Μήνυμα στις 16/11/2015 στις 20:56 @Sex
Εμένα μου είναι 15 εκατοστά και 14 περίμετρο... Είμαι 15 χρόνων αλλά πάλι δεν μου φαίνεται τόσο παχύ όπως το κάνετε εσείς... Angelοs, όταν μου είναι σε στυση την βάζω προστα κάτω, αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ....
Πήγαινε στο θέμα: Περιμετρος πεους
Μήνυμα στις 10/11/2015 στις 00:14 @Διασκέδαση
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Πήγαινε στο θέμα: Πως λέγεται αυτό
Μήνυμα στις 9/11/2015 στις 22:12 @Διασκέδαση
Γειά σας. Θέλω να βρω πως λέγετε ένα show σαν της οικογενειακες ιστορίες... Ήτανε Κατι σαν το μυστικό μου η κάτι τέτοιο, θυμάμαι ένα επεισόδιο που ήτανεεένα παιδί και είχε μπλέξει με έναν τύπο στο ίντερνετ... Σας παρακαλώ άμα το ξέρετε να μου πείτε... Συγνώμη για τα ελληνικά μου... Τhanks Πήγαινε στο θέμα: Πως λέγεται αυτό
Μήνυμα στις 5/10/2015 στις 21:08 @Κλάψιμο
Ευχαριστώ πολύ.... Άλλαξα τάξη και είμαι σε μια καλούτσικη τώρα. Αλλά πάλι, χωρίς τα παιδιά να μου κάνουν τίποτα, εγώ ακόμη φοβάμαι. Δεν ξέρω γιατί αλλά όπως και είπα, μου έχουν αφήσει πληγές αυτά που μου κάνανε παλιά...
Πήγαινε στο θέμα: Social Anxiety
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 16:37 @Κλάψιμο
Γειά σας παιδιά. Λοιπόν, θα μπω στο θέμα κατευθείαν. Έψαξα μια μέρα στο Google για τα προβλήματα που είχα και έλεγε ότι είχα Social Anxiety. Λοιπόν εγώ είμαι 16 χρόνον πρώτα από όλα, και όλα ήτανε κομπλέ μέχρι που άλλαξα πόλη και ήρθα σε ένα καινούργιο σχολείο. Στο καινούργιο σχολείο όλοι με κοροϊδεύαν και χτυπαγαν κλπ. Τώρα η πολύ εείναι μικρή και φοβάμαι να βγω έξω... Φοβάμαι από τα παιδιά που μου έκαναν αυτά τα πράγματα γιατί τώρα είμαι σε μια άλλη τάξη... Στην καινούργια τάξη έχω ένα άλλο παιδί που με κοροϊδεύει, χτυπάει κλπ... Δεν ξέρω τι να κάνω, χρειάζομαι ψυχολόγο, κάποιες φορές είμαι και σε κατάθλιψη, δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ σωστά, κοιμάμαι στης 11 και ξυπνάω στης 5 και δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο... Τι λέτε να κάνω? Να το πω στους γονείς μου? Αυτά που είναι στο Google για το Social Anxiety τα είχα όλα (symptoms) ... ΥΓ. Συγνώμη για την ορθογραφία μου... Πήγαινε στο θέμα: Social Anxiety
Μήνυμα στις 5/8/2015 στις 12:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με αυτό το τελευταίο που λες ότι τελείωσε και μετά το ξανά έβαλε, οι πιθανότητες είναι πιο μεγάλες. Όταν τελείωνει, το σπέρμα μμένει ακόμα μέσα στο πέος για ακόμα λίγο και όταν το έχει βάλει μέσα, μπορεί αυτό το μικρό ποσοστό να έχει μπει μέσα σου. Περίμενε για την περίοδο σου και άμα δεν σου έρχεται για 2 εβδομάδες πίγενε να κάνεις το τεστ. Πάντως να μην αγχώνεσαι επειδή αυτό επηρεάζει πολυ το χρόνο που κάνει να σου έρθει το περίοδο...Αποδέκτη εάν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη εγκυμοσυνη...
Μήνυμα στις 2/8/2015 στις 18:13 @Sex
Για σας, Πρώτα από όλα, θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη για την ορθογραφία μου... Τώρα έχω ένα πρόβλημα. Οι τρίχες στο σημείο του πεους πέφτουν. Έχω πάρα πολλές τρίχες λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα? Επίσης και τα μαλλια μου πέφτουν εάν βάζω πχ το χέρι μου απάνω και το πάω ανο κάτο. Και μαλλιά έχω πολλά. Λέτε να φταίει ότι είναι πολλά η να έχω κανένα πρόβλημα? Ευχαριστώ. Συγνώμη για την ορθογραφία μου αλλά δεν ζω στην Ελλάδα εδώ και κάτι χρόνια και τα έχω ξεχάσει :/ Πήγαινε στο θέμα: Πέφτουν τα μαλλιά
Μήνυμα στις 1/8/2015 στις 14:54 @Sex
Χαχαχαχα.... Plot Twist :p
Πήγαινε στο θέμα: πιθανοτητα εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 19/7/2015 στις 01:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε μήπως το προφυλακτικό να ηήτανε πιο μεγάλο? Τα προφυλακτικά δεν βγενουν εάν και χυσεις μέσα. Εάν Ευγεναν δεν θα φοράγαμε καθόλου :pΠήγαινε στο θέμα: προβλημα με το πεος μου :( |