Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν είναι εύκολο να είσαι πράσινος. (Kermit)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΣΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53909 από zalababa στις 14 Αυγούστου 2009, 4:55πμ

zalababa

μέλος από: 14/8/2009
Καλημέρα σε όλους.Έχω ένα θέμα που με καίει αρκετά.είμαι 19 ετών είμαι με κοπέλα αρκετό καιρό,έχουμε ολοκληρωμένη σχέση και γενικός τα περνάμε τέλεια.Όσο περνάει ο καιρός βαριέμαι τα διά και τα ίδια στο κρεβάτι.Αρχικά ψαχνόμασταν στις στάσης,μελι γαλα για λίγο καιρό αλλα εγώ ήθελα και κάτι άλλο.Μετά το πήγαμε σε κάνα μπινελίκι(από μεριά μου,και ανταπόκριση βεβαια από την άλλη μεριά).μετά το πήγαμε σε καμια φιλική φαπουλα.Μετά σε ρόλους και έτσι.Τον τελευταίο καιρό μου είχε καρφωθεί η ιδέα να με "χαιδευσει" στον k...ο μου,αλλα δεν ήξερα αν θα μου αρέσει και αν θα τις άρεσε η ιδέα,έτσι το δοκίμασα μονος μου και μπορώ να πω ότι μου άρεσε και τελείωνα σε ταχύτητα όσο θέλω για να "τελεισω" μέσα τις.Αλλα μετά από αυτό αρχίζω και ανησυχώ περί τις σεξουαλικής μου ταυτότητας.Το έχω σκεφτεί, δεν ερεθίζομε με το αντρικό σώμα καθώς πιστεύω ότι η χαρες που δίνει σε σχέσει με το γυναικείο δεν συγκρίνονται,αλλα από την άλλη γιατί "μαρεσει" αυτό...?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #53911 από Webmaster στις 14 Αυγούστου 2009, 10:17πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικό κατά ένα μέρος και κατά ένα άλλο μέρος πρόβλημα παιδείας. Ναι, είσαι αμόρφωτος -- στη ζωή.

Δε φταις εσύ γι' αυτό, φταίνε οι άλλοι που σ' έκαναν έτσι. Και ποιοι είναι οι άλλοι; Αστοιχείωτοι (ή κακοστοιχείωτοι) δάσκαλοι, διαολοπαράξενοι γείτονες και μίζερος περίγυρος (πχ. αφεντικά, γνωστοί και συγγενείς) των γονιών σου που ασκούν πιέσεις.

Βλέπεις το πρόβλημα είναι η ηλικία σου. Εσύ τώρα με βάση τη φύση πρέπει να κάνεις οικογένεια και ο οργανισμός σου ως φυσιολογικός οργανισμός αυτό σου υπαγορεύει: Γι' αυτό είσαι με κοπέλα ζευγάρι και καμαρωτός, γι' αυτό και είσαι γερός, γι' αυτό και είσαι υγιής και τρως και πίνεις και κάνεις καύσεις καλές και έχεις και εξάτμιση γερή (αφού την καθαρίζεις και με το δάχτυλο συχνά όπως φαίνεται στο μήνυμά σου). Εσύ όμως, όοοχι! Σφίγγεις την εξάτμιση, γίνεσαι δυσκοίλιος και πιάνεις και ένα σημειωματάριο για να στοιχειοθετήσεις τη συνουσία με συντεταγμένες και παραμέτρους. Ξενερώνεις τις (όποιες) κάβλες σου με ρόλους και στημένα παιχνίδια που υποτίθεται ότι θα θεράπευαν την ξενέρα. Ο λόγος είναι ότι αυτά τα κάνεις πιεσμένα και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, γιατί ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ τη μαύρη αλήθεια: Αναστέλεις τον απόγονο πηγαίνοντας ενάντια στη φύση!

Ok, ok, κι εσύ και οι άλλοι που διαβάζουν σηκώνετε το φρύδι περίεργα. Κι όμως, άμα το σκεφτείτε είμαστε μαλάκες και τελείως εκτός προγράμματος και αυτά που παθαίνεις εσύ (δηλ. η παθολογική βαρεμάρα) είναι το τίμημα που πληρώνεις. Κυβερνήσεις και αφεντικά κι ο εναπενήντα πάπαρδος αποφάσισαν ότι ο άνθρωπος πάνω στις καλύτερες κάβλες του δεν πρέπει να γαμεί. Όχι. Πρέπει να τόνε παίζει. Πρέπει να καταπιέζει το δυνατότερο (μετά την επιβίωση) ένστικτο και να του απαγορεύεται να κάνει οικογένεια γιατί πρέπει να... σπουδάσει!!! Να μένει ή με τη μαμά ή με ξενέρωτο συγκάτοικο. Να ΔΙΑΒΑΖΕΙ! Να, αν δεν με πιστεύετε δείτε πώς είναι αυτοί που διαβάζουν πολύ στις σπουδές τους:

Και νάταν μόνο οι κυβερνήσεις. Εδώ αλλοτριωθήκαν κι οι επιστήμονες (αυτοί που διάβαζαν στις σπουδές τους). Σεξολόγοι (ειδικότητα του κώλου) μιλούν για την αντισύλληψη και τις εκτρώσεις λες και είναι ψωμοτύρι. Και όταν είναι να μιλήσουν για το ψητό (δηλ. το γαμήσι) βάζουν τέτοια ορολογία ρε παιδί μου που ακόμα κι αυτοί που διάβαζαν στις σπουδές τους (που ΔΕΝ κάνουν το γαμήσι αλλά απλά το μελετούν) δεν είναι ικανοί να τη συλλάβουν.

