Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Βαγγελίτσα μην απλώσεις πάλι μπουγάδα στη νταλίκα, φεύγω χαράματα για Σουηδία. Νίκος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

απορια για γυναικεια υγρα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #93821 από qwerty_ στις 26 Ιανουαρίου 2012, 1:31πμ

qwerty_

μέλος από: 26/1/2012
Λοιπον για πειτε την γνωμη σας γιατι εγω εχω αγχωθει. Πριν 4 μερες, ενω το καναμε με προφυλακτικο, την στιγμη που τελειωσα τραβηχτηκα κιολας (δηλαδη δεν τελειωσα καν τελειως μεσα της, οταν ενοιωσα οτι τελειωνω αρχισα να τραβιεμαι). Οποτε μολις βγηκα, ειδαμε και οι δυο πως στα χειλη της, ειχε ασπρα υγρα. Τσεκαραμε το προφυλακτικο αλλα δεν ειχε σπασει. Τι να πω, μονο αν ειχαν βγει εκτος απο την βαση του ας πουμε (να ειχαν ξεχειλισει πχ), που δεν παιζει ομως γιατι θα ειχα κ εγω στην βαση, ετσι δεν ειναι? Παιζει να ηταν απο εκεινη? εννοω τα γυναικεια υγρα ειναι κ αυτα ασπρα? επισης επειδη ειχαμε χρησιμοποιησει κ λιπαντικο παιζει να επαιξε κ αυτο ρολο και να ηταν απο αυτο το λογο? απλως αγχωθηκα λιγο.. για πειτε γνωμες..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93822 από MetalBoy στις 26 Ιανουαρίου 2012, 2:13πμ

MetalBoy

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2008
Τα γυναικεια υγρα ειναι διαφανα σαν νερο,κατα τη διαρκεια του σεξ απο τις πολλες κινησεις μπορεις να πεις οτι "δημιουργουντε φυσαλιδες" και ετσι φαινονται λευκα,αν ηταν σπερμα απο εσενα θα το καταλαβαινατε ανετα,οποτε μην ανησυχεις.και μπραβο σου που παρολο που φοραγες προφυλακτικο δεν τελειωσες μεσα! οπως λενε και οι ρωσσοι 140% σιγουρια οτι δεν θα μινει εγκυος!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93834 από panos207 στις 26 Ιανουαρίου 2012, 3:17μμ

panos207

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/1/2012
+1
Μια τα υγρά της γυναίκας απο την άλλη το λιπαντικό είναι φυσιολογικό να ΄''μείνει'' κάτι άσπρο πίσω.
Πάντως όντως η καλύτερη προστασία είναι ακόμα και με προφυλακτικό να τραβιέσαι. Όποιος την έχει πατήσει με σπασμένο καταλαβαίνει!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93848 από giannisefoa στις 26 Ιανουαρίου 2012, 5:52μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Μην αγχώνεσαι...Κι εγώ το παθαίνω πολλές φορές...Αυτά τα υγρά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω είναι λιπαντικό μαζί με τα υγρά της γυναίκας...Κανένας λόγος ανησυχίας... :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login