέκτης άσχημων αντιδράσεων του τύπου ¨άντε ας το κάνω το ψυχικό¨κ.α.Αυτά από εμένα.Θα παρακαλούσα όποιος και αν απαντήσει να δώσει σοβαρές συμβουλές...και όποιος θέλει ας βοηθήσει.Σας ευχαριστώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107170 από helias94 στις 13 Αυγούστου 2012, 4:11μμ
μέλος από: 27/7/2012 μηνύματα: 168 0 |
νομιζω οτι 12 cm ειναι φυσιολογικο.αλλωστε ο μεσος ορος ειναι 12-15.μην εχεις τετοιο κομπλεξ.απλα ισως αν ειναι σε χαλαρωση να ειναι μικρο.επισης ποιος σου ειπε οτι οι φιλοι οσυ που εχουν σχεσεις ειναι ψολαρ@@ες?αν εισαι καλος με μια κοπελα και ταιριαζετε δεν νομιζω οτι θα σε απορριψει γι αυτο.για συντροφο θα ψαχνει οχι για πορνοσταρ.εσυ θα απερριπτες μια κοπελα γιατι δεν εχει μεγαλο στηθος? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107172 από Geiaaaa στις 13 Αυγούστου 2012, 4:22μμ
μέλος από: 30/7/2012 μηνύματα: 291 0 |
Το φυσιολογικο μεγεθος ειναι απο 12-15 ,αρα εισαι μεσα.....μια σχεση δεν κρινετε απο το πεος ,κρινετε απο την αγαπη ,την εμπιστοσυνη κ.α.....αρα μολισ βρεις μια κοπελα που θα ηθελες να κανεις σχεση μαζι της ,δειξε της τι νιωθεις ,,και αν ειστε και οι 2 ερωτευμενοι ,δεν θα νοιαστει για το μεγεθοσ.....εξαλλου οπως ειπε και ο πανω απο μενα ,σκεψου ποσα κοριτσια ειναι με μικρο στηθος αλλα δεν υπαρχει προβλημα....επισης σκεψου στην καθημερινοτητα σ ποσα κοριτσια και αγορια βλεπεις που ειναι ασχημα για παραδειγμα και ειναι τα πιο δημοφιλη ,,αυτο το λεω επειδη στην κοινωνια που ζουμε υπαρχουν προκαταληψεις και το ωραιο ειναι και πιο αποδεκτο..........συμπερασματικα,το μονο που εχεις να κανεις ειναι οταν βρεις την καταλληλη να της δειξεις τη νιωθεις και πρωτα δηλαδη να της ανοιξεις τη καρδια σ και μετα το φερμουαρ σ (:P) αν αυτη σε χωρισει για το μεγεθος ,σημαινει πως αυτη η κοπελα δεν αξιζει......καλη τυζη φιλε μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107175 από SuperWoman στις 13 Αυγούστου 2012, 4:26μμ
μέλος από: 17/7/2012 μηνύματα: 16 0 |
καλησπερα! Εχω απορριψει καποιον για το σεξ αλλα οχι για το μεγεθος! τν απερριψα γιατι δεν ηξερε τι να κανει και φυσικα για αλλους λογους! Αν ξερεις τι να κανεις στο σεξ τοτε μην εχεις προβλημα στο μεγεθος!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107178 από bill20 στις 13 Αυγούστου 2012, 4:34μμ
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο που αφιερώσατε.Περιμένω και άλλες συμβουλές σας για το πως πάμε στην πράξη...λέτε να μην κολλήσω και να χωθώ σε όποια μου αρέσει χωρίς να έχω ενδοιασμούς;Δηλαδή όπως λέτε όλα είναι στο μυαλό μου και δεν πρέπει να ανησυχώ ή κουτσά στραβά τα καταφέρνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107181 από helias94 στις 13 Αυγούστου 2012, 4:39μμ
superwoman τι εννοεις οτι δεν ηξερε τι να κανει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107187 από SuperWoman στις 13 Αυγούστου 2012, 5:28μμ
μέλος από: 17/7/2012 μηνύματα: 16 0 |
Εννοω οτι δεν ειχε ιδεα εκεινη την ωρα τι να κανει. Δεν υπηρχε παθος. Δεν ηξερε πως να φερθει σε μια κοπελα στο σεξ. Απλα δεν ειχε ιδεα απο σεξ! Εγω αυτο καταλαβα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107189 από helias94 στις 13 Αυγούστου 2012, 6:19μμ
bill20 σε κοροιδεψε ποτε καποια κοπελα η καποιος φιλος σου για το πουλι σου?αν οχι δεν πρεπει καν να σου περναει κατι ασχημο απο το μυαλο.εξαλλου ειναι και με ποια θα πας.εγω ειχα κανει με μια συμαθητρια μου one night stand και μου ειπε οτι δεν το ευχαριστηθηκε γιατι παει μονο με οσους την εχουν 19+cm ενω εγω την εχω 16cm. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107200 από Gray στις 13 Αυγούστου 2012, 9:21μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
Μεχρι 7-10 Μια κοπελα μπορει να ικανοποιηθει , Το Κανονικο ειναι απο 11-14 , 15-17 ειναι το ιδανικο οπως ακους απο γυναικες , και απο 17+ Ειναι μεγαλο και μπορει να εχει κακες επιπτωσεις σε μερικα ατομα .. (μερικες γυναικες πονανε πολυ και δεν τους αρεσει .) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107330 από bill20 στις 16 Αυγούστου 2012, 12:37μμ
Θεωρώ παιδιά πως ήρθε η ώρα να προχωρήσω και να μην σκέφτομαι αρνητικά.Αν όντως το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα,τότε τι περιμένω;Περιμένω συμβουλές...μου δίνουν κουράγιο και θάρρος. Σας ευχαριστώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |