Μήνυμα στις 27/4/2015 στις 00:45 @Sex
Θα σε ελεγα να πας.. μια φορα μονο για εμπειρια και τιποτα αλλο....ειχα παει εγω στα 14 μου και μπορω να πω πως δεν ηταν και οτι καλυτερο μετα απο 2 χρονακια μπορω να πω πως εκανα λιγο μλκια αλλα ξανα λεω πανε μια φορα μονο για να ησυχασεις να μην εχεις στο μυαλο σου συνεχεια πως ειναι και πως ειναι και πως θα νιωσεις εκεινη την στιγμη.Τωρα οπως θες η περιμενεις να βρεις μια κοπελα να το κανεις μαζι της που ειναι πολυ καλυτερο αλλα θελει υπομονη (που ξερω δν αντεχεις) η πας μια φορα για εμπειρια και δεν θα το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου και οταν γινει με το καλο με την κοπελα σου θα εισαι ποιο χαλαρος και θα ξες τι να κανεις αυτα απο εμενα ;) Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...
Μήνυμα στις 21/1/2015 στις 17:50 @Sex
Για το 1ο γινοταν και σε εμενα παλια οταν το εκανα με την κοπελα μου....δεν νομιζω να κανεις κατι λαθος απλα το αγορι σου ειναι πολυ αγχωμενο εκεινη την ωρα και δν μπορει να συγκεντρωθει και να τελειωσει.. μη φοβασαι σε λιγο καιρο που θα το εχει συνηθισει θα μπορει μια χαρα
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να τον κανω να τελειωσει...!
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 08:02 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα ευχαριστω για την απαντηση.. θα ηθελα να σου πω οτι δν το παιζω καθολου μαγκας η πουλαω νταιλικια οπως λες ειπα μια βρισια δεν νομιζω οτι με αυτο κανω και ολα τα υπολοιπα οσο για το που πηγα με την αλλη που ξες οτι αυτη δν ειχε παει με τον αλλον ποιο πριν τιποτα δεν ειναι σιγουρο και οσο για το αμα φερθηκα σαν μαλακας και κωλοπαιδο σε αυτην δεν σημαινει πως θα ειναι και με ολες.....να 'σαι καλα see ya
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεχασω;Βοηθεια!
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 05:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια μελη του φτου 5 τα χαραματα ξυπνησα για το ιδιο θεμα παλι..Λοιπον ειχα ξανα γραψει ενα αλλο αρθρο που ελεγα "τι να κανω με την κοπελα μου" τελος παντον χωρισα μαζι της απο τοτε γιατι εγω ειχα παει με αλλη αλλα δεν το ηξερε και επηδει δεν πηγαινε αλλο μαζι της ειπα να χωρισουμε και την επομενη μερα ηταν με αλλον! τρελαθηκα!!Με το που το εμαθα της εστειλα τσατ και αρχισα να λεω οτι χειροτερο που θα μπορουσα να της πω π.χ εφαγες τα κερατα της ζωης σου και ετσι.Μετα απο μερες εμαθα και κατι αλλα απο φιλους μου που ελεγαν οτι ¨ε αυτη πηγαινει συνεχεια με αλλους δν το ηξερες; η το αλλο οτι τα ειχε με 2 ταυτοχρονα και τους ελεγε τα ιδια και μετα μαθευτηκε και την βριζανε... Το θεμα ειναι οτι με εκανε delete δεν ξερω το λογο.. και μια μερα ενας φιλος μου αφισε το φβ του ανοιχτο στο κινητο μου και μπαινω συνεχεια στο προφιλ της συνεχεια! και στο σχολειο κρατιεμαι να μην την βλεπω ενω ξερω πως εχουμε τελειωσει αλλα εγω δν βλεπω να το παιρνω χαμπαρι..και το χειροτερο ειναι οτι ξερω οτι ηρθε να παιξει μαζι μου και γενικα με ολους παιζει η πουτανα! για αυτο την πεφτει συνεχεια σε μικροτερους (2 χρονια μεγαλυτερη) πφφ περιμενω πως και πως να τελειωσει η χρονια να φυγει τελειως απο το σχολειο να μην την ξανα δω γιατι μονο τοτε πιστευω πως θα ηρεμισω...Αμα εχετε καμια ιδεα για το πως να την ξεχασω πειτε μου (ευχαριστω που με ακουσατε και για της απαντησης σας)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεχασω;Βοηθεια!
