Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

εκανα μια μεγαλη βλακεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74489 από zouzounakimou στις 27 Μαρτίου 2011, 1:26μμ

zouzounakimou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
τσακοθηκα με το αγορι μου τις προαλες αλλα μετα απο δικη μου πιεση συναντιθικαμε και αυτος ηταν σαν να μην εγινε τιποτα!! χαλαρος και καλος μαζι μου και τρυφερος. εγω ομως ημουνα ακομα απο την επιρια της ολης καταστασης και σκευτομουν συνεχεια πως γινετε απο εκει που ητανε τσιτομενος και τα λιπα να ειναι τωρα μια χαρα. και με ειχε πιασει μια γενικοτερη τσατιλα. και μου μιλαγε κιαυτος με καυστικο χιουμορ μου εκανε γκριματσεσ για την θυμομενη φατσα μου , χειρονομιες για να με τσατισει ακομα περισοτερο!!!!!!!!!και εγω τα ειχα παρει αλλα δεν αντιδρουσα απλα καθομουνα και κοιταγα στο απειρο. και σε καπια φαση........................... μου κανει δαχτυλακι μεστην μαπα και μου λεει ''σαρεσει η ειναι μικρο?' και του κανω....'' δεν ειναι αυτο μικρο ..ο πουτσος σου ειναι μικρος'' και μενει μαλακας ο ανθρωπος και θυμοσε....και γαμησετα.....σοκαριστικα εγω τελειος εβαλα τα κλαματα εφυγα και καθομουνα πιο εκει του ειπα ''πλακα εκανα για πλακα το ειπα και τετια ... (οντος για πλακα...επηδη ξερω οτι αυτο τσαντιζει τους ανδρες).
μου ειπε ''ενταξει δν πειραζει...και τετοια''
τελοςπαντον...μια μερα μετα..τον κοιταξα στα ματια του ειπα συγνωμη ωρες ωρες πεταω κοτσανες...δεν ξερω γιατι..'

μου απαντησε μονο με ενα ''καλα..ενταξει''

και μετα βγηκαμε διασκεδασαμε και σαν να μην εγινε τιποτα φεροτανε ξανα...ομως κατι ελιπε...δεν ητανε τοσο ερωτικος οσο πιο παλια.., δηλαδη ουτε χουφτοματα ουτε τιποτα...
κατι ελιπε...πραγματικα .....κατι συμβενει και το νιωθω..κατι εχει αλλαξει αναμεσα σε εμενα και εκεινον πλεον ..:( και φταιω εγω...δεν ξερω τι να κανω πλεον..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74493 από Μανοςςςςςς στις 27 Μαρτίου 2011, 1:37μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Εεεεμ δεν κανουν τετοιες μαλακιες...ιδιαιτερα αν ειχε απο πριν κομπλεξ για το Μπορει να του δημιουργησες ψυχολογικο προβλημα που θα καταδιωκει ολη την ζωη του...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74494 από zouzoulina στις 27 Μαρτίου 2011, 1:44μμ

zouzoulina

Εικονίδιο
μέλος από: 25/3/2011
πιστεύω πως έκανες μεγάλη μαλακία και καλό θα ήταν να μην το ξανακάνεις αυτό σε ανδρα..όχι μόνο γιατί τσαντίζονται αλλα και πολοί αποκτο΄θν πρόβλημα με το ποθλί του και στην σκέψη των λεγόμενων υπάρχει περίπτωση να μην τους σηκώνεται....αυτό που έκανεσ λέγεται ψυχολογικός πόλεμος και τον πόνεσες όσο δεν φαντάζεσαι...
λοιπόν κατα τη γνώμη μου αυτό που έχεις να κάνεις είναι:
-να τον πάρεις τηλ και να τον καλέσεις να έρθει στο σπιτι σου για καφέ...να του δώσεις να καταλάβει πως επρόκειτο για πλάκα γιατι δεν σε έχει πιστέψει και όταν σιγουρευτείς οτι όλα είναι οκ να του κάνεισ ΕΡΩΤΑ...ΟΧΙ ΣΕΞ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74495 από zouzounakimou στις 27 Μαρτίου 2011, 1:46μμ

zouzounakimou

Εικονίδιο
banned
μην μου λες τετοια τωρα :(
δεν αντεχω...τι θα κανω ..
τον εχω πριξει τον ανθροπο συνεχεια ''πλακα εκανα ελπιζω να μην μου κρατας μουτρα'' και λεει ''οχι βρε αραξε την πετσα σου '' και τετοια και του κανω ''ουτε εκεινος μου κραταει?
και μου λεει '''οχι δεν σου κραταει'' και λεω που το ξερεις και λεει '' εμ λες να μην το ξερω:P

τι συμενεει τωρα αυτο...

θα εχουμε προβλημα...
η θα συνεχισει η σχεση ετσι..χορις σεξουαλικα πραγματα....
η θα με χορισει :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74496 από giannisefoa στις 27 Μαρτίου 2011, 1:46μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Κοίτα...Και να τσακώνεται ένα ζευγάρι αν βλέπεις ότι ο άλλος είναι χαλαρός κι εσύ είσαι ακόμα νευριασμένη απλά έπρεπε να το συζητήσεις κι όχι να πας επειδή σε τσάτισε πιο πολύ και να του πεις κάτι τέτοιο...Για τους άντρες ένα τέτοιο σχόλιο είναι σαν να λες τις γυναίκες χοντρές,άσχημες,ηλίθιες κι όλα τα άσχημα του κόσμου μαζί...Λογικό είναι να μην είναι όπως παλιά...Τον πείραξε πολύ...Περίμενε λίγο καιρό να δεις αν θα το ξεχάσει μόνος του αλλιώς μίλησε μαζί του...
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #74499 από Verus στις 27 Μαρτίου 2011, 1:57μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Έκανε αυτός την υποχώρηση και σου φερόταν μια χαρά, κι'εσύ αντί να συζητήσεις μαζί του για τον τσακωμό που είχε προηγηθεί, του έσπασες χειρότερα τα νεύρα.
Όντως έκανες μεγάλη βλακεία. Τώρα σου κάνει κι'αυτός καψώνια για σπάσιμο, να δεις τη γλύκα. (nah...!)
Θα του περάσει... απλά φρόντησε να μην επαναληφθεί.

Καθήστε κάπου ήρεμα και συζητήστε χωρίς εντάσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74501 από zouzounakimou στις 27 Μαρτίου 2011, 2:03μμ

zouzounakimou

Εικονίδιο
banned
του ζητησα να βρεθουμε σημερα για καμια βολτα. και ειπε ενταξει... οντος μπορει και να κανει καψονια διοτι σε καποια φαση τον ηθελα παρα πολυ και αυτος καθοτανε σαν πεδακι δημοτικου και με κοιταγε σαν να μην ηξερε τι ειναι ερωτας σεξυ φιλια και καυλα.
και του κανω..εεεεεεεε:( σαν στεναχωρημενο...και αυτος με κοιταξε και γελαγε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74522 από City Of Angels στις 27 Μαρτίου 2011, 4:29μμ

City Of Angels

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/11/2010
Αμα βρεθειτε,δειξτου ποσο πολυ τον θελεις!Καντου στοματικο σεξ να τα ξεχασει ολα μετα!!χεχε!Τοτε θα του φυγουν ολα τα νευρα γι'αυτο που του ειπες!;-)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login