Μου πέφτει ο γιαννάκης...
Μήνυμα #93630 από arxangelos στις 22 Ιανουαρίου 2012, 12:16μμ
μέλος από: 16/1/2011 μηνύματα: 284 0 |
Είπαμε να ολοκληρώσουμε με την κοπέλα μου αλλά ο γιαννάκης με εκθέτει ανεπανόρθωτα...Εκεί που αρχίζουμε φιλάκια ιστορίες μέχρι να βγάλουμε και τα ρούχα έχουν περάσει 45 λεπτά. Λιγο πριν βάλω το προφυλακτικό χάνω την στύση μου. Βασικα η κοπέλα μου δεν ξέρω γιατί αλλά ούτε καν ακουμπάει το πουλί μου με το χέρι της λέτε γι αυτό να μην μου έρχεται? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93636 από thomaras στις 22 Ιανουαρίου 2012, 1:45μμ
μέλος από: 22/1/2012 μηνύματα: 4 0 |
Μαλον σου πευτει γιατι εχεις αγχος..μην εχεις και εγω το ειχα παθει..επισης πες της να στον ακουμπαει και να στον χαηδευει και θα δεις πως θα ρθει :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93672 από panos207 στις 22 Ιανουαρίου 2012, 10:09μμ
μέλος από: 22/1/2012 μηνύματα: 45 0 |
Λιγο πολυ ολοι το παθαινουμε αυτό,μν το σκεφτεσαι καθολου και κάνε οτι σου λεει ο απο πανω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93860 από boyheraklio στις 26 Ιανουαρίου 2012, 11:10μμ
μέλος από: 6/10/2011 μηνύματα: 34 0 |
Φίλε συμβαίνει και γω το είχα πάθει τη πρώτη φορά και μπορώ να πω οτι ενιωσα όπως δεν εχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου, πάρα πολύ απαίσια... Δεν πρέπει να έχεις άγχος να είσαι χαλαρός και να σκέφτεσε ότι το μόνο που θές είναι να είσαι με τη κοπέλα σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι μόνο αυτή, ότι θέλεις να εξερευνήσεις το σώμα της και αυτή το δικό σου, να περάσετε καλα. Αν δεν ασχολήτε αυτή με το φίλοσ σου εκεί κάτω πέζε εσύ μαζί του όσο είστε στα φιλιά οπως λες. Εγώ αυτά έκανα πάνω-κάτω... Με βοήθησαν :-P Ελπίζω να είσαι τούμπανο την επόμενη φορα ;-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93864 από hoselover στις 26 Ιανουαρίου 2012, 11:34μμ
μέλος από: 26/1/2012 μηνύματα: 7 0 |
Φίλε μη σε αγχώνει και τόσο. Κι εμένα μου συνέβαινε τις πρώτες φορές με την κοπέλα μου, είναι από το άγχος. Πολύ σπάνια σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει κάποια ανεπάρκεια-βλάβη με το εργαλείο. Τις πιο πολλές φορές είναι από το άγχος ή από το ποτό! Και ο Γιαννάκης σου ελέγχεται έμμεσα από σένα μέσω του εγκεφάλου σου. Αν συγκεντρωθείς και κάνεις πολύ ευχάριστες και ηδονικές σκέψεις, αυτό βοηθά πολυ! Είναι και αυτό που είπες όμως. Ότι η κοπέλα σου δεν στο πιάνει καθόλου... Είναι πολύ δυσκολότερο να σκληρύνεις έτσι ή παίζοντας μαζί του μόνο εσύ. Κι εμένα η πρώην μου δε μου τον έπιανε και περίμενε να σηκωθεί το εργαλείο από μόνο του, όπως με διακόπτη! Εμ δεν γίνεται όμως έτσι. Να της το πεις (με ωραίο τρόπο) ότι θα σου άρεσε πολύ μπλα μπλα μπλα. Καλό είναι να μιλάτε για αυτά τα πράγματα, να ξέρετε τι ερεθίζει τον καθένα για να φανεί από νωρίς αν θα υπάρξει χημεία! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |