Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πέφτουν τα φύλλα απ' τα κλαριά, κι εγώ είμ' άρρωστος βαριά...
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Ημασταν αμαθοι.. τωρα κτ παει στραβα!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53371 από milli! στις 05 Ιουλίου 2009, 12:55μμ

milli!

Εικονίδιο
μέλος από: 5/7/2009
Λοιπον... ημουν η πρωτη του και ηταν ο πρωτος μου... εχουμε 2 χρονια σχεση με καποια διαλειματα, σε ενα διαλειμα εγω ολοκληροσα με καποιον αλλο πιο εμπιρο! και καποια δεδομενα μου αλλαξαν... ο δικος μου οταν τελειωνει...τελειωνει μεσα στο προφυλακτικο (ο αλλος τελειωσε πανω μου)! αυτο που εκανε ο δικος μου στην αρχη το εβλεπα φυσιολογικο αλλα τωρα δεν 3ερω...!!! τι λετε???
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53373 από zigg στις 05 Ιουλίου 2009, 3:02μμ

zigg

βασικα ειναι θεμα γουστου....εχω την εντυπωση οτι ο δικος σου δεν ηξερε αν θα σου αρεσε αν τελειωνε πανω σου ενω ο αλλος επειδη ηταν πιο εμπειρος ξερει πως το γουσταρουν οι περισσοτερες....ειναι απλα θεμα γουστου κ εμπειριας ;) αν σαρεσει να τελειωνουν πανω σου πες το στον δικο σου κ δεν νομιζω ναχει αντιρρηση (κ μενα προσωπικα ετσι μαρεσει!)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53375 από RGXRISTOS στις 06 Ιουλίου 2009, 12:54πμ

RGXRISTOS

Εικονίδιο
banned
αμα θες να τελειωνει πανω σου να του το πεις σιγουρα δεν θα εχει προβλημα!!!Εγω παντως το βρισκω λιγο αηδιαστικο να τελειωνει πανω σου!!!!!!!ειναι αναλογα με το γουστο του καθενος!!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53487 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 8:55πμ

SanTa BarBaRiaN

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2009
εξαρταται που πανω σου...αυτο ειναι το θεμα....
εγω το γουσταρω αυτο....
κ πολλα αγορια...αλλοι το θεωρουν αηδια γιατι σκεφτονται...
"μετα πως θα τη φιλησω","σιχαινομαι να την αγκαλιασω..","αηδια..μπλιαχ..."κλπ...
το σιγουρο ειναι οτι οταν θα αρχισει να τελειωνει πανω σου (ιδιαιτερα στο στηθος κ το στομα..)
θα ευχεται να μην σταματησει να βγαζει σπερμα....

Εμπειρικα μιλωντας...

αν δεν ξερεις πως να το πεις....οταν θα κοντευει πες του με παθος,οχι "θελεις..???",αλλα
"θελω να τελειωσεις στο (διαλεξε που) μου.."
κ θα δεχτει...αφου πρωτα σκαλωσει λιγο...

οπως ειδες κ ο RGXRISTOS το βλεπει αηδιαστικο κ θεωρει πως ο δικος σ θα δεχτει..
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login