Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Λέω όχι στο τσιγάρο αλλά δεν ακούει.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

exw provlima

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74845 από undercover344 στις 01 Απριλίου 2011, 8:17μμ

undercover344

Εικονίδιο
μέλος από: 1/4/2011
paidia exo provlima..otan phga na kanw prwth fora sex me thn kopela mou ponaga poly..ekeinh h stigmh 3enerwsa ypervolika..pisteyw oti einai sovaro..mporeis na m peis giati symvainei ayto kai pws na t stamathsw??gt provlepw kerato syntoma..

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74846 από metal angel στις 01 Απριλίου 2011, 8:23μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011
εαν ειναι η πρωτη σου φορα ειναι απολυτως φυσιολογικο να πονεσεις..ειναι η "παρθενια" στους αντρες ας τ πουμε..οπως οι γυναικες στην πρωτη τους φορα πονανε ετσι ειναι και στους αντρες..(νομιζω) εχω ρωτησει φιλους μου γιατι το εχω ακουσει και εγω κ μ εχουν πει οτι ειναι αληθεια..ελπιζω να βοηθησα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74848 από Μανοςςςςςς στις 01 Απριλίου 2011, 8:32μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Παίζει ρόλο το αν χρησιμοποίησες προφυλακτικό...χωρις προφυλακτικό πονάει γιατί τραβιέται πολύ κάτω και τεντώνεται το πετσάκι...αφού σου κοπεί όμως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...τώρα αν φόρεσες προφυλακτικό δεν ξέρω τι φταίει και πονάς τόσο πολύ...εγώ πάντως την πρώτη φόρα έβαλα προφυλακτικό αλλά δεν πονούσα πολύ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74904 από nikos200 στις 02 Απριλίου 2011, 11:05μμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
εγω που το κανω χωρις προφυλακτικο ποτε δεν με εχει πονεσει...ειναι θεμα λυπανσης φιλε..εαν δεν υγρανθηκε σωστα το πεος με σαλιο.. η το αιδιο της με τα υγρα της σημαινει οτι δεν ηταν ετοιμη ακομα να μπεις(σωματικα παντα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74922 από Doctoras στις 03 Απριλίου 2011, 9:34πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ουτε μενα με εχει πονεσει ποτε.Ουτε καν την πρωτη φορα.Απλα μερικες φορες εχω νιωσει την κλωστη που εχουμε στο κατω μερος να τεντωνει τοσο και νιωθω οτι θα κοπει.Για πες μου το πετσακι ειχε κατεβει τελειως?Μηπως ηταν η κλωστη και σε σενα?Την αλλη μετα ηταν ελαφρος κοκκινο απο κατω και ηταν λες και εχει γδαρθει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login