Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 23:59 @Διάφορα
afou elikse to palio mallon 8a tou exoun kopsei ena komataki apo mia selida sosta???an einai etsi to palio den metraei mono to kainourio! Πήγαινε στο θέμα: 2 διαβατηρια
Μήνυμα στις 12/12/2009 στις 17:56 @Διάφορα
λοιπον φιλε μου το να εισαι χοντρος ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα!!!τα κοριτσια προτειμανε τους αδυνατους και γυμνασμενους!!τωρα εσυ μπορεις να τα φτιαξεις μονο με παχουλα κοριτσια επειδη και αυτες αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με εσενα!!επειδη ολα τα αγορια προτειμανε τα αδυνατα κοριτσια!!εγω σου προτεινο να γραφτεις σε ενα γυμναστιριο και να κανεις και λιγο διαιτα!!εγω που ειμαι 1.80 15 χρωνον ειμαι 64 κιλα και γυμνασμενος!εσυ για να εισαι κανονικος 8α πρεπει να χασεις περιπου 30 κιλα!!για αυτο σου προτεινο να αρχισεις διαιτα!!
Πήγαινε στο θέμα: Θελω γνωμες Please
Μήνυμα στις 7/12/2009 στις 19:19 @Θ. Κλημεντίνη
otan les sima8itis sou ti ennoeis??eiste sto idio tmima?
Πήγαινε στο θέμα: perimanw apantiseis sas...please...
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 00:07 @Sex
φιλε μου εγω την παιζω 2-3 φορες την μερα καθε μερα!!και δεν ποναω!!αυτο που παθεινεις εσυ δεν ειναι φυσιολογικο!!αλλα μηπως βαζεις δαχτιλακι στο ποπο σου οταν την παιζεις??
Πήγαινε στο θέμα: Καθημερινός αυνανισμός..
Μήνυμα στις 30/11/2009 στις 03:25 @Sex
mipos se lene angelo??
Πήγαινε στο θέμα: Πεος...τριχες ...(Αμφιβολια)
Μήνυμα στις 29/11/2009 στις 03:32 @Sex
εμενα μου αρεσουν τα κοριτσια με καμπυλες και να εχει και λιγο στηθος!!να ειναι πανω απο 1,65 μεχρι 1.80 και να εχει το δικο της στυλ !!αα και μπλε ματια!!
Πήγαινε στο θέμα: τι γυναικες προτειματε? {αγορια}
Μήνυμα στις 18/11/2009 στις 01:53 @Διάφορα
re file sta ellinika einai!!
Πήγαινε στο θέμα: Graphic Designer
Μήνυμα στις 17/11/2009 στις 21:21 @Sex
εγω σου προτεινω να παρεισ αντισυλιπτικα trigynera!!δεν παθαινεις τιποτα αμα τα παρεις πολυ καιρο!!!αλλα πρεπει να αρχισεις να τα παιρνεις 10-12 μερες πριν και μετα πρεπει να συνεχισεις να τα παιρνεις μεχρι να εχεις περιοδο!!ελπιζω να σε βοηθησα!!
Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα |