Μήνυμα στις 25/2/2008 στις 04:40 @Θ. Κλημεντίνη
4 χρόνια συγκατοίκησης με ομοφυλόφιλο, κρύφο και αν δεν το έλεγε απο μόνος του ακόμα στραίτ θα τον θεωρούσαν. Πραγματική εμπειρία συγγενικού μου προσώπου, τον ομοφυλόφιλο τον ξέρω προσωπικά κι εγω. Να προσθέσω πως τα 4 αυτά χρονια είχε εμπειρίες και με γυναίκες, Ο λόγος; Μόνο εκείνος ξέρει. Τώρα που βγήκε στην επιφάνεια τα έκοψε. Πήγαινε στο θέμα: Άντρας ή ....???
Μήνυμα στις 25/2/2008 στις 04:37 @Θ. Κλημεντίνη
Προς θεου μην χρησιμοποιήσεις το κινητό της αν το "βρήκες" χωρίς να στο δώσει η ίδια, θα την διώξεις αντί να την προσελκύσεις.
Πήγαινε στο θέμα: problima
Μήνυμα στις 24/2/2008 στις 17:29 @Sex
Σωστά, αλλά μην φαντάζεσαι ποτάμι! Το αίμα που θα τρέξει είναι συνήθως λίγο. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και πόνος
Μήνυμα στις 23/2/2008 στις 00:12 @Sex
Μπράβο, μπράβο και ξανά μπράβο! Ο αυνανισμός είναι ο δρόμος στην ευτυχία. Ετσί μονο θα ανακαλύψεις το σώμα σου και θα ευχαριστηθείς και το σεξ περισσότερο. Μην κομπλεξάρεσαι δεν θα σου βγεί σε καλο. Πήγαινε στο θέμα: Αυτοϊκανοποίηση στα κορίτσια
Μήνυμα στις 22/2/2008 στις 23:59 @Sex
Ελεος ευτυχώς που έπεσα πάνω στο θέμα αυτο. Θα μιλήσω απο εμπειρία γιατί πρώτον είμαι αρκούδος, χαχα, δεύτερον είμαι 24 άρα έχω γνωρίσει και γυναίκες που δεν ψάχνουν μονο άνδρα παραλία και τρίτον και σημαντικότερο είχα και εγώ αυτο το κόμπλεξ. Πάμε: 1) Ένα κακό μαντάτο. Η τρίχα στον άντρα αναπτύσσεται μέχρι και 30 του (πάνω κάτω) χρόνια. Αν κάνεις λείζερ τώρα δεν κερδίζεις τίποτα. Πεταμένα λεφτά. 2) Προς θεού! Οχι ξυραφάκι, όχι αφρους και λαλακίες. Το ξυραφάκι αγριεύει την τρίχα, όπως θα ξέρεις με τα πόδια των (ώριμων) γυναικών και φυσικά το πρόσωπο σου. Ο αγρός καίει την τρίχα και έχει το ίδο σχεδόν αποτέλεσμα μακροχρόνια με το ξυραφάκι. Μόνη λύση η αποτρίχωση με κερί. Αυτά είναι τα δεδομένα. Τώρα οι συμβουλές. Φίλε εγώ ξεπέρασα αυτό το κομπλεξ γνωρίζοντας γυναίκες που όχι μονο δεν είχαν πρόβλημα με την τριχοφυία μου αλλά πολλές φορές την έβρισκαν και ερεθιστική και σε πληροφορώ ειναι πολλές. Τώρα πλεον όχι ομονο δεν έχω κόμπλεξ αλλα το χρησιμοποιώ και ώς χιούμορ. Όσοι με πρωτογνωρίζουν πιστεύουν πως είμαι άτριχος, φυσικά και οι γυναικες, φταίνε τα χρώματα μου βλέπεις. Καπάκι μαθαίνουν και για την τρίχα, βλέπεις φροντίζω. Μέχρι σήμερα ΚΑΜΙΑ δεν έχει κανει πίσω για αυτό. Οπότε μην μισείς τον ευατό σου, μην ντρέπεσαι για το σώμα σου και μην μισέις την τρίχοφυία, όπως προείπε και κάποιος παραπάνω είναι καθαρός ανδρισμός, τίποτα αλλο. Τώρα, για τις τρίχες στα γεννητικά όργανα μάθε πως ΟΛΟΙ οι άνδρες έχουμε, μαζί και οι γυναίκες. Όταν θα δείς γυναίκα με δάσος θα με θυμηθείς. Για αυτό το λόγο εγώ (και μαζί λενα συντριπτικό ποσοστό ανδρών) τις κόβουμε. Όχι ξυρίζουμε, κόβουμε. τις τρίχες απο πίσω, ευχή και κατάρα: ΜΗΝ τις πειράξεις. Δεν βλάπτουν κανένα. Τώρα βούυυυυυρ στις παραλίες με κανα πιτόμπυρο αγκαλία και ασε τα κολλήματα για τους υποχόνδριους και τους ανέραστους. Πήγαινε στο θέμα: Ανυσιχίες....
Μήνυμα στις 22/2/2008 στις 23:38 @Sex
και όχι μονο. Τρείς μέρες μου πήρε να συνέλθω πλήρως όταν μου συνέβη. Βέβαια δεν είναι τραγικό.. Πήγαινε στο θέμα: Par8enia ston antra
Μήνυμα στις 22/2/2008 στις 23:30 @Sex
1) Αν προσπαθει να σπάσει τον υμένα με το πεος του σιγουρα κανει τα πράματα δυσκολότερα απ'ότι θα μπορουσαν να είναι. Απ'οσες περιπτώσεις εχω ζήσει/συζητήσει είναι ευκολότερο για τη γυναικα άν ο υμένας σπάσει με... "δάκτυλα". Θα είσαι τόσο ερεθισμένη όταν θα φτασει να χρησιμοποιησεί πολλά (δεδομένου οτι είναι διατεθημένος να περιμένει και να αφοσιώσει αρκετό χρονο) που δεν θα καταλαβείς τίποτα, πιθανόν ουτε και αυτός, χαχα. Μπορεί να ακουγεται περίεργο και να μην το θές σαν πρώτη σου εμπειρία βεβαια. 2) Στην περίπτωση που το 1ο απορρίφθηκε ήδη απλά σκέψου τη στιγμή και την απολαυση μόνο, πές του να μην βίαζεται και να παρει όσο χρόνο θέλει. Αν σε αναψει πολύ και δεν κάνει βιαστικές κινήσεις δεν θα πονέσει (τουλάχιστον όχι πολυ). Σκέψου σοβαρά να χρησιμοποιήσεις και λιπαντικό. 3) Πείτε κανα δύο μπουκαλάκια κρασί και δεν θα καταλαβετε τίποτα. Ούτε και θα θυμάστε βέβαια. j/k Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και πόνος |