Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 19:18 @Διάφορα
παιδια ξερετε που μπορω να βρω τα θεματα της εκφρασης-εκθεσης μαζι με τις απαντησεις ? αμα καποιος πηγε και εγραψε καλα θα μπορουσε να μου στειλει την εκθεση του σε αρχειο ??? παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι επιγει ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: οεφε 2013
Μήνυμα στις 30/4/2013 στις 22:02 @Διάφορα
παιδια ξερετε μηπως ποιες ειναι οι σχολες που σχετιζονται με τις τηλεπικοινωνιες;
Πήγαινε στο θέμα: σχολες
Μήνυμα στις 6/4/2013 στις 23:28 @Διασκέδαση
απευθυνομαι σε αγορια. παιδεια το καλοκαιρι οταν πατε στη θαλασσα για μπανιο κατω απο το μαγιω φορατε σωβρακο η οχι? ρωταω γιατι το καλοκαιρι εχω δει σε πολλα αγορια να φαινεται ισα-ισα πανω απο το μαγιω μια γραμμη (μαυρη, κοκκινη, ασπρη) και λεω μηπως η γραμμη αυτη ειναι απο το λαστιχο του σωβρακου
Πήγαινε στο θέμα: μαγιω
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 22:34 @Sex
γιατι πως ξερεις ποσο τον εχει ο πατερας σου. δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο να εχω το ιδιο πυκνες τριχες με τον πατερα μου οταν μεγαλωσω Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 21:23 @Sex
δηλαδη ειναι κληρονομικο . οτι εχει ο πατερας μου θα αποκτησω; Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 18:58 @Sex
οχι αντιθετος ο πατερας μου ειναι πολυ τριχωτος, ''αρκουδος''. ελεγα μηπως αν τις ξυριζα θα εβγαιναν περισσοτερες . και κατι ακομη τις τριχες στη μασχαλη ν τις ξυρισω ; γιατι πολλα αγορια μου εχουν πει να το κανω γιατι δεν ειναι ωραιο και οτι μυριζουν πολυ ασχημα οταν υδρωνεις.
Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 15:51 @Sex
αγορια ξερετε πως μπορω να βγαλω τριχες στο σωμα; ... εχω τριχες αλλα ειναι λιγες και λεπτες και δεν φαινονται. μονο τα ποδια,το πεος και οι μασχαλες μου εχουν πολλες. εγω θα ηθελα να βγαλω περισσοτερες στα χερια και στο στηθος
Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 17:45 @Sex
οι γονεις μου μου το ειπαν αυτο για να μην ξοδεψουμε λεγτα σε αλλο γιατρο αλλα εγω δεν θα ηθελα να δει ο θειος μου το πουλι μου οχι οτι ειναι μικρο απλως ντρεπομαι
Πήγαινε στο θέμα: θειος γιατρος
Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 16:49 @Sex
παιδια ο θειος μου γιατρος και επειδη θελω ενα χαρτι για το σχολιο για αγωνες ειπαν να με δει ο θειος μου. εγω ομως δεν πολυθελω γιατι ντρεπομαι να με δει ο θειος μου γυμνο... εσεις τι λετε;
Πήγαινε στο θέμα: θειος γιατρος
Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 18:44 @Sex
γεια σας παιδια ... την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε τριημερη με το σχολειο μου και εμεινα στο ιδιο δωματιο με καποια παιδια απο το τμημα μου. οταν ηρθε η ωρα να παισουμε για υπνο βγαλαμε τα ρουχα μας(ειχαμε μεινει μονο με τα σοβρακα). τοτε τα παιδια οταν με ειδαν επειδη εχω τριχες στο στηθος ,στις μασχαλες και γενικα παντου(δεν τις εχω ξυρισει )μου ειπαν πως πρεπει να τις ξυρισω γιατι δεν φαινεται ωραιο... εσυ παιδια τι λετε;;; ευχαριστω εκ των πρωτερω... Πήγαινε στο θέμα: τριχες |