Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Στα χλιδάτα κομμωτήρια μπορείτε να εμπεδώσετε τον ορισμό της λέξης 'σαχλαμούνι'.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

φοβαμαι να πω οτι δεν ειμαι στρειτ

Σελ. 4
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104977 από Echo Shape στις 11 Ιουλίου 2012, 10:57μμ

Echo Shape

μέλος από: 4/7/2012
Έχεις δικιο μ΄αυτά που λες, κολλάνε μεταξύ τους μόνο που τώρα έχω φρικάρει ακόμα περισσότερο και δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμώτο...

Γιατί να μου συμβαίνουν όλα αυτά, μακάρι να μπορούσα να αλλάξω το παρελθόν μου μακάρι να είχα μια ζωή σαν όλους τους άλλους.

Είναι κρίμα για την κοπέλα μου δηλαδή που δεν θεωρούμε στρειτ, όμως την αγαπώ και δεν θέλω να χωρίσουμε... αν είχα άλλο παρελθον θα ήταν αλλιώς, όμως δεν μπορώ να ξεχάσω και μάλλον θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή... ΩΡΑΙΑ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104978 από Noir Désir στις 11 Ιουλίου 2012, 11:16μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Έγραψε:(e-mail@11 Ιουλίου 2012)
Μη ξεχνάς ότι ο άντρας δημιουργήθηκε για τη γυναίκα και το αντίθετο.
Το φυσιολογικό είναι ο στραιτ, ο γκέι είναι κάτι άλλο και το ξέρεις.

Δεν το ξεχνω. Αλλιώς δεν θα διαιωνιζόταν το είδος.
Το να είναι κάποιος γκέι, δε θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογικό, με την έννοια ότι έχει δημιουργηθεί από τη φύση. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα ποσοστό ομοφυλόφιλων σε κάθε πληθυσμο (όχι μόνο στον ανθρώπινο) -μιλάω πάντα για μειονότητα σε σχέση μ'αυτους που διαιωνίζουν το είδος. Δεν ξέρω..δε μπορώ να δεχτώ ότι η φύση κάνει λάθος.
Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καλάθι, εγω προσωπικά δεν έχω θέμα με τους ομοφυλόφιλους και μάλιστα ξέρω και γκέι παιδί που είναι και γαμώ τα άτομα και όταν τον κράζουν σπάζομαι γιατί ούτε καν μπαίνει κάποιος στον κόπο να σκεφτεί το πιο απλό: δεν το επέλεξε!

Συμφωνώ. Δεν προσπαθώ να σου πώ ότι μπαίνουν όλα στο ίδιο καλάθι, ίσα-ίσα. Γι'αυτό και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται κάποιος που είναι 99% στρέιτ να τον θεωρείς γκέι, και κάποιον που είναι 100% γκέι, το ίδιο. Θέλω να πώ, αν υπάρχουν διαβαθμίσεις για το ένα, θα πρέπει να υπάρχουν και για το άλλο. Για να μην μπαίνουν στο ίδιο καλάθι που λες.

Όμως έτσι όπως έχουμε φτάσει σε λίγο θα θεωρούμε παράξενο το να είναι κάποιος στραιτ.

Ξανά συμφωνω.

Και να στο θέσω πάλι αλλιώς...
Γιατί όσοι έχουν αμφιβολιες ψάχνουν να βρουν και ρωτάνε αν είναι γκέι? Και ναι είναι άτομα με το 1% που λέγαμε παραπάνω.

Συγγνώμη, αυτό δεν το κατάλαβα =/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104979 από e-mail στις 11 Ιουλίου 2012, 11:27μμ

μέλος από: 10/7/2012
Λέω γιατί όσοι <<στραιτ>> έχουν αμφιβολίες για τον προσανατολισμό τους ψάχνουν να βρουν απαντήσεις σχετικά με το αν είναι γκέι, όταν κάποιος έχει/είχε ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις, όταν κάποιος έχει/είχε ερωτική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου? όταν κάποιος βλέπει/έβλεπε γκέι τσόντες.

