Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 15:29 @Sex
Σχεση ή φασωμα θελεις;Εχει διαφορα για μια κοπελα.Εκτος αυτου, αυτη τι απο τα 2 προτιμα; Ααα κ παρολο που σου αρεσε θα πρεπει να σκεφτεης να μην σε χρησιμοποιησει για να ξεχασει τον αλλον(χωρις ν ειναι σιγουρο αν θα γινει κατι τετοιο) Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα με φιλη
Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 23:18 @Κλάψιμο
Η τολμη;Και φυσικα ειναι πλεονεκτημα.Για κανενα λογω δεν θα γυρνουσα να κοιταξω καποιον που δεν τολμαει να κανει πραγματα(χεστης) ή να μου πει τι πιστευει, νιωθει κτλ. Βεβαια δεν ειπαμε να πιστευεις πως εισαι κουκλος και να "τολμας" να πας και να την πεσεις σε καποια.Σε εκοινη την περιπτωση θα γυρισει να σε κοιταξει μονο καποια απελπισμενη.Η μονη περιπτωση που δεν ισχυει η εκφραση αυτη(και οχι παντα) ειναι το κοριτσι να ειναι κολλημενο με καποιον λογο, να μην σε συμπαθει, να μην εισαι του τυπου της κτλ. Πήγαινε στο θέμα: Ο Τολμών νικά
Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 23:11 @Sex
Μα ετσι κ αλλιως δεν θελω να αλλαξω τον χαρακτηρα μου ωστε να γινω καποια αλλη.Απλα να διορθωσω οποιοδηποτε λαθος μου. 1.Δεν εχω fb(Αλλα πως μπορει αυτο να επηρεαζει την αποψη ενος αγοριου για μενα;) 2.Ειμαι στα κανονικα πλαισια κοινωνικη.Δηλαδη ουτε θα "κρυβομαι" απο καποιο αγορι και δεν θα θελω να τον γνωρισω αλλα ουτε θα παω να μιλησω και να πιασω κιλουβεντα απο μονη μου με καποιον.Παρολα αυτα αμα γνωρισω καποιον θα ειμαι πολυ ανετη μαζι του.(Εχω και μια φιλη βεβαια που ειναι πολυ πιο κοινωνικη απο εμενα και της την πεφτουν ολοι). 3.Ναι, εχω και το θελω παρα πολυ αλλα το θεμα μου ειναι πως ο γιατρος μου λεει να μην βαλω ακομα.Εσυ πιστευεις πως τα γυαλια μπορει να μου προκαλουν προβλημα;Ξερω πως το να βλεπεις ενα κοριτσι με γυαλια δεν σε ελκυει και τιλοσο πολυ αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι τοσο συμαντικο. Ειδα απο το προφιλ σου πως εισαι αγορι.Αν δεν σε πηραζει, τι ηλικια εχεις? Αν πιστευεις πως εκτος απο αυτα που με ρωτησες υπαρχει και κατι αλλο πες το μου οτι και να ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Αγορια, τι κανω λαθος;
Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 22:27 @Sex
Χαχα.Οχι, κοριτσι ειμαι.Οταν λες το απλο φιλη δν εννοεις το γλωσσοφιλο,ετσι?Στο γλωσοοφιλο πως πρεπει να ειναι τα χειλια σου σε σχεση μ του αλλου(πχ. ειναι εναλαξ με του αλλου, ακουμπαει το πανω χειλος σου με του αλλου και το κατω σου αντιστοιχα με του αλλου κτλ.)? Πήγαινε στο θέμα: Γλωσσοφιλο
Μήνυμα στις 2/5/2015 στις 23:18 @Sex