Μήνυμα στις 5/1/2015 στις 03:22 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε δν χρειαζετε να ζηλευεις τοσο ειδικα οταν την κανουν αδδ οι αγνωστοι εδω το παρατραβηξες το θεμα.. και οσο για το κερατωμα αμα την κανεις ετσι τοσο ποιο ευκολο θα γινει.Μακαρι να ειχα και εγω μια σχεση τοσους μηνες ολες τσουλες ειναι δυστηχως θα πρεπει να χαιρεσε και να μην το χασεις για αυτο το θεμα Πήγαινε στο θέμα: Πως να φτιάξω την σχέση μου ?
Μήνυμα στις 13/12/2014 στις 01:50 @Sex
Φιλε ευχαριστω για την απαντηση... το θεμα ειναι οτι ακομα συνεχιζει να μην ενδιαφερεται για εμενα και τωρα εχει και κατι οικογενειακα θεματα και ασε.. τωρα χθες αμαθα οτι με θελει μια φιλη ενος φιλου μου και σκεφτομαι τωρα τι να κανω να παω μαζι της η οχι; αν και την αλλη την αγαπαω αλλα δν θα κατσω να κλαιω και για χρονια..
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 7/12/2014 στις 22:54 @Sex
Γεια σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ αυτο διαβαζα καιρο πολλα αθρα ειπα να γραψω και εγω ενα.Λοιπον ειμαι μαθητης λυκειου και φετος γνωρισα μια κοπελα 2 χρονια μεγαλυτερη απο εμενα που ειναι απο το σχολειο μου τελος παντον αρχισε να μου μιλαει στο φβ και απο κοντα και μια μερα μου ειπε πως με θελει το προβλημα μου τοτε ηταν οτι εγω δν ειχα ξανα κανει κατι με αλλη και στην αρχη κολωνα μεχρι που βγηκα μαζι της και ολα ενταξει.Το θεμα τωρα ειναι οτι με ειχε ρωτησει την 1η εβδομαδα που βγηκαμε αμα εχω προχωρισει και εγω ειπα οχι υπαρχε λογος δν ηθελα να μαθει οτι το εκανα σε οικο ανοχης και ξενερωσει μεχρι τοτε μου μιλουσε συνεχεια ενδιαφεροταν για εμενα με αγαπουσε το καταλαβαινα μεχρι που βγηκαμε την αλλη εβδομαδα για 2η φορα και με ξανα ρωτησε το ιδιο θεμα (παρεμπιπτοντως αυτη ειναι προχωρημενη) και ειπα εγω λογικα θα εμαθε τιποτα απο τα παιδια και της ειπα την αληθεια τοτε αυτη θυμωσε γιατι την ειπα ψεματα και μετα οταν ητανε να φυγουμε την αφισα στο λεωφορειο και επηδει ηταν κατι φιλη μου εξω και πηγα σε αυτους και για αυτο θυμωσε. μετα απο εκεινη την ημερα μου κραταει συνεχεια μουτρα την εχω πει χιλιες φορες συγνωμη δεν λεει να με συγχωρεσει με τιποτα μεχρι την 3η εβδομαδα την ελεγα συγνωμη την ειπα να βγουμε ειπε και καλα οτι εχει να διαβασει και την 4η εβδομαδα τα παρατησα δεν της μιλισα αλλο μεχρι που μου ελειπε τοσο πολυ και της εστειλα και αυτη ακομα ειναι θυμωμενη μαζι μου και οτι δεν ειναι ετοιμη να εμπιστευτει καποιον και οτι την πληγωσα και μπλα μπλα.. και αυτες τις μερες θελω να την πιασω να της μιλισω να κανουμε αλλη μια προσπαθεια.. τι ακριβως να της πω ρε παιδια; δεν μπορω μακρια της τωρα καταλαβα ποσο την αγαπω και αυτη με αγαπαει και το ξερω.ασχετα που την στελνω μηνυματα και δεν τα απανταει.συγνωμη αμα σας κουρασα μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη; εσεις τι θα κανατε στι θεση μου; θα συνεχιζατε η θα τα παρατουσατε;και τι να τις πω;.Σας ευχαριστω που με ακουσατε
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω με την κοπελα μου |