Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 15:37 @Sex
λοιπόν μου αρέσε πολύ αθτή η απορροία... ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ: -πιο αργές κινήσεις απο το σινιθισμένο -να σε φιλάει και να σου λεεί γλυκόλογα -να μην το κάνεις απλά επειδή έχεισ κάυλες αλλα επειδή θες να δώσεις στον σύντροφό σου τα πάντα... -το στοματικό δεν ειναι ερωτικό γι αυτό όταν κάνουμε έρωτα φροντίζουμε να φοράμε πάντα προφυλακτικό (ωστε να μην τελειωσει ο άλλος στο στόμα μας) -αποφεύγουμε τις γραντζουνιές_σφαλιάρες και γενικά το ξύλο Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας και οχι σεξ
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 15:30 @Sex
δεν νομίζω να σου μεγαλώσει με την γυμναστική....αλλα σαν γυναικα σου λέω πωσ αν τον έχεισ 14,5-16cm τότε είναι ικανοποιητικό το μέγεθος...άν πάλι είναι πιο μικρό το πέος σου τότε (άν δεν έχεις περάσει τα 18)μπόρεις να περιμένεις να δείς πόσο θα αωαπτυχθεί ωσ εκείνη την ηλικία και αν δεν έχεις φτάσει στους 15+ τότε μπορεισ να κάνεις επέμβαση(επιμικυνση πέους).και είναι βασικό οχι το μέγεθος αλλ΄ο τρόπος που το χρησιμοποιείς... και να ξέρεις πως οι γυναίκες καυλώνουν και χύνουν κλειτοριδικά(γι ύτό χύνουν και με δάχτυλο) Πήγαινε στο θέμα: επιμυκυνση πεους
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 13:44 @Sex
πιστεύω πως έκανες μεγάλη μαλακία και καλό θα ήταν να μην το ξανακάνεις αυτό σε ανδρα..όχι μόνο γιατί τσαντίζονται αλλα και πολοί αποκτο΄θν πρόβλημα με το ποθλί του και στην σκέψη των λεγόμενων υπάρχει περίπτωση να μην τους σηκώνεται....αυτό που έκανεσ λέγεται ψυχολογικός πόλεμος και τον πόνεσες όσο δεν φαντάζεσαι... λοιπόν κατα τη γνώμη μου αυτό που έχεις να κάνεις είναι: -να τον πάρεις τηλ και να τον καλέσεις να έρθει στο σπιτι σου για καφέ...να του δώσεις να καταλάβει πως επρόκειτο για πλάκα γιατι δεν σε έχει πιστέψει και όταν σιγουρευτείς οτι όλα είναι οκ να του κάνεισ ΕΡΩΤΑ...ΟΧΙ ΣΕΞ Πήγαινε στο θέμα: εκανα μια μεγαλη βλακεια
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 13:31 @Sex
στιγμές ποθ με διατασσει...λοιπόν: -όταν είμαστε παρέα με βάζει μετά και μαζεύω το σπίτι..(όποιου αι αν ειναι αυτό) -όταν θέλει να κάνει κάτι και βαριέται είμαι υποχρεωμένη να το κάνω εγώ -όταν είμαστε σπίτι του...πρίν φύγουμε,απαιτεί να το έχω στην εντέλεια... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ: -είναι χειρότεροι απο αυτόν... δεν κάνοθν τίποτα αλλο εκτώς απο το να μου ζητάνε... και όσες φορές τους έχω μιλήσει με έχουν γράψει κανονικότατα.. και αυτό δεν σιμβαίνει μόνο με εμένα αλλα και με όποια ΓΥΝΑΙΚΑ μπεί στην ζωή τους... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ....ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ???ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ???ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ...... Πήγαινε στο θέμα: είμαι η δουλάρα του
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 12:54 @Sex
ρε παιδιά δεν την παλεύω μακριά του... είναι κάτι το ιδιαίτερο....δεν κάνω χωρις αυτόν ούτε αυτός χωρίς εμένα...στο μμεταξύ με ξέρεο πολύ καλα και δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψει οτι θα τον χωρίσω...δεν ειμαι τύποσ ποθ χωρίζει τόσο εύκολα...και κάτι αλλο....το θέμα είναι οτι το πάμε για γάμο...ειναι 23 χρονών και εγώ μάλλον είμαι έγκυος....δεν είναι φθσιολογικό να τον χωρίσω επειδή μου την βάρεσε τελεφταία στιγμή η σιμπεριφορά αυτη...λογικό δεν είναι αυτό που λέω??? όσο για το:<<οι άνθρωποι δεν αλλάζουν>> δεν εί8ναι απαραίτητο..γιατι αν πραγματικά θέλει κάποιος να αλλάξει...βρίσκει τρόπο... ΑΑΑΑΑ,και κατι άλλο... μπορεί καποιος να μου πρωτείνει όνομα για το παιδί????(αγορι θα είναι<αν είναι>) Πήγαινε στο θέμα: είμαι η δουλάρα του
Μήνυμα στις 25/3/2011 στις 17:58 @Sex
παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το αγόρι μου....ρε γαμώτο έχει την αίσθηση οτι ειμαι καμια δουλάρα και συγκεκριμένα η δικιά του δουλάρα...με βάζει και καθαρίζω μέχρι και τα σπίτια των φίλων του,και οτι και να λεεί είναι διαταγή...εγώ όμως δεν το αντέχω αυτό και πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα...το έχω συζητήσει πολλές φορές με τους φίλους μου και ακόμα περισσότερες με τον ίδιο αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει και εγώ δεν μπορώ να βρώ κάποια άλλη λύση,ούτε να του κάνω για πολύ ακόμα το χατίρι.... μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς???(χωρίς να μου πείτε να τον χωρίσω)
Πήγαινε στο θέμα: είμαι η δουλάρα του |