Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είναι μέρες που είσαι περιστέρι, αλλά τις πιο πολλές είσαι το άγαλμα.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Προβληματισμοι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #97501 από kotsos1999 στις 07 Απριλίου 2012, 11:08μμ

kotsos1999

Εικονίδιο
μέλος από: 7/4/2012
Λοιπόν έχω μερικές απορίες 1) είδα μερικά θέματα περί του χυσίματος αλλά εγώ δεν νομίζω πως χύνω και πηγαίνω πρώτη γυμνασίου όταν φτάνω στο αποκορύφωμα μετά από κανένα 10 λεπτό το μόνο που κάνω είναι να βγάζω κάτι υγρό το οποίο δεν πετάγεται αλλά δεν είναι και άσπρο 2)το πέος μου ανοίγει μέχρι περίπου την μέση από το γκαβλι και μετά για να το ανοίξω και άλλο πονάει όταν ει μουν μικρός είχα κάνει μια ανχειριση στα αρχίδια μου και οι γιατροί μου το άνοιξαν μέχρι τέρμα ώμος επειδή όταν ει μουν μικρός δεν την έπαιζα ξανά έκλεισε και πριν από τρία χρόνια περίπου που άρχισα να την ξαναπαιζω κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και λέτε να έχω φίμωση και χρειαστεί να κάνω περιτομή 3)και ποσό μεγάλο πρέπει να είναι στην ηλικία που είμαι(13) εγώ την έχω 13 και είμαι 13 ευχαριστώ εκ τον προτέρων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97506 από kapioa :) στις 08 Απριλίου 2012, 2:26πμ

kapioa :)

μέλος από: 10/2/2012
aaaaax και εγω 13 ειμαι ;Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97510 από Gray στις 08 Απριλίου 2012, 2:48πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
1) Προσπερματικο Υγρο , Συντομα θα ερθει και η ωρα που το χρομα θα γινει πιο ασπρο και η ποσοτητα περισσοτερη !

2) Συμβουλεψου μεγαλυτερο αδερφο/αδερφη η Καποιον απο τους γονεις σου.

3) Δεν υπαρχει αυτο , ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος εκει κατω , Δεν εχει σημασια το ποσο εισαι ;) αλλα εισαι μια χαρα για την ηλικια σου.

::Gray::
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97533 από M1k3y στις 08 Απριλίου 2012, 3:56μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
1. Σπέρμα είναι, απλά οι όρχεις και ο προστάτης σου ακόμη αναπτύσσονται. Με τον καιρό θα γίνεται πιο άσπρο και πηχτό, και θα πετάγεται.

2. Το πιθανότερο είναι να στρώσει με τον καιρό, καθώς αναπτύσσονται τα γεννητικά σου όργανα, οπότε θα κατεβαίνει πλήρως. Αν αυτό δε προκύψει μέχρι τα 15-16, πάνε σε γιατρό.

3. Δεν υπάρχει "πρέπει". Αυτό το πέος έχεις, αυτό το μήκος έχει, πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις. Πάντως για την ηλικία σου είσαι άριστα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login