Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 11:31 @Sex
to exw pa8ei k egw.......dikia m gnwmi einai na mn kaneis tpt mazi tou gt agapas to agori s kai 8a s elega kiwlas oti ama tou areseis opws leei mporei na s perimenei.........panta to psema fenete opote 8a kaneis vlakia ama kaneis me ton allon kati.......apo kei kai pera einai dikia s i epilogi egw s eipa t exw perasei k egw auto k 8a deis oti ama dn kaneis tpt mazi t tote me tn kairo 8a tn 3exaseis...... Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 19:02 @Sex
thnx paidia alla 8elw kiales gnwmes........
Πήγαινε στο θέμα: to teleio sex
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 14:34 @Sex
aa kai kati akoma pros ta agoria sas anavei na fonazei i kopela.....kai na sas leei eisai 8eos ktlp????
Πήγαινε στο θέμα: to teleio sex
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 14:33 @Sex
pws mporw na kanw to teleio sex????ti na kanw peste m kanena mistiko........pws na tn anapsw sto foul? perimenw apantiseis euxaristw...... Πήγαινε στο θέμα: to teleio sex
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 14:25 @Sex
gia sas paidia 8elw na m apantisete s kati..........loipon eimastan tetraimeri ekdromi kai to agori m eir8e na koimi8oume sto domatio m ee k opws katalavenete dn koimi8ikame mono....alla dn prwxwrisame kiwlas (prokatartika)......tespa egw se auto pou 8elw na m apantisete einai mipws espase i par8enia mou me to daxtilo???gt to prwi otan 3upnisa eida sta sentonia ligo aima......na pw kiwlas oti tin eimera pou 3upnisa to mesimeri m eir8e periodos.......opote auto to aima itan apo tin periodo i apo ton par8eniko umena???.....parakalw apantiste mm.....euxaristw.....
Πήγαινε στο θέμα: sex |