Μετά που θα βγει από τις σπουδές ο άνθρωπος, πάει στα μεταπτυχιακά δηλαδή δώστου πάλι άφραγκος να μη μπορεί να φτιάξει οικογένεια. Ύστερα πάει φαντάρος. Ούτε τότε επιτρέπεται να γαμήσει κανονικά (δηλ. μέχρι τέλους και με στόχο την αναπαραγωγή). Μετά από το στρατό πάει στη δουλειά χαμηλόμισθος να τρέχει σαν το νέοπα που είναι.

Και πότε πλέον του επιτρέπεται να χύσει μέσα;

Όταν θα τούχει φύγει η γυναίκα (ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ) γιατί αν αυτός είναι μαλάκας και δεν τη γκαστρώσει, η φύση της γυναίκας (κι ας λέει αντίθετα) είναι πανίσχυρη και αν δει πως δεν πιάνει παιδί εκεί που είναι θα πιάσει από αλλού;

Ή μήπως όταν θα είναι 40 χρονών με κοιλιά και καράφλα που θα έχει φτιαχτεί οικονομικά και θα γκαστρώσει την 50 χρονών (απελπισμένη) γυναίκα του που μένει και δεν μένει έγκυος; Κι αν έχει απομείνει πια μήτρα απ' τις εκτρώσεις και τα καταφέρει και με εξωσωματικές εκεί πέρα και γκαστρωθεί, μπορεί να τη βγάλουν και στις ειδήσεις: Υπερήλικη κουνέλα κλπ κλπ. Και να σταμάταγε εκεί... Αυτός ο 40άρης και αυτή η 50άρα (που έχουν ρευστό και δύναμη) θα προσπαθήσουν να πείσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν τον υπόλοιπο κόσμο (τους λίγους φυσιολογικούς π' απόμειναν και τα παιδιά τους μαζί) ότι ΕΚΕΙΝΟΙ ήταν που έκαναν το σωστό, και θρησκεία και πατρίδα και παπάρια μέντολες.

Φίλε, άκου εδώ και πρόσεχε καλά, γιατί εδώ είναι η αλήθεια και η σοφία: Βαριέσαι επειδή όλα αυτά που κάνεις (παιχνίδια, διαδικασίες σεξ κλπ) γίνονται από τη φύση για να μείνει η κοπέλα έγκυος. Μετά από ένα διάστημα με τις χοντρές κάβλες (και αφού έχει γίνει η αναπαραγωγή) έρχεται η βαρεμάρα φυσιολογικά, για να επιτρέψει στο ζευγάρι να ηρεμήσει απ' το πολύ το φικιφίκι και να αποσπάσει την προσοχή του για να αναθρέψει τον απόγονο. Εσείς όμως οι ανισόρροποι που πάτε ν' αλλάξετε αυτό το (σοφό) πρόγραμμα της φύσης, περνάτε το στάδιο της βαρεμάρας ΧΩΡΙΣ απόγονο και δεν ξέρετε τι φταίει. Ε λοιπόν αυτό είναι!

Τι είναι μωρέ οι ρόλοι στο ξέσκισμα οι κατά παραγγελία οι ψυχαναγκαστικοί; Να προσποιείται δηλαδή ο μαμούχαλος τον τρανό βαρύμαγκα και η μυξοπαρθένα την πουτάνα; Ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις. Αυτά είναι να βγαίνουν αυθόρμητα και από μόνα τους. Αλλιώς το αποτέλεσμα είναι σαν φτηνά γυρισμένη ελληνική τσόντα με μύγες να γυροφέρνουν και στο παρασκήνιο ένα βλάχο να απαγγέλει στιχάκια και στρωμένα τραπέζια με σπληνάντερα και καμμένα κοκορέτσια.

Υ.Γ. Βασικά παίζει στο τέλος να καταλήξεις καταπιεσμένος gay όχι από αυτούς που γουστάρουν τους άντρες, αλλά από τους άλλους τους ξενέρωτους που είναι χειρότεροι από κατίνες και που κουνιούνται περίεργα ή μιλάνε παράξενη γλώσσα με προφορά από τη μύτη, αλλά αυτό θα το πάθεις αφού θα σ' έχει αφήσει (γιατί θα σ' αφήσει) η τωρινή σου γκόμενα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #53927 από Flop στις 15 Αυγούστου 2009, 11:01πμ

Flop

μέλος από: 21/4/2009
wow.. zwgrafises... bravo!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #53934 από blablablablabla στις 15 Αυγούστου 2009, 4:58μμ

blablablablabla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/8/2009
oaaau posi wra sou pire gia na grapseis ola auta??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54324 από MaRmO στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, 10:58μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
καλα ε...ο webmaster τα σπαει πολυ αγρια κ εχω να το λεω...
μπραβο ρε...φοβερο κειμενακι...κ αν κ δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι συμφωνω απολυτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54338 από Doctoras στις 12 Σεπτεμβρίου 2009, 11:53μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Δεν ειναι προβλημα φιλαρακο αμα δεν θες να σοθ κανει κατι παραπανω δεν ειναι! Κατι ασχετο τι εκθεσει ηταν αφτη ρε webmaster χαχαχα για στο κουραγιο σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login