Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 23:21 @Μηχανήματα
ss= όταν κάποιος λείπει από το lane σου lane=η μεριά που είσαι range= μακρινός melee= κοντινός QQ=κλεγε ty=thanks gj= καλή δουλεία gg= ωραίο game bg= άσχημο game gtm=good teamwork= ωραία συνεργασία re= κάνεις miss το ss AFK= όταν κάποιος leavarei δηλαδή αφήνει το game /ff=surrender= παραδίνομαι up= πάνω lane mid=μεσεα bot=down=κατω solo up= μονος επανω jungle=παει στην ζουγκλα στο δασο στα χορτα στην jungle manabuff=blue buff =το buff (τερας)που σου δεινει mana ........κτλ Πήγαινε στο θέμα: λεξεις LOL
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 23:08 @Sex
Λοιπόν έχω μερικές απορίες 1) είδα μερικά θέματα περί του χυσίματος αλλά εγώ δεν νομίζω πως χύνω και πηγαίνω πρώτη γυμνασίου όταν φτάνω στο αποκορύφωμα μετά από κανένα 10 λεπτό το μόνο που κάνω είναι να βγάζω κάτι υγρό το οποίο δεν πετάγεται αλλά δεν είναι και άσπρο 2)το πέος μου ανοίγει μέχρι περίπου την μέση από το γκαβλι και μετά για να το ανοίξω και άλλο πονάει όταν ει μουν μικρός είχα κάνει μια ανχειριση στα αρχίδια μου και οι γιατροί μου το άνοιξαν μέχρι τέρμα ώμος επειδή όταν ει μουν μικρός δεν την έπαιζα ξανά έκλεισε και πριν από τρία χρόνια περίπου που άρχισα να την ξαναπαιζω κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και λέτε να έχω φίμωση και χρειαστεί να κάνω περιτομή 3)και ποσό μεγάλο πρέπει να είναι στην ηλικία που είμαι(13) εγώ την έχω 13 και είμαι 13 ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμοι |