Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 12:37 @Sex
Θεωρώ παιδιά πως ήρθε η ώρα να προχωρήσω και να μην σκέφτομαι αρνητικά.Αν όντως το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα,τότε τι περιμένω;Περιμένω συμβουλές...μου δίνουν κουράγιο και θάρρος. Σας ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Του μεγέθους το ανάγνωσμα...
Μήνυμα στις 13/8/2012 στις 16:34 @Sex
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο που αφιερώσατε.Περιμένω και άλλες συμβουλές σας για το πως πάμε στην πράξη...λέτε να μην κολλήσω και να χωθώ σε όποια μου αρέσει χωρίς να έχω ενδοιασμούς;Δηλαδή όπως λέτε όλα είναι στο μυαλό μου και δεν πρέπει να ανησυχώ ή κουτσά στραβά τα καταφέρνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Του μεγέθους το ανάγνωσμα...
Μήνυμα στις 13/8/2012 στις 16:03 @Sex
Καλησπέρα.Σήμερα είπα και εγώ να γράψω το θέμα που με απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια.Είμαι είκοσι χρονών κοντεύω τα είκοσι ένα και δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με κοπέλα.Μόνο ιερόδουλες επισκέπτομαι για να ικανοποιήσω τις ορέξεις μου.Ο λόγος είναι...τι άλλο...το μέγεθος του πέος μου,που είναι μόλις δώδεκα εκατοστά.Δεν ξέρω αλλά νιώθω ότι δεν είμαι φυσιολογικός,ότι δεν μπορώ να έχω μια φυσιολογική σχέση εξαιτίας αυτού του ¨μεγέθους¨.Πείτε το κόμπλεξ,πείτε το όπως θέλετε...δεν ξέρω τι να κάνω.Αισθάνομαι εγκλωβισμένος,νιώθω ότι θα γίνω ρεζίλι.Βλέπω φίλους και γνωστούς με σχέσεις και εγώ μένω μόνος,γιατί φοβάμαι να προχωρήσω παρακάτω διότι δεν θέλω να γίνω αποδέκτης άσχημων αντιδράσεων του τύπου ¨άντε ας το κάνω το ψυχικό¨κ.α.Αυτά από εμένα.Θα παρακαλούσα όποιος και αν απαντήσει να δώσει σοβαρές συμβουλές...και όποιος θέλει ας βοηθήσει.Σας ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Του μεγέθους το ανάγνωσμα... |