Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 02:43 @Διασκέδαση
1.Μωρό 2.Βρύση 3.Ρούχα 4.Πόρτα 5.Τηλέφωνο Πήγαινε στο θέμα: Σεξομανής ή φιλοχρήματος ή....
Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 02:31 @Ftou.gr admin
Βασικά έγινε μια μαλακία με μια βλαμενη που ζητησε το ip μου από ένα σαιτ και μετά έφαγα και ban, και τώρα που την άλλαξα πάντως διέφερε πολύ από την προηγούμενη... Αυτό με το proxy που είπες...ξέρεις από που μπορώ να το ρυθμίσω; Πήγαινε στο θέμα: IP
Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 01:34 @Ftou.gr admin
Πρόβλημα: Έφαγα ban από κάποιο site και ενώψ άλλαξα το ip με κάποιον τρόπο που διάβασα κάπου, δοκίμασα να ξαναγράψω σχόλιο και πάλι μου έβγαλε ban! Τι να κάνω; Θα ήθελα να μου πει κάποιος επίσης, αν ξέρει, πως μπορείς να κάνεις απόκρυψη ip; Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: IP
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 21:26 @Διασκέδαση
I know what did u last sommer... I still know... Πήγαινε στο θέμα: Έχεις το δολοφόνο μέσα σου?
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 21:07 @Διασκέδαση
Παιδιά γαμάτη σειρά! Κι έπεζε κι ο Νικολαϊδης...
Πήγαινε στο θέμα: Έχεις το δολοφόνο μέσα σου?
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 14:37 @Διάφορα
Όσο το ψάχνεις τόσο θα μπερδεύεσαι! Αν ασχοληθείς με άλλα πράγματα τότε θα έρθουν όλα, το ίδιο είχε γίνει και με μάν..να τον αγνοήσεις οριστικά...κι εγώ τότε΄είχα χάσει τη μπάλα με όλη την κατάστασν και όταν έπαψα ν' ασχολούμαι έμαθα πως είχε γίνει η ιστορία, και μιλάμε τέτοιο μπέρδεμα και 'ιντριγκα....ούτε "Βέρα στο δεξί"! Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! φτιαξιμο σχεσης...
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 14:21 @Διάφορα
Respect απλά! Αυτό φωνάζω κι εγώ! Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! φτιαξιμο σχεσης...
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 14:19 @Διασκέδαση
Ποιό "ξένο τίτλο"; Ελληνικό σήριαλ ήταν στο Mega, to 2004, κι ήταν σε στυλ μυστηρίου... Πήγαινε στο θέμα: Έχεις το δολοφόνο μέσα σου?
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 13:17 @Sex
Σιγά το πρόβλημα...Μπορείς άνετα να ξυρίζεσαι! Και μην ακούς τις βλακείες που λένε, ότι δεν είναι άντρας όποιος το κάνει! Ίσα ίσα σε πληροφορώ είναι και πολύ πιο σέξυ το απαλό και άτριχο δέρμα και σήμερα πολλόι άντρες περιποιούνται τον εαυτό τους και είναι πολόί πιο άτρες από όλους αυτούς που το "παίζουν", δεν κάνουν οι τρίχες τον άντρα ΄'αλλα πράγματα τον κάνουν, δεν στο λέω έτσι έχω ζωνταβές αποδείξεις..
Πήγαινε στο θέμα: Ανυσιχίες....
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 13:12 @Sex
Με κάλυψαν σε όλα οι από πάνω! Και θα σου ξαναπώ κι εγώ, ότι είναι απολύτως φυσιολογικό! Το μη φυσιολογικό είναι να το συζητάς με τους αλλους! Κράτα το για τον εαυτό σου, γιατί μόνο εσένα αφορά, σου τα είπαν και οι άλλοι... Πήγαινε στο θέμα: Αυτοϊκανοποίηση στα κορίτσια |