Λοιπον, ειναι το δευτερο θεμα που γραφω κ χρειαζομαι βοηθεια απο ολους αλλα κυριως απο τα αγορια.Ειμαι 15 κ δν εχω κανει ποτε μ σχεση ουτε εχω φασωθει(μιλαμε ουτε καν γλωσσοφιλο).Δν ειμαι καμια θεα ουτε ομως και το ασχημοπαπο.Η συμπεριφορα μ ειναι αναλογη με τα ατομα που μιλαει(π.χ. αν ο αλλος δν μ μιλαει θα κανω το ιδιο ή οταν μ κανουν προκλητικα αστεια εγω απλα τα συνεχιζω).Ισως φταιει πως φοραω γυαλια αλλα κ παλι δν νομιζω πως ειναι καποιος συμαντικος λογος.Βοηθηστε pls.Τι κανω λαθος;Τι πιστευεται πως φταιει;Δν θελω να γινω μια αλλη απο αυτη που ειμαι(εννοω ν παρηστανω καποια που δεν ειμαι) αλλα θελω να κανω κατι ωστε να αλλαξει αυτη η κατασταση στην οποια βρισκομαι
Πήγαινε στο θέμα: Αγορια, τι κανω λαθος;
Μήνυμα στις 2/5/2015 στις 01:16 @Sex
Μην ανησυχεις.Δεν ξερω βεβαια τι να κανεις γιατι ειμαι κοριτσι κ συνηθως προσπαθω να αφαιρεσω τις τριχες απο πανω μου και οχι να βγαλω και αλλες αλλα δεν θεωρω πως ειναι κακο.Ξερω ατομα στην ηλικια σ που δν εχουν καθολου αλλα δεν ενοχλει ουτε αυτους ουτε τα κοριτσια.Βεβαια, αμα το σχημα του προσωπου σου ειναι ετσι που φαινεσαι σαν μπεμπης, πρεπει να κανεις οντω κατι. Αμα σε καλυψα πατα αποδεκτο. Πήγαινε στο θέμα: Εφηβια
Μήνυμα στις 2/5/2015 στις 01:08 @Sex
Εγω διαφωνω με την αποψη σου.Εξαλλου εσυ ο ιδιος ειπες πως οταν πηγες δεν σ αρεσε κ τοσο πολυ.Γιατι να κανει το ιδιο λαθος?Η πρωτη τουυ φορα θα πρεπει ν ειναι με καποια κοπελα που θα του αρεσει ή εστω με καποια που ειδε μονο ενα βραδυ αλλα οχι με επαγγελματια.Η πρωτη του φορα θα πρεπει να ειναι αξεχαστη ανεξαρτητα απο το φυλο.Δν νομιζω να υπαρχει και πολυ παθος απο μια που το κανει μαζι σου μονο και μονο για τα χρηματα.Και στο κατω κατω τι ειναι αυτο που λες να παει για να του φυγει η ιδεα;Αν ειναι δυνατον.Μηπως κανω λαθος; Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...
Μήνυμα στις 2/5/2015 στις 00:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οχι, δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα(εκτος απο την εγκυμοσυνη κ τις ασθενειες που εννοειται πως θα εχεις προβλεψει για αυτα).Εξαλλου εχω μια φιλη στην ηλικια σου κ λιγο μικροτερη οπου το εχει κανει κ δεν της εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα.Απλα, πιστευω πως για να κανεις κατι τετοιο σε τετοια ηλικια θα πρεπει να σκεφτεις οποιαδηποτε συνεπεια θα εχει σε ολους τους τομεις και φυσικα να εμπιστευεσαι απολυτα το αγορι σου.Η παρθενια δεν ειναι κατι που μπορεις να την παρεις πισω, οποτε βεβαιωσου πως το αγορι σου ειναι καταλληλο για κατι τετοιο.Αμα σε καλυψα καντο αποδεκτο pls!!! Πήγαινε στο θέμα: σεξ απο μικρη ηλικια
Μήνυμα στις 2/5/2015 στις 00:16 @Sex
Ευχαριστω παρα πολυ.Μονο μια ακομα ερωτηση:δηλαδη, στο γλωσσοφιλο τα χειλια σου καλυπτουν τα πανω χειλος του παρτενερ και ο τελευταιος το κατω δικο σου χειλος; Πήγαινε στο θέμα: Γλωσσοφιλο
Μήνυμα στις 1/5/2015 στις 23:59 @Sex
Ευχαριστω πολυ.Αν εχει καποιος να προσθεσει κατι θα με βοηθουσε.Απλα εχω μια ερωτηση: δηλαδη, στο γλωσσοφιλο τα χειλια σου καλυπτουν τα πανω χειλος του παρτενερ και ο τελευταιος το κατω δικο σου χειλος;
Πήγαινε στο θέμα: Γλωσσοφιλο |