Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μύκονος: Σόδομα με ανεμόμυλους.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Φίμωση-Πρόβλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100701 από torres στις 16 Μαΐου 2012, 11:17μμ

torres

Εικονίδιο
μέλος από: 10/4/2012
Καλησπέρα!!Είμαι 16ετών και έχω φίμωση. Το θέμα όμως είναι ότι για λόγους ψυχολογικούς, και κυρίως οικονομικούς δεν μπορώ να κάνω περιτομή. (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον) Το ερωτημά μου είναι: Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας (μόλυνση, ουρολοίμωξη κτλπ) και επίσης, αν έρθω σε σεξουαλική επαφή, θα πονάω τόσο πολύ που δεν θα μπορώ να συνεχίσω?
Επισής, το συγκεκριμένο πρόβλημα με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά, γιατί έχω την εντύπωση, ότι πέρα από τις όποιες πιθανές δυσκολίες βρω σε μία σεξουαλική επαφή, φοβάμαι μήπως ξενερώσει η κοπέλα που θα δει το πέος μου με φίμωση. Δεν ξέρω...φοβάμαι μήπως δεν κάνω ποτέ σεξ;/
Συγγνώμη αν κούρασα, ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100708 από Dope Boy στις 16 Μαΐου 2012, 11:53μμ

Dope Boy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/5/2012
Όταν λες ψυχολογικούς τι εννοείς ?

Τώρα από οικονομική άποψη...!
καλοκαίρι έρχεται , γιατί δεν ψάχνεις για κάποια δουλειά ?
με λίγες οικονομίες σιγά σιγά θα μαζέψεις..!
δεν είναι αναγκαίο να την κάνεις μέσα σε έναν μήνα...!
ας πάρει λίγο χρόνο...!
Η άλλη επιλογή είναι να μιλήσεις στους γονείς σου... ξέρω θα ντρέπεσαι αλλά τι να κάνουμε..!

σε καταλαβαίνω , το ίδιο χάλια αισθανόμουν όταν διαπίστωσα ότι το πέος μου έχει μια κλίση προς τα αριστερά... πίστευα πως οι γκόμενες θα ξενέρωναν ,και πως δεν θα μπορούσα να κάνω σεξ, αλλά τελικά έκανα λάθος ;)

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100716 από aswtos στις 17 Μαΐου 2012, 1:59πμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
λοιπον φιλε μου πρωτα απο ολα ηρεμησε. το προβλημα σου ειναι συνηθες και μπορει να λυθει απλα. ας τα παρουμε ενα ενα... το οικονομικο δεν χρειαζεται να σε αποτρεπει απο το να προχωρησεις σε περιτομη αφου σε δημοσιο νοσοκομειο μπορεις να την κανεις δωρεαν αν εισαι ασφαλισμενος. οσον αφορα το σεξ αν το κανεις με προφυλακτικο δεν θα εχεις ιδιαιτερο θεμα γιατι θα σε προστατευει αυτο. αν προχωρησεις σε ελευθερη επαφη μπορει να ειναι αρκετα επωδυνη. απο μολυνσεις κινδυνευεις λιγο περισσοτερο απο καποιο ατομο χωρις φιμωση αλλα ακολουθοντας απλους κανονες υγιεινης δηλαδη στοιχειωδη καθαριοτητα της περιοχης. η κοπελα ειδικα αν ειναι στην ηλικια σου δεν προκειται να ξενερωσει γιατι δεν ξερει τι διαφορα αναμεσα σε ενα πεος με φιμωση και χωρις. αλλα ακομη και η μεγαλυτερη δεν θα δωσει πολυ προσοχη σε αυτο. γενικα οσο πιο αμεσα την κανεις παντως τοσο καλυτερα για σενα. αν σε επηρεαζει τοσ μην το αμελεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login