μπερδεμα
Μήνυμα #60189 από 123lolita456 στις 11 Απριλίου 2010, 4:14πμ
μέλος από: 13/11/2009 μηνύματα: 155 0 |
παιδια εχω σοβαρη σχεση εδω και μηνες και δεν εχω απατησει το αγορι μου ποτε...τελευταια ομως συνεχεια σκεφτομαι ενα παιδι και δεν μπορω να τον βγαλω απ'το μυαλο μου...το αγορι μου το αγαπαω και δεν θελω να τον απατησω...αλλα γιατι μου συμβαινει αυτο μπορει μηπως να μου εξηγισει καποιος?? ολα αρχισαν οταν αυτον το παιδι (αυτον π σκεφτομαι) μου ειπε πως του αρεσω και παντα του αρεσα...εγω δεν του ειπα τπτ αλλα απο τοτε τον σκεφτομαι συνεχεια...τι να κανω ρε παιδια?? δεν αντεχω αλλο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60192 από kiknaki_<3 στις 11 Απριλίου 2010, 11:31πμ
μέλος από: 8/4/2010 μηνύματα: 7 0 |
to exw pa8ei k egw.......dikia m gnwmi einai na mn kaneis tpt mazi tou gt agapas to agori s kai 8a s elega kiwlas oti ama tou areseis opws leei mporei na s perimenei.........panta to psema fenete opote 8a kaneis vlakia ama kaneis me ton allon kati.......apo kei kai pera einai dikia s i epilogi egw s eipa t exw perasei k egw auto k 8a deis oti ama dn kaneis tpt mazi t tote me tn kairo 8a tn 3exaseis...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60198 από elinna1990 στις 11 Απριλίου 2010, 12:38μμ
μέλος από: 1/4/2010 μηνύματα: 31 0 |
λοιπον.....καταρχην γεια σου...νομιζω οτι μπορω να πω κατι στο θεμα σου...ειμαι 3 χρονια με ενα παιδι που καλυτερο δεν υπαρχει..<για μενα>! λοιπον...ολα κυλοθσαν ομαλα και ηρεμα στη ζω μας ωσπου μπηκε καποιος αλλος στη ζωη μου...επηρεαστικα..ελεγα δεν το πιστευω οτι σκεφτομαι να κανω κατι μαζι του ενω το αγορι μου το λατρευω και ξερω οτι σαν την δικη του αγαπη δεν θα βρω ποτε..βρεθηκα κρυφα με το ατομο που μπηκε στη ζωη μου και εκει τρελαθηκα..μου αρεσε παρα πολυ και περα απο αυτο τον εβλεπα και βλεπω καθε μερα στη σχολη και επηρεαζομουν ακομα πιο πολυ..η καρδια μου χτυπαγε γρηγορα οταν μιλουσα μαζι του...τελικα ξερεισ τι εφταιγε και τον αφησα να μπει τοσο πολυ στη ζωη μου?απλα η καθημερινοτητα με το αγορι μου με κουρασε λιγο..σπιτι δουλεια σχολη...καθε μερα επι 3 χρονια..αλλα οταν το αγορι μου καταλαβε οτι νιωθω καπως περιεργα τοτε μου θυμισε γιατι τον ερωτευτικα πριν 3 χρονια και γιατι ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...με αυτα θελω να σου πω να μην αφηνεις να σε επηρεασει καποιο 3ο προσωπο απλα επειδη εχεισ λιγο βαρεθει..αν οντως οπως λες τον αγαπας τοτε καντε πραγματα μαζι για να ανανεωθειτε αλλα.....αν εχεις βαρεθει απο τωρα μεσα σε λιγους μηνες σχεσης και κοιτας αλλον τοτε μετα απο 1-2 χρονια μαλον ετσι θα ξανανιωσεις οποτε κατσε λιγο μονη σ και σκεψου..στο λεω αυτο γιατι ειδικα τους πρωτουσ μηνες στην σχεση μας πρεπει να νιωθουμε τελεια και μοναδικα κτλπ και εσυ ....μεσα στουσ πρωτους μηνες σκεφτεσαι καποιον αλλον συνενεια!!!!!!!για το καλο σου το λεω ε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60207 από 123lolita456 στις 11 Απριλίου 2010, 5:18μμ
μέλος από: 13/11/2009 μηνύματα: 155 0 |
σας ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες σας... elinna1990 ισως να εχω ξενερωσει λιγο με το αγορι μου γιατι ζηλευει υπερβολικα...ωρες ωρες νιωθω οτι με πνιγει...του εχω μιλισει αλλα χωρις αποτελεσμα...να φανταστεις τις προαλλες θυμωσε επειδη θα εβγαινα με την κολλητη μου και το αγορι της...οποιο αγορι και να ειναι διπλα του το παιρνει αλλιως....γινεται υπερβολικος και απο τη μια εχω κουραστει πια αυτη την κατασταση και ισως να ειναι η αιτια που δεν μπορω να βγαλω τον αλλον απ'το μυαλο μου...απο την αλλη ειμαι σιγουρη τον αγαπαω..αλλα ποσο να κρατησει ετσι χωρις εμπιστοσυηνη......... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60221 από Σηπτικό Βόδι στις 11 Απριλίου 2010, 10:15μμ
μέλος από: 8/4/2010 μηνύματα: 917 0 |
Να πω κι εγώ την άποψή μου; Προτείνω να συζητήσεις με το αγόρι σου περί της ζήλειας του, και να κάνεις κάτι δραστικό για να καταλάβει ότι τον πνίγεις εν πάση περιπτώσει, αλλά χωρίς να κάνεις κάτι με τον άλλο ο οποίος αν ήξερε ότι είχες αγόρι είμαι σίγουρος ότι το κάνει απλά για να τα χαλάσετε. Λοιπόν, από εκεί και πέρα λες μεν ότι αγαπάς το αγόρι σου, αφετέρου λες ότι δε μπορείς να βγάλεις τον άλλο απ' το μυαλό σου. Τώρα αν είναι να έχεις μια σχέση και κάθε φορά που θα σου λέει κάποιος ότι πάντα σε ήθελε να αρχίζεις να σκέφτεσαι να κάνεις κάτι μαζί του, φέξε μου και γλίστρησα..Πιστεύω πάντως ότι δεν είναι όσο τραγικά τα παρουσιάζω, αλλά όπως είπε κάποια κοπέλα που απάντησε, ότι η καθημερινότητα και η ρουτίνα σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι..Δε λέω, λογικό είναι, απλά σκέψου πως θα ένιωθες αν είχε υποβληθεί σε μια παρόμοια κατάσταση εκείνος και έκανε κάτι με εκείνη που του την έπεφτε. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως την κατάστα Και τα μαλλιά μου ράστα Και βλέπω τη Σάσα Μπάστα Και τα ρεβύθια βράστα (?) Άρης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |