Μήνυμα στις 8/2/2011 στις 17:59 @Sex
αραξε!δεν ειναι τιποτα! εγω προσωπικα το περιμενα κατι τρομερο και φοβομουν για το αιμα και τετια... αλλα δεν εβγαλα τιποτα και εδς και 6 μηνες που το κανω απ την πρωτη φορα πονεσα ελαχιστα και αιμα ακομα δεν εχω δει!! :P ο υμενας μπορει και να μην σπασει και ποτε και να κανεις και παιδια! Πήγαινε στο θέμα: Τι γίνεται στην πρώτη φορά?
Μήνυμα στις 4/2/2011 στις 16:18 @Sex
κοιτα αν την παιζεις πολυ δυνατα λογικο να πονας υποθετω!αν ημουν αγορι θα σου απανταγα κατι σιγουρο αλλα δν ξερω τι αλο να σκεφτω για την περιπτωση σου! ελπιζω εστω και λιγο να σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: peksimo
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 20:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:βρεσ κοπελα και δεν νομιζω να πονασ απ το πετσακι..και το αγορι μου ακομα το εχει και δεν ποναει..μπορει να εχεισ κατι αλο..τι ν πω..με τσοντεσ την παιζεισ?Πήγαινε στο θέμα: peksimo
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 20:26 @Sex
κοιτα εκεινη την ωρα που το κανεις θες ρε παιδι μου να παρεις μια ανασα -ανθρωπος εισαι- σικωσε λιγο το κεφαλι σου και χαιδεψε την λιγο και συνεχισε..! σημειωση: οταν μου κανει γλυγομουνι μου αρεσει και να μου πιανει το στηθοσ!! ειναι καυλιδερο!!! αλλα οπως ειπε και ο γιαννης απο πανω συζητησε το κι ολας!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να το κανω καλα?
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 20:14 @Sex
υσχυει αυτο που λες giannisefoa αλλα μπορω να συμπληρωσω οτι αν την τρυβεισ και λιγο απαλα εκει , εκεινη την ωρα γαμαει και δερνει!! εμενα προσωπικα που μου το κανει τ αγορι μου , μου αρεσει πολυ!! :P Πήγαινε στο θέμα: Πως να το κανω καλα?
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 20:07 @Sex
και για το κιν στην τσεπη διπλα απ το πουλλλι το λενε!!! Πήγαινε στο θέμα: λαπτοπ+σεξ
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 19:58 @Sex
1)για μενα προσοπικα ειναι κατα εναν περιεργο τροπο και δικη μου ευχαριστηση να τν βλεπω-ακουω να το ευχαριστιετε!!!αν δεν το ηθελα δεν θα το εκανα..!και αν σε αγαπαει ή εστο αν ειναι ερωτευμενος μαζι σου δν θα σε πιεζε για τιποτα! 2)δεν μου εχει τυχει αυτο αλλα εχει περιεργη-ασχημη γευση..και γι αυτο το λογο του εδωσα και την ιδεα να δωκιμασουμε με τσιχλα εντονης γευσης!!πιστεψε με αν το κανεις με κανελα ή μεντα θα του αρεσει πολυ 3)τι να πω γι αυτο...δωκιμασε να μπει προς τα πλαγια!! ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο!! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κοριτσια! |