Μικρο Στήθος!
Μήνυμα #94761 από kapioa :) στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 5:36μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
Καλημερα σας παιδιιαα, εδω και πολυ καιρο,η κολλητη μου με προβληματιζει με το θεμα της.. Το Στηθος της ειναι πολυ μικρο.Ειναι δλδ,πολυ λιγο ανεπτυγμενο,... Ειμαστε και οι δυο 13-14 ετων,και μαλιστα εκεινη ειναι και 15 ημερες μεγαλυτερη μου....:Ρ Το δικο μου στηθος,ειναι σχετικα καλο,οχι πολυ ανεπτυγμεεενο,αλλα ουτε και πολυ μικρο. Η φιλη μου δεν ειναι χοτνρη ΟΥΤΕ και Κοκλαριαρα βεβαία!! ειναι σε κανονικο βαρος,,,ισως και με ελαχιστα παραπανω κιλακια απο εμενα. πειτε μου λιγοοοο τι εχειι?? ειναι σοβαροοο?? θα ανεπτυχθει αρκετα μεχριι την ενιληνιωση της.?? Τι πρεπει να κανει για να μεγαλωσειι το στηθος της?? ευχαριστωωω πολυ <3 :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #94763 από asap στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 6:04μμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
Αποδεκτή απάντησητωρα ξεκιναει η αναπτυξη κοριτσι μου..! σαν πολυ δε βιαζεστε?? απορω αμα εχετε περιοδο και θελετε και μεγαλο στηθος...!! ολα θα γινουν μεσα στην εφηβια ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94764 από gregory_kou στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 6:05μμ
μέλος από: 8/2/2012 μηνύματα: 49 0 |
αστερι μου..γιατι τρελαινεστε απο τα 13-14 σας ενω αναπτυσεται το στηθος σας ως τα 20?περα απο αυτο.δεν εχουν ολες οι κοπελες το ιδιο στηθος σε αλλες αναπτυσεται αρκετα σε αλλες οχι..οχι λογο καποιου πορβληματος.γενετικα και μονο.υπαρχουν κοπελες που εχουν αρκετα μικρο στηθος αλλα αυτο δεν σημαινει κατι..μην σας προβληματιζουν τετοια θεματα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94769 από J i N στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 9:26μμ
μέλος από: 14/12/2010 μηνύματα: 45 0 |
Ε, όχι και σοβαρό, μικρά κοριτσάκια είστε ακόμα! Είστε στην ανάπτυξη, έχετε ακόμα χρόνια μπροστά σας και σίγουρα θα μεγαλώσουν παραπάνω απ'ότι είναι τώρα... μπορεί να μεγαλώσουν πολύ, μπορεί να μεγαλώσουν λίγο! Αυτό εξαρτάται από το σωματότυπο του κάθε ατόμου. Και άλλωστε ποιος σου είπε ότι το μικρό στήθος δεν είναι και sexy; Έχω δει μικρά βυζιά, που ήταν πολύ πιο όμορφα σε σχήμα από άλλα που ήταν μεγαλύτερα! Για την ανόρθωση ή ακόμα και για την ανάπτυξη του στήθους, καλό είναι να κάνετε 2-3 φορές την εβδομάδα, ασκήσεις με βαράκια και με λάστιχο γυμναστικής! Γίνονται εύκολα και στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο το γυμναστήριο! Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα βρήκα μερικές ασκήσεις... Δες εδώ κι εδώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94773 από Arthas στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 1:04πμ
μέλος από: 11/1/2011 μηνύματα: 347 0 |
Το στηθος δεν αναπτυσσεται μεχρι τα 20 αλλα τα ΠΟΛΥ μεχρι τα 17 το να εχει καποια μικρο στηθος δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94789 από KalamitiJane στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 3:53μμ
μέλος από: 5/2/2012 μηνύματα: 11 0 |
πες την φίλη σου να γνωρίζει πως πρέπει να αποδεχόμαστε το σώμα μας όπως είναι... ίσως μπορεί να τρωει λιγο παραπανω κοτοπουλο η καροτα που βοηθάνε στο στήθος και λίγη γυμναστική για να είναι πιο αδύνατη και να αναδιχνουν λίγο τα στηθη της αλλα να ξερει πως και παλι πρεπει να τα αποδεχτει οπως ειναι, γιατι ετσι γεννηθηκε ,πως να αλλαξει αυτο??? επισης πρεπει να γνωριζει πως μεχρι τα 18 θα μεγαλωσουν εως και στο διπλασιο και επισης πως οι κοπελες με σχετικα μiκρα στιθη μπορουν να φορανε οτι ρουχα θελουν και να βρισκουν ευκολα μαγιο ενω αυτες με τα μεγαλα... αντιμετωπίζουν τρελά προβληματα :P Πηστεψε το :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94797 από kapioa :) στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:46μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδιιιααα!! η αλι9εια ειναι πως δεν γνοριζα αυτο γοια τα καροτα και το κοτοπυλοο :Ρ ευχαριστω παντως.....<3 αμα θελησετε να προσθεσετε κατι ευχαριστως να της το πω και να ακουσω και εγωωω ;):) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |