Μήνυμα στις 30/1/2012 στις 01:13 @Sex
Αν πιστεύεις ότι το καλσόν είναι που σε κάνει άνδρα ή γυναίκα, straight ή gay, τότε δεν έχω τίποτε άλλο να σου πω... Δε μπορώ να πείσω ένα τρελό ότι είναι τρελός! Οπότε, κάνω αυτό που λέει ο λαός... "Άσε τον τρελό στην τρέλα του"!! Εντάξει, με γειά τα μυαλά! Υ.Γ. Χμμ, κάτσε να σκεφτώ... Αν βάλω στολή αστροναύτη, μπορεί την επόμενη μέρα να ξυπνήσω πραγματικός αστροναύτης και να βρεθώ στη Σελήνη... Μάλλον έχω καλύτερη ιδέα... Να βάλω μια περικεφαλαία για να γίνω ξαφνικά ένας δεύτερος Μέγας Αλέξανδρος... Παράαααααααλογοοοοο... Αν περιμένεις τα ρούχα σου να σε κάνουν άντρα, τότε... καλά κρασιά! Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω πολύ ή είμαι gay?
Μήνυμα στις 29/1/2012 στις 17:31 @Sex
Γειά σου ρε Μιχάλη κολλημένε! Τέτοιους τυπάδες σαν και σένα χρειάζεται ο κόσμος για να προχωρήσει... προς τα πίσω! Άντε σε λίγο να μας πεις ότι η γη είναι επίπεδη! Υ.Γ. Και αν νομίζεις ότι για να είσαι "άντρακλας" πρέπει οπωσδήποτε να φοράς κατι συγκεκριμένο ή να μη φοράς κάτι άλλο ούτε με σφαίρες... τότε προφανώς ο δικός σου ο ανδρισμός έχει πρόβλημα! Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω πολύ ή είμαι gay?
Μήνυμα στις 29/1/2012 στις 16:50 @Sex
Προσπερνώ το κακόγουστο αστειάκι και απλά σου λέω ότι υπάρχουν και ανδρόγυνα που στον άνδρα αρέσει να φοράει καλσόν και η γυναίκα του δεν έχει κανένα πρόβλημα (φυσικά εφόσον όλη η "ιδιομορφία" σταματάει εκεί). Δε λέω ότι κάποια δε θα παραξενευτεί και δε θα νομίσει αρχικά ότι μάλλον "ο φίλος μου είναι gay" κλπ αλλά εφόσον οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις είναι κατασταγμένες (straight) και δεν ψάχνεσαι, δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, και το καταλαβαίνει μετά και η σύντροφος. Και ναι, εξακολουθώ να επιμένω ότι κάποιος μπορεί να είναι άνδρας με τα όλα του παρά την ιδιαιτερότητα αυτή. Στο λέω και από τον εαυτό μου που το βλέπω και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ανθρώπων με τους οποίους έχω μιλήσει. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 29/1/2012 στις 13:49 @Sex
Το να ζηλεύεις τώρα που η κοπέλα αυτή που σε ήθελε κι εσύ πετούσες χαρταετό πάει και τα φτιάξει με αυτόν, είναι απολύτως φυσιολογικό. Γιατί τώρα που η τύπισσα είδε ότι από σένα δεν εισπράττει κάτι παραπάνω από φιλία και πέταξε για αλλού, εσύ ζηλεύεις αυτόν που θέλει να κατακτήσει. Λογικό κι αν είναι όντως έτσι αυτό σημαίνει ότι την ήθελες έστω και λίγο, ότι κάτι σημαίνει για σένα. Εκτός κι αν την ήθελες μόνο σαν φίλη ακόμη κι υποσυνείδητα και απλά ζηλεύεις τον τύπο που θα σου "κλέβει" χρόνο που θα μπορούσες να περνάς μαζί της. Μέχρι εκεί. Τώρα, αυτά που λες ότι τον σκεφτόσουν, πόσο γλυκός είναι κλπ... Μπορεί να είναι μία ηττοπάθεια από μέρους σου και να τον σκεφτόσουν για αυτό και να προσπαθούσες να δικαιολογήσεις τι του βρήκε η κοπέλα αυτή... Μόνο αυτό μπορώ να βρω σαν άλλο ενδεχόμενο, διαφορετικά εμένα μου μυρίζει gay. Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω πολύ ή είμαι gay?
Μήνυμα στις 29/1/2012 στις 13:39 @Sex
1) Κανείς δε μίλησε για τακούνια. Το τζιν (απομονωμένα δες το και όχι σε συνδυασμό με κάποιο άλλο ρούχο γυναικείο) αρχικά φτιάχθηκε για τους άνδρες. Τέλος. Μετά από καιρό, άρχισαν να το φορούν και οι γυναίκες. Και γενικώς, υπήρξε εποχή που οι γυναίκες δε φορούσαν καν παντελόνια γιατί θεωρούνταν "ανδρικό" ντύσιμο. Και επίσης, αν έμπαινες λίγο στον κόπο να ψάξεις πριν ανοίξεις το στόμα σου, θα ήξερες ότι τον "πρόδρομο" του σημερινού καλσόν τον φορούσαν ΜΟΝΟ άνδρες κάποιους αιώνες πριν. Ναι, καλά διάβασες! Οι εποχές αλλάζουν και το μόνο που κάνει ένα ρούχο ανδρικό ή γυναικείο ή unisex είναι καθαρά στο μυαλό μας, έχουμε διαπλάσει πρότυπα ρουχισμού ανδρών και γυναικών και π.χ. δε μας ξενερώνει μια κοπέλα με τζιν μόνο και μόνο επειδή έτσι μας μεγάλωσαν και επειδή οι κοπέλες φοράνε τζιν εδώ και πολλές δεκαετίες. Σκέψου το λίγο... 2) Εγώ δε σκάω με καλσόν στο δρόμο μόνο και μόνο γιατί ξέρω ότι η κοινωνία έχει πολλούς κολλημένους σαν και σένα. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 23:34 @Sex
Φίλε μη σε αγχώνει και τόσο. Κι εμένα μου συνέβαινε τις πρώτες φορές με την κοπέλα μου, είναι από το άγχος. Πολύ σπάνια σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει κάποια ανεπάρκεια-βλάβη με το εργαλείο. Τις πιο πολλές φορές είναι από το άγχος ή από το ποτό! Και ο Γιαννάκης σου ελέγχεται έμμεσα από σένα μέσω του εγκεφάλου σου. Αν συγκεντρωθείς και κάνεις πολύ ευχάριστες και ηδονικές σκέψεις, αυτό βοηθά πολυ! Είναι και αυτό που είπες όμως. Ότι η κοπέλα σου δεν στο πιάνει καθόλου... Είναι πολύ δυσκολότερο να σκληρύνεις έτσι ή παίζοντας μαζί του μόνο εσύ. Κι εμένα η πρώην μου δε μου τον έπιανε και περίμενε να σηκωθεί το εργαλείο από μόνο του, όπως με διακόπτη! Εμ δεν γίνεται όμως έτσι. Να της το πεις (με ωραίο τρόπο) ότι θα σου άρεσε πολύ μπλα μπλα μπλα. Καλό είναι να μιλάτε για αυτά τα πράγματα, να ξέρετε τι ερεθίζει τον καθένα για να φανεί από νωρίς αν θα υπάρξει χημεία!
Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει ο γιαννάκης...
Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 16:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Επειδή άκουσα πολλά κουλά και κομπλεξικά, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Πρώτον, το 90% περίπου - όχι απλά αυτών που φοράνε καλσόν - αλλά των παρενδυτών γενικότερα είναι straight. Αυτό είναι γεγονός και όχι άποψη ή εκτίμηση δική μου. Το έχω επιβεβαιώσει κι εγώ προσωπικά αυτό γιατί συμμετέχω σε κάποια σχετικά forums και όντως η συντριπτική πλειοψηφία των παρενδυτών είναι εντελώς κατασταλαγμένοι με την straight σεξουαλική τους κατεύθυνση και δεν "αποκλίνουν" όπως κάποιοι κολλημένοι μπορεί να νομίζουν. Το ότι κάποιος τη βρίσκει με το να φοράει καλσόν π.χ. δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα έχει και αντίκτυπο στις σεξουαλικές του προτιμήσεις.Αν κάποιος μπει στον κόπο να το ψάξει, θα δει ότι ενώ γενικά είναι μειονότητα οι άνδρες με τέτοια "ασυνήθιστα" φετίχ, ο φίλος fetix δεν είναι ο μόνος. Η εν λόγω μειονότητα φοράει καλσόν κρυφά κάτω από το παντελόνι, όχι επειδή νιώθουν "ένοχοι" για αυτή τους την προτίμηση, αλλά γιατί απλά ξέρουν ότι η κοινωνία μας κατακλύζεται και οδηγείται από ηλίθια και στενόμυαλα απολιθωμένα στερεότυπα! Δηλαδή ότι οι άνδρες αυτό και οι γυναίκες εκείνο. Δηλαδή ρε αγόρια εσείς δεν ξενερώνετε με μια κοπέλα που φοράει παντελόνι; Μάλλον όχι, αλλά γιατί όχι; Θα έπρεπε με τη λογική σας αφού το παντελόνι ανήκει στην ανδρική γκαρνταρόμπα παραδοσιακά. Και η γραβάτα σε γυναίκα. Ναι! Ξενίζει! Αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάποια τέτοια κοπέλα περίγελο ας πούμε και να την δείχνουμε με το δάχτυλο; Ας ξεκολλήσουν μερικοί μερικοί από αυτές τις πρωτόγονες απόψεις των γιαγιάδων μας και ας δουν τα πράγματα λίγο πιο ανοιχτόμυαλα. ΟΚ, το να φοράει ένας άνδρας καλσόν είναι πολύ ασυνήθιστο και γι'αυτό "χτυπάει" κάπως σε μερικούς, επειδή "το καλσόν είναι γυναικείο και οι άνδρες φοράνε ανδρικά ρούχα". Καλό είναι να αναθεωρούμε και να κρίνουμε αυτά που η κοινωνία μας πλασάρει και όχι να τα καταπίνουμε αμάσητα! Ο ανδρισμός δεν θίγεται ούτε υποβιβάζεται από γυναικεία ρούχα, τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά. Οπότε φίλε fetix, μην νιώθεις ένοχος για αυτή σου την προτίμηση. Απλά δες το σαν ιδιομορφία. Γιατί, όλοι οι υπόλοιποι έξω που βλέπεις στην κοινωνία είναι 100% φυσιολογικοί; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Υ.Γ. Αυτό δε σημαίνει ότι σύμφωνα με όσα λέω, υποστηρίζω ότι ο φίλος fetix είναι 100% straight. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντοτε. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δεν έχει ορμές, ακόμη και με την κοπέλα του. Παρόλα αυτά, ακούγεται σίγουρος για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Υ.Γ.2. Κι εγώ ανήκω στη μειονότητα των ανδρών που τους αρέσει να φορούν καλσόν κρυφά, κάτω από το παντελόνι. Και ναι, είμαι 100% straight. Και ναι, έχω κοπέλα. Και ναι, έχω ορμές απέναντί της και είμαι συνεπής στην ερωτική μας ικανοποίηση ίσως και παραπάνω του δέοντος. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ. |