Άρα δεν είναι στραιτ γιατί αν ήταν δεν θα είχε την αμφιβολία ή την απορία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104980 από Noir Désir στις 11 Ιουλίου 2012, 11:37μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
Μάλιστα.. να σε ρωτήσω κάτι; Αν, ας πουμε, κάποιος ερεθιζόταν με κάποιο σωματικό χαρακτηριστικό του ίδιου φύλου (πχ. όταν το χε φωτογραφία ή σε φυσική παρουσια), αλλά όχι με τσόντες με άτομα του ίδιου φύλου (με το δικό του εννοώ) ούτε φαντασιωνόταν κάτι αντίστοιχο ούτε ήθελε να δοκιμάσει να κάνει κάτι ούτε τιποτα άλλο τελος πάντων.. τότε αυτόν τι τον θεωρείς; μπορείς να τον πεις γκέι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104983 από e-mail στις 12 Ιουλίου 2012, 12:00πμ

Από τη στιγμή που ερεθίζεται να κατα κάποιο τρόπο είναι γκέι. Είναι δυνατόν να βλέπω το χαμόγελο ή το σώμα του Brad Pitt να ερεθίζομαι και να θεωρώ τον εαυτό μου στραιτ? Άσχετα με το αν το αν τον σκέφτομαι στο κρεβάτι η όχι... Αν δηλαδή εσύ αν έβλεπες μία κοπέλα σε μια φωτογραφία και ένιωθες έλξη θα ήσουν στραιτ?

Αν δεν ήταν δεν θα ένιωθω ερεθισμό και γιατί να ένιωθε ερεθισμό κάποιος στραιτ? Στην ουσία δεν είναι.

Δηλαδή αν εγώ έβλεπα κάποιον σε εικόνα βίντεο ακόμα και μπροστά μου και με έφτιαχνε δεν θα ήμουν γκέι? Αν τον σκεφτόμουν με οτιδήποτε άλλο εκτός απο εμένα θες να πεις ότι δεν θα ήμουν γκέι? Ενω αν τον σκεφτόμουν με εμένα θα ήμουν?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104986 από Noir Désir στις 12 Ιουλίου 2012, 12:28πμ

Noir Désir

Εικονίδιο
Ρε παιδί μου κοίτα, απλά εγώ δεν θεωρώ ότι είναι άσπρο-μάυρο.. Δεν το σκέφτομαι ότι πάει: από τη μία στρέιτ=απόλυτα ετεροφυλόφιλος και από την άλλη γκέι=όσοι δεν ανηκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδη από αυτόν που μπορεί να χει δεί μια φορά στη ζωή του γκέι τσόντα μέχρι τον απόλυτα ομοφυλόφιλο. Γιατί με την ίδια λογική, θα μπορούσε να είναι γκέι=απόλυτα ομοφυόφιλος και στρέιτ=αντίστοιχο μ αυτό που είπα πριν.

Το χω στο μυαλό μου πιο πολυ σαν κλιμακα..στα δύο άκρα οι απόλυτες καταστασεις και στο ενδιάμεσο όλες οι διαβαθμίσεις.. που δεν είναι όυτε ομοφυλόφιλοι ούτε ετεροφυλόφιλοι, ο καθένας είναι αυτό που είναι, μια "κατηγορία" από μόνος του. Δηλαδή πάει ετεροφυλόφιλος με ομοφυλοφιλικές τάσεις (με διαφορετικες αναλογίες), κάπου στη μέση αμφί, μετα ομοφυλόφιλος με ετεροφυλικες τάσεις κ.ο.κ. Και όταν λέω "ετεροφυλόφιλος" με ομοφυλικές τάσεις, δεν τον θεωρώ το ίδιο με τον τελείως στρέιτ, όμως ούτε και γκέι. Το λέω έτσι απλά για να δειχτεί ότι τείνει πιο πολύ προς αυτή τη μερια..κάαπως έτσι

