Μήνυμα στις 26/4/2015 στις 22:59 @Sex
Καταρχιν ευχαριτω για την απαντηση...και εγω ετσι περιπου τα βλεπω τα πραγματα απλα δεν ξερω το συζητησα με μια φιλη μου που εμπιστευομαι και μου ειπε οτι δεν ειναι ντροπη να πας και οτι ειναι φυσιολογικο για τα αγορια και φιλοι μου που εχουν παει με παροτρυναν ...αν θα παω θα ειναι καθαρα για την πλακα η μαλλον καλυτερα την για την εμπειρια αλλα και παλι εχω δισταγμους...αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια θα ειναι χρησιμη
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...
Μήνυμα στις 26/4/2015 στις 22:45 @Sex
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και νοιγω αυτο το θεμα διοτι θελω γνωμες και συμβουλες για ενα διλημμα που εχω.Ειμαι σχεδον 17 και ενω ειχα καποιες σχεσεις με κοπελες δεν προχωρησαμε...διοτι δεν κρατησαν πολυ αλλα και ξερετε την σταση των κοριτσιων σε αυτην την ηλικια για το σεξ...πριν λιγες μερες οι φιλοι μου μου ειπαν οτι σκεφτονται να πανε σε μπουρδελο και μου προτειναν και μενα , δεν ξερω τι να κανω απο τη μια καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να γινει αυτη τηνπεριοδο φαση με κοπελα απο την αλλη δεν ξερω για εκει...η καθε αποψη θα μου φανει χρησιμη... Σημείωση moderator: Το θέμα αυτό όπως και άλλα που ενδεχομένως να ενθαρρύνουν τον έρωτα επί πληρωμή δεν γίνονται δεκτά από το ftou.gr με βάση τον κανονισμό περί νομιμότητος και ως εκ τούτου κλείνει. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω... |