Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες της ανάπαυσης.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Φιμωση πεους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129333 από Gerasimos00 στις 06 Αυγούστου 2014, 12:39πμ

Gerasimos00

μέλος από: 6/8/2014
Γεια σας ειμαι 14 και νομίζω πως έχω φιμωση πεους(σε ήπια μορφή).Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορω να πω στους γονείς μου κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους...τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129341 από Jim123 στις 06 Αυγούστου 2014, 5:35μμ

Jim123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2011
Αν έχεις όντως φίμωση πρέπει να πας σε γιατρό, σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωράνε ντροπές. Αν δεν πας σε γιατρό τώρα, θα έχεις μεγαλύτερα προβλήματα μελλοντικά. Οπότε να το πεις στους γονείς σου, δεν θα σου πουν τίποτα, πρώτον οι γονείς μας είναι πάντα εδώ για μας και δεύτερον δεν θα τους πεις κάτι προσωπικό, θα τους πεις το πρόβλημα σου επειδή χρειάζεσαι γιατρό για να σε πάνε.
Αν σε βοήθησα δώσε αποδεκτή :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129347 από Gerasimos00 στις 06 Αυγούστου 2014, 8:43μμ

Gerasimos00

Έγραψε:(Jim123@06 Αυγούστου 2014)
Αν έχεις όντως φίμωση πρέπει να πας σε γιατρό, σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωράνε ντροπές. Αν δεν πας σε γιατρό τώρα, θα έχεις μεγαλύτερα προβλήματα μελλοντικά. Οπότε να το πεις στους γονείς σου, δεν θα σου πουν τίποτα, πρώτον οι γονείς μας είναι πάντα εδώ για μας και δεύτερον δεν θα τους πεις κάτι προσωπικό, θα τους πεις το πρόβλημα σου επειδή χρειάζεσαι γιατρό για να σε πάνε.

Βασικά δεν ειμαι σίγουρος αν έχω φιμωση γιατί ρώτησα τον κολλητό μου και μου είπε ότι του αυτουνού του βγαίνει τελείως μέχρι έξω...μηπως είναι έτσι το πεος σε αυτή την ηλικία η είναι σύμπτωση και έχουμε και οι 2?Επίσης δεν είναι σίγουρος αν είναι φιμωση επειδή είναι σαν να το κρατάει ο χαλινος και όχι κάτι άλλο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129349 από pi8hkos97 στις 06 Αυγούστου 2014, 9:57μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Έγραψε:(Gerasimos00@06 Αυγούστου 2014)
Έγραψε:(Jim123@06 Αυγούστου 2014)

Βασικά δεν ειμαι σίγουρος αν έχω φιμωση γιατί ρώτησα τον κολλητό μου και μου είπε ότι του αυτουνού του βγαίνει τελείως μέχρι έξω...μηπως είναι έτσι το πεος σε αυτή την ηλικία η είναι σύμπτωση και έχουμε και οι 2?Επίσης δεν είναι σίγουρος αν είναι φιμωση επειδή είναι σαν να το κρατάει ο χαλινος και όχι κάτι άλλο..

Καλά επειδή το είπε ο φίλος σου πάω πάσο. Επίσης το είπε ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Τάκης ο γκοζίλας, όλοι το λένε.
Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να στηρίζεσαι στις γνώμες των φίλων διότι δεν είναι γιατροί. Πες το στους γονείς σου, πάτε στο γιατρό να σου φύγει το άγχος.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #129354 από GiannakosBAcK στις 07 Αυγούστου 2014, 1:48πμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπόν μιας και είσαι μικρός και είχα και εγώ την ίδια απορία..
1ον Φίμωση είναι όταν ο χαλινός δεν επαρκεί,για να βγει έξω το κεφαλάκι
με αυτό εννοώ ανοίγει ίσα ίσα, για να μπορείς να κατουρήσεις.
2ον Τώρα αν το κεφαλάκι βγαίνει ολόκληρο και απλώς δεν φαίνεται ο κορμός δεν έχεις κάτι ούτε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αργότερα στο σεξ (ίσως στην πίπα να υπάρξει κάποιου είδος μικρό προβληματάκι,όχι απαραίτητα) και υπάρχει περίπτωση,όπως εμένα άνοιγε μέχρι την μέση του βαλάνου και λίγο παραπάνω, αλλά όταν μου πήρε πίπα από τότε ανοίγει κανονικά.
3ον Αν έχεις πρόβλημα η απλώς θέλεις να τραβάς η γενικά αν νομίζεις ότι σου δημιουργεί πρόβλημα στην σεξουαλική σου ζωή και θες να είσαι πιο άνετος μπορείς στην ηλικία 16-18 να μιλήσεις στους γονείς σου(μιας και τότε θα είσαι πιο μεγάλος) και πίστεψε δεν θα σε πούνε τίποτα και εγώ ντρεπόμουν να τους μιλήσω αλλά φέρθηκαν πολύ φυσιολογικά χωρίς κόμπλεξ(τελικά δεν χρειάστηκε να κάνω περιτομή) τώρα αν θες μπορείς να περιμένεις μέχρι τις ηλικίες που σου είπα,επειδή καθώς αναπτύσσεσαι όλα τα μέρη του πέους(μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση) σκληραίνουν και κάνει την διαδικασία επίπονη όσο μικρότερος τόσο το καλύτερο...

*Αποδεκτή αν σε κάλυψα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129355 από Gerasimos00 στις 07 Αυγούστου 2014, 2:25πμ

Gerasimos00

Gianakosback με βοήθησε αρκετά η απάντηση σου ευχαριστώ...ακριβως αυτό που περιγράφεις έχω οποτε θα περιμένω καλύτερα να μεγαλώσω λίγο και βλεπουμε.Ας κλειδωσει
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login