Πως να το κανω καλα?
Μήνυμα #71855 από Tzoutzoufios στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 7:42μμ
![]() |
Ειμαι 17, το κανω συχνα με την κοπελα μου. θελω να ξερω αν κανω καλα το γλυφομ**&&$νι. που ακριβως κεντραρουμε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71857 από giannisefoa στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 8:05μμ
Στην κλειτορίδα...Έτσι όπως τα μουνόχειλα της κοπέλας κλείνουν απ την πάνω μεριά εκεί περίπου βρίσκεται η κλειτορίδα...Αλλά βασικά αυτό που σου προτείνω είναι να την ρωτήσεις αν το κάνεις καλά κι αν θέλει κάπως αλλιώς...Εγώ το κανα και πραγματικά το γουστάρουμε κι οι 2 πολύ περισσότερο από τότε που το συζητήσαμε!!!!!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71859 από Tzoutzoufios στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 8:11μμ
![]() |
ναι κι εγω πανω συνηθιζω.. ελπιζω να ειναι καλο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71861 από old holborn στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 8:14μμ
![]() |
υσχυει αυτο που λες giannisefoa αλλα μπορω να συμπληρωσω οτι αν την τρυβεισ και λιγο απαλα εκει , εκεινη την ωρα γαμαει και δερνει!! εμενα προσωπικα που μου το κανει τ αγορι μου , μου αρεσει πολυ!! :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71862 από Tzoutzoufios στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 8:15μμ
![]() |
να σταματαω και να τριβω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71863 από old holborn στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 8:26μμ
![]() |
κοιτα εκεινη την ωρα που το κανεις θες ρε παιδι μου να παρεις μια ανασα -ανθρωπος εισαι- σικωσε λιγο το κεφαλι σου και χαιδεψε την λιγο και συνεχισε..! σημειωση: οταν μου κανει γλυγομουνι μου αρεσει και να μου πιανει το στηθοσ!! ειναι καυλιδερο!!! ![]() ![]() ![]() αλλα οπως ειπε και ο γιαννης απο πανω συζητησε το κι ολας!!! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71864 από Aitherovamwn στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 8:27μμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
τα σπαει οταν της πιανεις το στηθος εκεινη την ωρα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71909 από giannisefoa στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 6:54μμ
Ρε παιδιά πως το κάνετε αυτό;;;;;;;Εγώ μπορώ να εκτελώ μόνο μία εργασία την φορά :P Άμα κάνω γλυφομούνι δεν μπορώ να πιάνω και το στήθος... :/ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71926 από M1k3y στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 9:20μμ
![]() |
Πες στην Intel να σου βάλει multithreading. Σοβαρά τώρα, αν είναι δυνατόν, το χέρι σου δεν μπορείς να το απλώσεις και να την χαϊδέψεις λίγο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |