Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 15:55 @Sex
ναι δεν ειναι κατι αλλα...πως λες οτι εχυσεσ οτι τελειωσες? Πήγαινε στο θέμα: Ειναι προβλημα??
Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 15:53 @Sex
κοριτσι μου αν του σηκωθεο δεν χρειζεται να αγχονεσαι...οπως αυτο σηκωνεται ετσι το πετσακι παει εκει που πρεπει να παει. και οταν ειναι σηκωμενο και τον παιζεις το πετσακι παραμενει εκει που πρεπει να ειναι..
Πήγαινε στο θέμα: Δυο απορίες
Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 15:46 @Sex
αν θες να το κανεις με περιοδο απλα ηρεμα και με προφυλακτικα..απλα δεν ειναι και οτι πιο ομορφο να το κανεις με περιοδο γιατι....ενταξει δεν ειναι και οτι πιο υγειηνο και το θεαμα της περιοδου δεν ειναι και κατι το ερεθιστικο..δεν ειναι ωραιο απλα απο αποψη αισθητικης..τωρα για το αν βλαπτει δεν ξερω...δεν το εκανα ποτε..ειναι πολυ σιχαμερο...για μενα!
Πήγαινε στο θέμα: Sex kata tin diarkia tis periodou
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 12:38 @Sex
λοιπον.....καταρχην γεια σου...νομιζω οτι μπορω να πω κατι στο θεμα σου...ειμαι 3 χρονια με ενα παιδι που καλυτερο δεν υπαρχει..<για μενα>! λοιπον...ολα κυλοθσαν ομαλα και ηρεμα στη ζω μας ωσπου μπηκε καποιος αλλος στη ζωη μου...επηρεαστικα..ελεγα δεν το πιστευω οτι σκεφτομαι να κανω κατι μαζι του ενω το αγορι μου το λατρευω και ξερω οτι σαν την δικη του αγαπη δεν θα βρω ποτε..βρεθηκα κρυφα με το ατομο που μπηκε στη ζωη μου και εκει τρελαθηκα..μου αρεσε παρα πολυ και περα απο αυτο τον εβλεπα και βλεπω καθε μερα στη σχολη και επηρεαζομουν ακομα πιο πολυ..η καρδια μου χτυπαγε γρηγορα οταν μιλουσα μαζι του...τελικα ξερεισ τι εφταιγε και τον αφησα να μπει τοσο πολυ στη ζωη μου?απλα η καθημερινοτητα με το αγορι μου με κουρασε λιγο..σπιτι δουλεια σχολη...καθε μερα επι 3 χρονια..αλλα οταν το αγορι μου καταλαβε οτι νιωθω καπως περιεργα τοτε μου θυμισε γιατι τον ερωτευτικα πριν 3 χρονια και γιατι ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...με αυτα θελω να σου πω να μην αφηνεις να σε επηρεασει καποιο 3ο προσωπο απλα επειδη εχεισ λιγο βαρεθει..αν οντως οπως λες τον αγαπας τοτε καντε πραγματα μαζι για να ανανεωθειτε αλλα.....αν εχεις βαρεθει απο τωρα μεσα σε λιγους μηνες σχεσης και κοιτας αλλον τοτε μετα απο 1-2 χρονια μαλον ετσι θα ξανανιωσεις οποτε κατσε λιγο μονη σ και σκεψου..στο λεω αυτο γιατι ειδικα τους πρωτουσ μηνες στην σχεση μας πρεπει να νιωθουμε τελεια και μοναδικα κτλπ και εσυ ....μεσα στουσ πρωτους μηνες σκεφτεσαι καποιον αλλον συνενεια!!!!!!!για το καλο σου το λεω ε...
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 12:14 @Θ. Κλημεντίνη
κοριτσια??????για να δεις αμα ο αλλος σε θελει δεν ειναι αναγκη ουτε και σωστο να το παιζεις οτι εισαι κ καλα με αλλον για να δεις αν θα ζηλεψει...περα απο το πως θα νιωσει πιστευω οτι ετσι αλλιωνεται και η προσωπικοτητα μας...αν θελει να μας θελει καποιος ξερει που θα μας βρει και ας κανει κατι για να μας διεκδηκισει....οχι απλα γιατι θα τον τσουξει.γιατι μετα....καποια στιγμη θα του περασει..και τοτε τι θα γινει?θα τρεχουμε να βρουμε αλλον για να ζηλεψει?αγαπες μου να ειστε παντα αληθινες και ποτε μην κανετε κατι παιδιαστικο η ψευτικο για να τραβηξετε την προσοχη του αλλου...να αγαπατε τον εαυτο σας και να απαιτητε απο τους αλλους να σας αγαπουν και να σας σεβονται γι'αυτο ακριβως που ειστε και γι'αυτο που τους χαριζετε!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 12:07 @Sex
taotao2 εχεισ δικαιο.τι ειναι αυτα ελεος δεν μπορω....
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 12:00 @Sex
πηγαινε σε καποιον γιατρο μην ανησυχεισ δεν θα ειναι κατι σοβαρο αλλα πωσ και δεν εχεις παει ως τωρα αφου σε ποναει? Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 16:36 @Sex
e pou na kserw pws tha niwsei to agori?gi auto lew as to syzhthsei prwta mazi tou gia na niwsoyn oikeia kai oi dyo prwta na kseroun peripou
Πήγαινε στο θέμα: proth fora...HELP |