Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 02:13 @Sex
Τα γυναικεια υγρα ειναι διαφανα σαν νερο,κατα τη διαρκεια του σεξ απο τις πολλες κινησεις μπορεις να πεις οτι "δημιουργουντε φυσαλιδες" και ετσι φαινονται λευκα,αν ηταν σπερμα απο εσενα θα το καταλαβαινατε ανετα,οποτε μην ανησυχεις.και μπραβο σου που παρολο που φοραγες προφυλακτικο δεν τελειωσες μεσα! οπως λενε και οι ρωσσοι 140% σιγουρια οτι δεν θα μινει εγκυος!! :)
Πήγαινε στο θέμα: απορια για γυναικεια υγρα
Μήνυμα στις 25/1/2012 στις 00:48 @Sex
να κανεις σχεση θες ή απλα σεξ? αν θες να κανεις σχεση απλα περιμενε...οταν δεις καποια που σου αρεσει προσπαθησε να την γνωρισεις,τα υπολοιπα θα δεις οτι θα ερθουν...αν απλα θες να πηδ@@@σεις μπορεις απλα να πας σε ενα μπ@@@λο... Πήγαινε στο θέμα: ειμαι 16 και δεν εχω κανει ποτε μου σχεση
Μήνυμα στις 25/1/2012 στις 00:44 @Sex
Αυτο που λεει ο JiN εννοώ,το εψαξα λιγο στο νετ αυτες τις μερες και ανακαληψα οτι λεγεται Frenuloplasty Surgery(βρηκα και μια σελιδα που εχει αρκετη αναλιση στο θεμα με φωτογραφιες αλλα δεν νομιζω να επιτρεπεται να την δημοσιοποιησω). στην ελλάδα δεν ξερω ποσο διαδεδομενο μπορει να ειναι :/ Φιλε JiN,εχει κανει καποιος γνωστος σου αυτη τη διαδικασια ή απλα το ξερεις;(Προσπαθω να μαθω οσο πιο πολλα για το θεμα πριν προβω σε οτιδηποτε) Φιλικα Πήγαινε στο θέμα: πως να αφαιρεσω το πετσακι ??
Μήνυμα στις 21/1/2012 στις 23:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το 90% των ανδρων που πανε πρωτη φορα με συγγεκριμενη κοπελα (δεν μιλαω για την πρωτη σεξουαλικη επαφη γενικα) εχουν ανχος,το υπολυπο 10% δεν το παραδεχεται :Ραπλα εκεινη την στιγμη χαλαρωστε και οι 2,φροντισε να ειστε σε μερος που δεν σας πιεζει ο χρονος και να μην υπαρχει φασαρια,θα δεις που ετσι ολα θα πανε καλα και ουτε ανχος θα εχεις ουτε τιποτα :) ισα ισα που οι κοπελες ειναι συνηθως αυτες που ανχονονται μηπως δεν ειναι καλες,και αλλα τετοια... Φιλικα ;) Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για στυση
Μήνυμα στις 20/1/2012 στις 01:04 @Sex
Δηλαδη 2 χρονια εχει αυτη την μιρωδια που λες και δεν λεει να φυγει παρολο που κανεις συχνα μπανιο!?? σιγουρα ειναι απο εκει η μυρωδια? μηπως εχεις μυκητες στα ποδια σου και μυριζουν και σε μπερδευει; παντως αν εχεις 2 χρονια το προβλημα της εντονης δισοσμιας και δεν φευγει παρολο που πλενεσε πολυ συχνα καλο θα ηταν να πας σε καποιο γιατρο για καλο και για κακο.. φιλικα :) Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλακι
Μήνυμα στις 20/1/2012 στις 00:48 @Sex
οπως ειπα και πριν, μου εχουν πει οτι σε αλλους κοβετε και σε αλλους οχι,επιδη μαλλον σε καποιους ειναι πιο ελαστικο,ή η κοπελα ειναι παντα υγρη... Πήγαινε στο θέμα: πως να αφαιρεσω το πετσακι ??
Μήνυμα στις 20/1/2012 στις 00:46 @Sex
Οτι κατεβενει κατεβενει,δεν ειναι εκει το θεμα,το θεμα ειναι οτι δεν κατεβαινει τερμα επιδη το κραταει το πετσακι, τωρα το να κοπει οταν ειμαι με την κοπελα μου δεν με πειραζει το να δει,σιγα δεν ειναι κατι που καναμε λαθος,απλα το θεμα ειναι να μην χρειαστει να τρεχω με την π**α στ χερι μες τα αιματα. τεσπα,αν υπαρχει καποια χειρουργικη διαδικασια και για αυτο τοτε μαλλον θα το κανει καποιος γιατρος που κανει και περιτομες,Ερωτιση: σε τι γιατρο πας για τετοια θεματα; ουρολογο; Πήγαινε στο θέμα: πως να αφαιρεσω το πετσακι ??
Μήνυμα στις 19/1/2012 στις 23:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δοκιμασε τα και τα 2 και οποιο σας αρεσει περισσοτερο το προτειματε κ τις αλλες φορες,εγω προτημω durex,τα duo μου φαινονται σαν να εχουν λιγοτερο λιπαντικο.... Πήγαινε στο θέμα: προφυλαχτικα
Μήνυμα στις 19/1/2012 στις 23:37 @Sex
Τωρα προσεξα αυτο με την gaga, ενα πετσακι ειπα να κοπει,οχι να κανω κ αλλαγη φιλου :P φιλικα παντα Πήγαινε στο θέμα: πως να αφαιρεσω το πετσακι ??
Μήνυμα στις 19/1/2012 στις 23:26 @Sex
μηπως ειναι καποιο ειδος αλεργιας στο υλικο που ειναι φτιαγμενο το μποξερακι σου; το ειχες και παλια το προβλημα ή τωρα εμφανιστικε;; αν το παρατιρισες μονο τις τελευταιες μερες χωρεις να εχεις αλλάξει κατι απο τη συχνοτητα του μπανιου η των εσωρουχων που φορας μπορει να ειναι και κατι που οφειλετε στην εφηβεια και να μην χρειαζετε να κανεις τιποτα και να περιμενεις λιγο και θα φυγει(απλα να πλενεσε οσο πιο συχνα μπορεις) Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλακι |