Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 14:12 @Sex
69 αλλα ακομα και κανονικα στα προκαταρκτικα κατεβαινοντας και φιλοντας ολο της το σωμα πας και εκει χαμηλα ανοιγεις τα ποδαρακια της και αρχιζεις...ωραιο το 69 αλλα δεν ειναι σωστο να της δειχνουμε οτι για να την γλειψουμε πρεπει να κανει το ιδιο και αυτη...και δεν ειναι και αναγκαιο στην τελικη...
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στη γυναικα
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 02:42 @Sex
τοσο βλακας εισαι που δεν σε νοιαζει τι εχει...ωραια σχεση εχετε...χυσοδοχειο εψαχνες οχι σχεση...
Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο....
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 02:40 @Sex
εγω συγκεκριμενα δεν εχω κανενα προβλημα..ισα ισα που μου αρεσει κι ολλας...αν ειναι περιποιημενο και ξυρισμενο θελω καθε φορα να βαζω την γλωσιτσα μου και να γλειφω λιγακι...!
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στη γυναικα
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 02:05 @Sex
99% το παιδι μιλαει στο μπουτι διπλα απο τα @@ του.αυτο δημιουργειται λογο τη τριβης στα μπουτια αν δεν ειναι πολυ αδυνατος.το εχω δει σε γνωτο μου.η κρεμα ειναι για να φυγουν αλλα δεν ειναι ευκολο.
Πήγαινε στο θέμα: Περιοχη διπλα απο πεος
Μήνυμα στις 7/7/2012 στις 14:41 @Sex
σαφως και μας αρεσει να αναβουμε αλλα δεν μας αρεσει να μεινουμε και με το πουλι στο χερι.οποτε αν αποφασισεις να τον αναψεις μην τον αφησεις ετσι απο το πουθενα με το καταρτι ανεβασμενο γτ θα τρελαθει...απο κει και περα.το να τον χαιδεψεις εκει χαμηλα θα τον κανει τουρμπο..ειτε πανω απο το μποξερακι ειτε μεσα...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον αναψω?
Μήνυμα στις 26/5/2012 στις 01:23 @Sex
ανοιξες ολωκληρο θεμα και τωρα που εχω ρωτησει 2 φορες τι του αρεσει απαντας μεσω λαμιας...δεν ρωτησα κατι και πιστευω δεν πρεπει να χεις θεμα να πεις.εδω 50 ατομα σου ειπαν τη γνωμη τους.τωρα κολλας να μας πεις?
Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια εσωρουχα!
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 16:32 @Sex
το συζητησες????τοτε δεν θα υπαρχει εκπληξη στο τι θα δει...απλα σου ειπε τι του αρεσει...αλλα ετσι απο περιεργεια για πες τι σου ειπε??
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 01:07 @Sex
ενα σουτιεν ομορφο με ιδιο στρινγκ απο κατω ή καλτσες ψηλες η καλσον αυτα που ειναι ξεχωριστα στο καθε ποδι και γοβα απο κατω.πιστεψε με..θα παθει κοκομπλοκοοοοοοο..!!!γνωμη μου ειναι οχι κοκκινα εσωρουχα..η μαυρα η καμια σεξυ διχρωμια με δαντελωτα εσωρουχα.
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 20:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ετσι οπως τα εγραψες ηταν σαν να μην ενδιαφεροσουν για το αν θα τελειωσεις μεσα η οχι λογο της περιοδου..προφανως και το μονο που μπορουσες να κανεις ηταν παρεις το χαπακι στην κοπελα.λογικα αυτο σου ειπα και ο φαρμακοποιος.περα απο αυτο η μονη συμβουλη ειναι να μην τελειωνεις μεσα στη κοπελα..και εγω που κανω σεξ με την κοπελα μου που ειμαστε 4 χρονια μαζι τελειωνω εξω.δεν τιθετε θεμα ρισκου...νομιζω εστω...Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και περιοδος |