Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Καλύτερα να μετανιώσεις που κίκαρες παρά να μετανιώσεις που δεν κίκαρες. (Άρης)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν ξερω τι να κανω...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133335 από freddy στις 26 Απριλίου 2015, 10:45μμ

freddy

banned
μέλος από: 26/4/2015
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και νοιγω αυτο το θεμα διοτι θελω γνωμες και συμβουλες για ενα διλημμα που εχω.Ειμαι σχεδον 17 και ενω ειχα καποιες σχεσεις με κοπελες δεν προχωρησαμε...διοτι δεν κρατησαν πολυ αλλα και ξερετε την σταση των κοριτσιων σε αυτην την ηλικια για το σεξ...πριν λιγες μερες οι φιλοι μου μου ειπαν οτι σκεφτονται να πανε σε μπουρδελο και μου προτειναν και μενα , δεν ξερω τι να κανω απο τη μια καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να γινει αυτη τηνπεριοδο φαση με κοπελα απο την αλλη δεν ξερω για εκει...η καθε αποψη θα μου φανει χρησιμη...

Σημείωση moderator: Το θέμα αυτό όπως και άλλα που ενδεχομένως να ενθαρρύνουν τον έρωτα επί πληρωμή δεν γίνονται δεκτά από το ftou.gr με βάση τον κανονισμό περί νομιμότητος και ως εκ τούτου κλείνει.

προφίλάλλα...
Μήνυμα #133337 από stratel στις 26 Απριλίου 2015, 10:49μμ

stratel

Εικονίδιο
μέλος από: 24/3/2015
Κατά την γνώμη μου μην το κάνεις.
Θα έχεις χρόνο να βρεις κοπέλα και θα κάνετε όλα τα πράγματα μαζί και θα είστε και μόνοι. Στο μπουρδελο δεν θα δεις τίποτα το σπέσιαλ μαλακιες θα κάνετε. Καλητερα να μην πας. Αποδέκτη εάν σε κάλυψα.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #133338 από freddy στις 26 Απριλίου 2015, 10:59μμ

freddy

banned
μέλος από: 26/4/2015
Καταρχιν ευχαριτω για την απαντηση...και εγω ετσι περιπου τα βλεπω τα πραγματα απλα δεν ξερω το συζητησα με μια φιλη μου που εμπιστευομαι και μου ειπε οτι δεν ειναι ντροπη να πας και οτι ειναι φυσιολογικο για τα αγορια και φιλοι μου που εχουν παει με παροτρυναν ...αν θα παω θα ειναι καθαρα για την πλακα η μαλλον καλυτερα την για την εμπειρια αλλα και παλι εχω δισταγμους...αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια θα ειναι χρησιμη
προφίλάλλα...
Μήνυμα #133340 από last kings στις 27 Απριλίου 2015, 12:45πμ

last kings

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2014
Θα σε ελεγα να πας.. μια φορα μονο για εμπειρια και τιποτα αλλο....ειχα παει εγω στα 14 μου και μπορω να πω πως δεν ηταν και οτι καλυτερο μετα απο 2 χρονακια μπορω να πω πως εκανα λιγο μλκια αλλα ξανα λεω πανε μια φορα μονο για να ησυχασεις να μην εχεις στο μυαλο σου συνεχεια πως ειναι και πως ειναι και πως θα νιωσεις εκεινη την στιγμη.Τωρα οπως θες η περιμενεις να βρεις μια κοπελα να το κανεις μαζι της που ειναι πολυ καλυτερο αλλα θελει υπομονη (που ξερω δν αντεχεις) η πας μια φορα για εμπειρια και δεν θα το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου και οταν γινει με το καλο με την κοπελα σου θα εισαι ποιο χαλαρος και θα ξες τι να κανεις αυτα απο εμενα ;)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #133343 από stratel στις 27 Απριλίου 2015, 8:27πμ

stratel

Εικονίδιο
μέλος από: 24/3/2015
Εντάξει ρε φίλε τώρα εάν θες να πας μόνο μια φορά για να δεις πως είναι και να πας για πλάκα και εμπειρία, πήγαινε δεν θα γίνει κάτι μόνο για μια φορά :)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #133419 από Anna_Z. στις 02 Μαΐου 2015, 1:08πμ

Anna_Z.

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/5/2015
Έγραψε:(last kings@27 Απριλίου 2015)
Θα σε ελεγα να πας.. μια φορα μονο για εμπειρια και τιποτα αλλο....ειχα παει εγω στα 14 μου και μπορω να πω πως δεν ηταν και οτι καλυτερο μετα απο 2 χρονακια μπορω να πω πως εκανα λιγο μλκια αλλα ξανα λεω πανε μια φορα μονο για να ησυχασεις να μην εχεις στο μυαλο σου συνεχεια πως ειναι και πως ειναι και πως θα νιωσεις εκεινη την στιγμη.Τωρα οπως θες η περιμενεις να βρεις μια κοπελα να το κανεις μαζι της που ειναι πολυ καλυτερο αλλα θελει υπομονη (που ξερω δν αντεχεις) η πας μια φορα για εμπειρια και δεν θα το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου και οταν γινει με το καλο με την κοπελα σου θα εισαι ποιο χαλαρος και θα ξες τι να κανεις αυτα απο εμενα ;)

Εγω διαφωνω με την αποψη σου.Εξαλλου εσυ ο ιδιος ειπες πως οταν πηγες δεν σ αρεσε κ τοσο πολυ.Γιατι να κανει το ιδιο λαθος?Η πρωτη τουυ φορα θα πρεπει ν ειναι με καποια κοπελα που θα του αρεσει ή εστω με καποια που ειδε μονο ενα βραδυ αλλα οχι με επαγγελματια.Η πρωτη του φορα θα πρεπει να ειναι αξεχαστη ανεξαρτητα απο το φυλο.Δν νομιζω να υπαρχει και πολυ παθος απο μια που το κανει μαζι σου μονο και μονο για τα χρηματα.Και στο κατω κατω τι ειναι αυτο που λες να παει για να του φυγει η ιδεα;Αν ειναι δυνατον.Μηπως κανω λαθος;
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login