Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκέφτηκες τι θα γίνεις αν σ' αφήσουν οι γείτονες να μεγαλώσεις;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αυτοϊκανοποίηση στα κορίτσια

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #46300 από *fatsa* στις 22 Ιανουαρίου 2008, 3:05μμ

*fatsa*

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2008
Κουκλίτσα μου είναι κάτι απολυτα φυσιολογικό...Ετσι γνωρίζεις το σώμα σου..Πολλες γυναίκες αυνανίζονται απο το δημοτικό και ειναι κατι λογικό καθώς οι ορμόνες της γυναικες πληθαίνουν..
Ως γνωστων όμως η πράξη αυτή αποτελεί ταμπού γιατι αν το συζητήσεις πχ με τις φιλες σου θα σε θάβουν πισω απο την πλάτη τους και θα κάνουν σιγουρα και αυτές το ίδιο..Φυσικά να ένα αγόρι σε ακούσει να το λές αυτό θα σε πεί πουτ@ν@ ή κατι σχετικό..Μόνη σου όμως μπορεις να το κάνεις και να το κρατάς για τον εαυτό σου..Απολαυσε το μεχρι να βρείς τον καταλληλο να περάσεις ωραιότερες στιγμές..και μην νιώθεις τύψεις...!!Ακούς???
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47033 από Haaru στις 23 Φεβρουαρίου 2008, 12:12πμ

Haaru

Εικονίδιο
μέλος από: 22/2/2008
Μπράβο, μπράβο και ξανά μπράβο!

Ο αυνανισμός είναι ο δρόμος στην ευτυχία. Ετσί μονο θα ανακαλύψεις το σώμα σου και θα ευχαριστηθείς και το σεξ περισσότερο.

Μην κομπλεξάρεσαι δεν θα σου βγεί σε καλο.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48611 από OoOop στις 03 Μαΐου 2008, 12:47μμ

OoOop

μέλος από: 1/5/2008
Vsk odws...dn exoun k adiko t paidia..
Einai apolita fusiologiko gt einai o klteros tropos na anakalipteis t swma s...
K ase ts files s mwre...
auto einai kati gia sena prosopiko...
                                         :P
                   ---meta timhs---xD
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48618 από Petounia στις 03 Μαΐου 2008, 2:51μμ

Petounia

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2007
Καλή μου εκτός απο τα όσα προαναφέρανε και τα υπόλοιπα παιδιά, μην ξεχνάς οτι και καθαρά για ιατρικούς λόγους, πρέπει να εξισορροπείται ο ρυθμός παραγωγής ωών απ τις ωοθήκες, και σπερματοζωρίων απο τους όρχεις, στις γυναίκες και στους άντρες αντίστοιχα, αλλιώς προκαλούνται ορμονικές δυσλειτουργίες, επομένως ποιός ο καλύτερος τρόπος απ αυτόν που ξέρεις εσυ καλύτερα;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49014 από White Angel στις 12 Μαΐου 2008, 1:12μμ

White Angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/5/2008
Με κάλυψαν σε όλα οι από πάνω!
Και θα σου ξαναπώ κι εγώ, ότι είναι απολύτως φυσιολογικό!
Το μη φυσιολογικό είναι να το συζητάς με τους αλλους! Κράτα το για τον εαυτό σου, γιατί μόνο εσένα αφορά, σου τα είπαν και οι άλλοι...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50848 από MPOJERAKI στις 22 Νοεμβρίου 2008, 9:13μμ

MPOJERAKI

banned
μέλος από: 22/11/2008
o aunanizmos pote den itan kakos kai stin ilikia soy den einai asximo synexise min exeis typsis
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50855 από plaths στις 23 Νοεμβρίου 2008, 8:37μμ

plaths

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/8/2008
ΚΑΤΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ
ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ SEX
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ SEX ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΙ
ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΠΤ ΚΑΚΟ.
ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΞΕΛΑΦΡΩΝΩ ΟΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ PERFECT
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ Κ ΑΛΛΑ
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΕΜΑ^^
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50932 από ΜaRm0zEt στις 05 Δεκεμβρίου 2008, 9:27μμ

ΜaRm0zEt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/12/2008
λοιπον...εγω οπου να'ναι σε 2 μηνες κλεινω τα 15 κ αυνανιζομαι οπως λες απο περσι....δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και ουτε πρεπει να νιωθουμε ενοχες ως κοριτσια γι'αυτο....ειναι κατι φυσιολογικο οπως λενε και τα παιδια απο πανω.....οσο για το αλλο...να σου πω την αληθεια και εγω νιωθω αβολα να το συζηταω με τισ φιλες μου....δεν εχουν ιδεα οτι κανω κατι τετοιο και παιζει να με πουνε κ χαζη.....αυτο δεν σημαινει οτι δεν το κανουν και αυτεσ κρυφα...αλλα πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να το κρατησεις για τον εαυτο σου...
εχεις ακουσει κανενα αγορι να δινει αναφορα στους φιλους του για το ποτε την παιζει?(μερικοι το κανουν αλλα τεσπα)..χεχε...πιστευω οτι με τον αυνανισμο ετοιμαζεσαι σωματικα αλλα και πνευματικα καπως για το οταν θα ειναι η πρωτη σου φορα....ελπιζω να βοηθησα..χεχε....
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login