παρακαλω ας απαντησουν οι αντρες
Σελ. 2
Μήνυμα #73947 από nikos200 στις 16 Μαρτίου 2011, 1:07πμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
οπα ρε παιδια μισο λεπτο... αμα απο τοσο νωρις θελει στοματικο μετα θα θελει να ολοκληρωσει..και ποιος λεει στην κοπελα οτι μετα απαυτο δεν θα την παρατησει?σκευτειτε το λιγο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73955 από panosx στις 16 Μαρτίου 2011, 3:10μμ
μέλος από: 1/9/2010 μηνύματα: 720 0 |
1)φυλοι του ειναι τν πειραζουν απλα δν τρεχει θεμα ζηλιας απλα τν πειραζουν. 2)δν το καταλαβαινω απο τη τιγμη που το βαζεις στο στομα πια η διαφορα να το βαλεις κι ποιο κατω σε στυλ ειμαι ετοιμη για πιπα αλλα οχι για ex(κοροιδιες).αν θες σιγα σιγα μιλα του. αλλα ειπς πως το θες τι εννοεις νωρις ποσο καιρο τα εχετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73982 από giannisefoa στις 16 Μαρτίου 2011, 10:23μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
1)Λογικό είναι να τον πειράζουν.Είναι φίλοι του και αν είναι και μπακούρια ίσως είναι και ένας τρόπος να δείξουν υπεροχή σαν παρέα απέναντι στα ζευγαράκια(στο στυλ εμείς δεν χρειαζόμαστε τέτοια).Μπορεί να ακούγεται κουλό αλλά είναι πιθανό. 2)Θες να κάνεις στοματικό αλλά δεν θέλεις να σε θεωρήσει εύκολη.Ε,λοιπόν σου λέω ότι πιο πιθανό βρίσκω να σε θεωρήσει σόρρυ κιόλας μυξοπαρθένα αν δεν το κάνεις μετά από 2-3 μήνες παρά εύκολη αν το κάνεις από τον 1ο μήνα ας πούμε...Ύστερα σχετικά με το σεξ,δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ όλα τα κορίτσια έχουν ορμές το παίζουν θιγμένες.Αν θες να το κάνεις κάντο!Κανείς δεν θα παρεξηγήσει και προπάντως κανείς δεν θα σε παρατήσει και στο υπογράφω!Κάνε αυτό που θες όντως κι άσε την κοινωνία να λέει ότι θέλει.Απλά μόνο ένα θα σου πω για το σεξ που ισχύει και σε άντρες και σε γυναίκες:μετά το pop δεν έχει stop :P !!!!!!!!!!!!!! Αυτά κι από μένα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73986 από zouzounakimou στις 16 Μαρτίου 2011, 10:42μμ
μέλος από: 13/3/2011 μηνύματα: 19 0 |
δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως τι ηθελες να πεις . ενοεις οτι θα με θεωρησει μυξοπαρθενα (σωστη η εκφραση) αν ενω θελω δεν το κανω (για να μην με πει ευκολη) . σωστο ισχιει . και εγω ετσι θα σκευτομουν :P . απλα ειναι καποιοι παραγοντες που με αποθουν απο το να το κανω. 1. επηδη δεν το εχω ξανακανει 2. το ανχος αν θα του αρεσει η οχι 3. αν μετα απο καποιο διαστημα θελισει κατι παραπανω που δεν ειμαι σηγουρη αν θα ειμαι σιγουρη για να το κανω. απο την αλλη πλευρα ομως θα ηθελα στην σχεση μου να εχω τετοιου ιδους απολαυσεις περα απο την διασκεδαση και την συντροφικοτητα και την τρυφεροτητα. την σεξουαλικη απολαυση και την χημεια. που χημεια μπορω να πω πως υπαρχει απλετη !!! :P ειμαστε μαζι ουτε καν εναν μηνα ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73987 από makis92 στις 16 Μαρτίου 2011, 10:47μμ
μέλος από: 14/1/2011 μηνύματα: 367 0 |
Άμα δεν είστε μαζί ούτε καν ένα μήνα μην το κάνεις... αμα σου ζητάει πό τώρα τέτια φαντάσου πιο μετα...! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73988 από zouzounakimou στις 16 Μαρτίου 2011, 10:54μμ
μέλος από: 13/3/2011 μηνύματα: 19 0 |
μακη ευχαριστω για την απαντηση σου... ακριβως αυτο σκευτομαι και εγω ...το αγορι αυτο βασικα δεν με πιεζει και ιδιετερα διχνει να καταλαβαινει. ισως απηδη ειναι και αυτος απειρος και δεν του εχει ξανατυχει αντιστιχη εμπειρια δεν ξερω. παντος ο τροπος που με πλισιασε το οτι τελικα αποφασησε να επιλεξει εμενα και να την πει στους φιλους του γιαυτο που εκαναν (π ελεγα πιο πανω) διχνει οτι με εκτιμα και γιαυτο δεν θελω να τον απογοητευσω και εγω σαν κοπελα του.(γιαυτο αποφασησα να γραψω αυτο το ποστ να παρω μια γνωμη) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |