Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 19:34 @Sex
Δηλαδή εμένα που σε χαλάρωση αποκαλύπτεται η βάλανος σημαίνει ότι δεν έχω φίμωση? Αν ναι, μου έφτιαξες την μέρα!!! Πήγαινε στο θέμα: εχω φιμωση????
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 23:17 @Sex
Καλησπέρα!!Είμαι 16ετών και έχω φίμωση. Το θέμα όμως είναι ότι για λόγους ψυχολογικούς, και κυρίως οικονομικούς δεν μπορώ να κάνω περιτομή. (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον) Το ερωτημά μου είναι: Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας (μόλυνση, ουρολοίμωξη κτλπ) και επίσης, αν έρθω σε σεξουαλική επαφή, θα πονάω τόσο πολύ που δεν θα μπορώ να συνεχίσω? Επισής, το συγκεκριμένο πρόβλημα με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά, γιατί έχω την εντύπωση, ότι πέρα από τις όποιες πιθανές δυσκολίες βρω σε μία σεξουαλική επαφή, φοβάμαι μήπως ξενερώσει η κοπέλα που θα δει το πέος μου με φίμωση. Δεν ξέρω...φοβάμαι μήπως δεν κάνω ποτέ σεξ;/ Συγγνώμη αν κούρασα, ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση-Πρόβλημα
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 13:04 @Διάφορα
Αν κατάλαβα τι εννοείς, έχω μάυρο-ίσιο μαλλί
Πήγαινε στο θέμα: Κούρεμμα
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 12:49 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά! Είμαι 16ετών και θέλω να κάνω ένα μοντέρνο κούρεμμα! Για πείτε απόψεις... :)
Πήγαινε στο θέμα: Κούρεμμα
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 16:39 @Διασκέδαση
Συνομηλικός μου είσαι φίλε, έχουμε και ίδια όνειρα οπότε καταλαβαίνω απόλυτα το διλημμά σου. Λοιπόν, καταρχάς ας πάρουμε κάποια δεδομένα: Αν πας στην Αλβανία: -Θα αμείβεσαι, θα έχεις κανονικότατα ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. -Θα παίζεις σε μία μεγαλύτερη ηλιακά βαθμίδα, πράγμα που πιθανότατα θα σε 'ανεβάσει' σε πολλούς τόμεις (τόσο αγωνιστικούς, όσο και ψυχολογικούς και εξωαγωνιστικούς) Το θέμα όμως είναι, αν πας εκεί θα έχεις αρκετή εξέλιξη ουτώς ώστε να ανεβέις αργότερα ένα σκαλί παραπάνω? (δεν φαντάζομαι να έχεις ως σκοπό να κάνεις καριέρα στην Αλβανία :/ ) Και επιπλέον, θα μπορέσεις να αντέξεις στην πίεση του επαγγελματισμού σε τόσο μικρή ηλικία σε μία ξένη χώρα? Συμβουλή δεν σου δίνω, γιατί όντως είναι τεράστιο το δίλημμα, αλλά προσπαθώ όσο το δυνατόν γίνετε, να σε βοηθήσω καταγράφοντας τα δεδομένα Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 23:30 @Μηχανήματα
Πως γίνεται αυτό φίλε? Γιατί εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογή sony ericson για το facebook και από όσο ξέρω, μόνο μηνύματα γίνετε να στέλνεις, δεν ξέρω πως και αν γίνετε να βλέπεις ποιοι είναι μέσα :/
Πήγαινε στο θέμα: Facebook-Chat απορία
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 18:51 @Μηχανήματα
ΟΚ, τελικά αυτό έκανα...θα δω αν θα απαντήσει..ευχαριστώ πολύ παίδες!
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 18:47 @Μηχανήματα
Το θέμα είναι ότι με αυτό το άτομο δεν έχουμε κοινό φίλο! Μιλήσαμε χθες καμιά ωρίτσα, και σήμερα ενώ την βλέπω να είναι μέσα (δημοσιευσείς, likes κλπ) δεν είναι στο τσατ. (ενώ πάντα ήτανε Online όταν ήταν στο fb )
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 18:25 @Μηχανήματα
Το δοκίμασα μόλις τώρα, αλλά και πάλι τίποτα..καμιά άλλη ιδέα παιδιά?
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 17:51 @Μηχανήματα
Κρίμα....και εγώ όντως έτσι νόμιζα, αλλά ήλπιζα ότι ίσως εδώ τα αλάνια του ftou ξέρατε κάτι για αυτό το θέμα. Δεν πειράζει, ευχαριστώ φίλε! Πήγαινε στο θέμα: Facebook-Chat απορία |