Στείλε λεφτά στο ftou.gr
"Αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεσαι τα Windows, τότε δεν τα χρειάζεσαι". Bill Gates
Παρασκευή, 4 Απριλίου

θειος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #98589 από paokoleoleole στις 20 Απριλίου 2012, 3:52μμ

paokoleoleole

Εικονίδιο
μέλος από: 4/11/2011
εγω πηγαινω α' λυκειου και ειχα ξεχασει να κανω ενα εμβολιο και το εκανα χθες. ομως ο πατερας μου με πηγε στον θειο μου που ειναι παθολογος. αφου πρωτα μιλησε λιγο με τον μπαμπα μου για διαφορα θεματα μετα με πηγε στο ιατριο του για να με εξετασει. στην αρχη μου ειπε να βγαλω την μπλουζα. μετα ομως μου ειπε να βγαλω και το παντελονι. το εβγαλα ομως κατευθειαν καλυψα το επιμαχο σημειο στο μποξερακι με τα χερια μου. μου ειπε να μην ντρεπομαι και μου τα απομακρινε. ομως εγω ντεπομουνα και ξαφνικα μου σηκωθηκε το πουλι μου. οταν το ειδε μου ειπε να χαλαρωσω για να συνεχισει την εξεταση. μετα απο αυτο φοβαμαι μηπως νομιζει πως ειμαι γκει. εσεις παιδια τι λετε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98591 από kalakalatom@@to στις 20 Απριλίου 2012, 4:14μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
οχι δεν θα το νομιζει , οι ιατροι αντιμετοπιζουν τετοιες καταστασεις πολυ συχνα οποτε δεν το παρεξηγούν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98617 από lazar στις 20 Απριλίου 2012, 8:31μμ

lazar

μέλος από: 19/4/2012
προφανως και δεν εισαι γκει ρε!! ΞΥΠΝΑ.... κΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟς ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ... εννοω γενικα να στο πιασει και να σου ρθει φαντασιωσει η αισθηση της αφης... Αυτο ολοι θα το παθουν!!! (Αυτο ειναι το κακο με τις τσοντες, ή με το που γδυθεις η με το που συζητησεις θα καυλώσεις, ή το χειρότερο: και τα βυζιά να σου εμφανίσει η άλλη τίποτα.. Πύστευω στην γενιά μας γίνονται αυτοί οι 2 συνδιασμοί... Άλλο αυτό αλλό να σου αρέσει να φοράς τακούνια στα 15 να κουνιέσαι σαν σεισμός να φοράς γυναικία πράγματα, και να φαντασιώνεσαι άντρες να σε γαμάνε... Μια χαρά,αυτο ηταν ένα θεματάκι που θα το πάθεναν όλοι, λιγοι ομως θα το ελεγαν πως τους συνεβη... Ο θειος σου τα ξερει καλυτερα απο μενα... Αυτο που θα καταλαβει ειναι πως την εχεις κανει λαστιχο απο μαλακια και πως σιγα σιγα γινεσαι αντρας:)...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login