(δε παιζει να τελειώσει ποτέ αυτή η συζήτηση :Ρ)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104988 από e-mail στις 12 Ιουλίου 2012, 1:11πμ

Δεν ξέρω τι να πω πάντως άνθρωπος ο οποίος ο οποίος έχεις/είχε στο παρελθόν ομοφυλοφιλικές τάσεις έστω και την παραμικρή... δεν πρέπει να κάνει σοβαρή σχέση με κοπέλα γιατί αυτό το πράγμα δεν εκφράζει θέματα συμβίωσης, οικεγένειας και γενικότερα. Δεν είναι λογικό.

Προσωπικά αν είχα σχεση με κοπέλα η οποία θα είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις, σκέψεις, παρελθόν... θα την χώριζα άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη και ας την αγαπούσα κιόλας! Ακόμα και να ΕΙΧΕ παρελθόν έστω εφηβικό με πειραματισμούς και το μάθαινα... θα χώριζα και ΕΙΔΙΚΑ αν ήμουν σε χρόνια σοβαρή σχέση μαζί της.
Βέβαια αν δεν μου το λεγε δεν θα το ήξερα εκτός αν ήταν λεσβία που θα το καταλάβαινα από χιλιόμετρο ( αν όχι τον πρώτο καιρό, στην πορεία σίγουρα ). Είναι από τα πιο σοβαρά θέματα και με απασχολεί πολύ...
Δεν είναι απλό θέμα και μερικές φορές με κάνει να αναρωτιέμαι, υπάρχουν χιλιάδες Ομοφυλόφιλοι... Πόσοι άραγε θα είναι αυτοί με τάσεις οι πειραματισμούς σε παρελθόν και παρόν.

Τέλος πάντων, χάρηκα πολύ για τη συζήτηση διότι άκουσα και μια άλλη επεξεργασμένη γνώμη και μπορώ να πω πως έμαθα και κάτι από σένα. Όντος δεν τελειώνει η συζήτηση οπότε ας την κλείσουμε,
καλό βράδυ και σόρρυ αν σε κούρασα... το ξέρω ότι είμαι απόλυτος σε όλα και τα βλέπω με άλλη ματιά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104994 από Noir Désir στις 12 Ιουλίου 2012, 9:51πμ

Noir Désir

Εικονίδιο
Όχι καθόλου δε με κούρασες..και γω χάρηκα με τη συζήτηση. Όσο για το ότι έιμαστε απόλυτοι και τα βλέπουμε από διαφορετικές σκοπιές, νομίζω είναι το μόνο σχεδόν στο οποίο συφωνούμε :Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105035 από Gray στις 12 Ιουλίου 2012, 3:10μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Ναι φυσικα και δεν μπορεις να το κρυβεις για ολη σου την ζωη , αλλα τωρα θα ηταν καλο να το κανεις , Γιατι δεν 8α ξερουν καν πως να το αντιμετωπισουν και απλα θα σε κραξουν , Εγω προσωπικα θα το ελεγα στα 17-18 μου , μονο σε φιλους ΠΟΛΥ κλειστους . Και σε οικογενεια πιο μετα .

Αλλα ναι αν θες και τωρα No prob δικια σου η ζωη ;) .

οσο για τις ταμπελες , δεν θυμαμαι να ακουσα τον Frued να λεει τετοια πραγματα οταν μιλουσε για το Ego (εγω ) . Αν κανω λαθος να μου πειτε , (Δεν θυμαμαι) ειπα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106751 από belowzero στις 05 Αυγούστου 2012, 3:24μμ

belowzero

Εικονίδιο
μέλος από: 7/5/2012
αν το πεις σε αγορι παντως,προσπαθησε να το φερεις αργα-αργα,γιατι το μυαλο του θα εκραγει απο τις φαντασιωσεις.just sayin....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login