Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 02:25 @Sex
Gianakosback με βοήθησε αρκετά η απάντηση σου ευχαριστώ...ακριβως αυτό που περιγράφεις έχω οποτε θα περιμένω καλύτερα να μεγαλώσω λίγο και βλεπουμε.Ας κλειδωσει
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση πεους
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 20:43 @Sex
Βασικά δεν ειμαι σίγουρος αν έχω φιμωση γιατί ρώτησα τον κολλητό μου και μου είπε ότι του αυτουνού του βγαίνει τελείως μέχρι έξω...μηπως είναι έτσι το πεος σε αυτή την ηλικία η είναι σύμπτωση και έχουμε και οι 2?Επίσης δεν είναι σίγουρος αν είναι φιμωση επειδή είναι σαν να το κρατάει ο χαλινος και όχι κάτι άλλο.. Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση πεους
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 01:12 @Sex
Συμφωνώ με τον παναγιωτη μόνο που οι περισσότερες περιμένουν τα ΠΑΝΤΑ από τα αγόρια..+ότι δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα άμα της αρεσεις.Βασικα εμείς προσπαθούμε να αντιστρεψουμε το άντρας-κυνηγός πιστεύω αλλά δύσκολα με το μυαλό κάποιων :p Kendal εγώ προσωπικά ειμαι διστακτικός στο να τα ζητήσω από μια κοπέλα διότι δεν μπορώ να την ψυχολογησω,αν της αρέσω δλδ....την μια φαίνεται να της αρέσω και την άλλη αδιαφορεί τελείως...ετσι τρελενομαστε και για αυτό δεν κάνουμε κινηση
Πήγαινε στο θέμα: Αντρική Γνωμη
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 00:39 @Sex
Γεια σας ειμαι 14 και νομίζω πως έχω φιμωση πεους(σε ήπια μορφή).Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορω να πω στους γονείς μου κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους...τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση πεους |