Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 02:50 @Κλάψιμο
Μου έδωσες μια ειλικρινή απάντηση ... θα διαφωνήσω όμως στο θέμα της κοπέλας μου. Όταν εννοώ πως η σχέση μας πάει χάλια το λέω από ασήμαντα μικροπράγματα τα οποία όμως είναι σημαντικά! Η απόσταση είναι το πρόβλημα και είμαστε μόνο μερικά χιλιόμετρα μακριά. Δεν θα χωρίσουμε, νιώθουμε πολλά ο ένας για τον άλλο και αν δεν είχαμε αυτό το θέμα θα ήταν όλα τέλεια. Αυτή κάνει περισσότερο υπομονή, εγώ απλά απελπίζομαι και φοβάμαι την απόρριψη. Έχω ανασφάλειες και δεν θέλω να την χάσω διότι είναι πολύ σημαντική για μένα. Το θέμα είναι ότι αν της μιλούσα θα με καταλάβαινε, δεν θα με χώριζε. Το πρόβλημα είναι ότι θα νιώσω εγώ χειρότερα και υποτίμηση και κατωτερότητα... μετά τελείωσα!! Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Τίποτα δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει!
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 20:21 @Κλάψιμο
Είχα γράψει και παλιότερα για ορισμένα θέματα μου και γράφω ξανά επειδή είναι το μόνο μέρος που μπορώ να μιλάω ανοιχτά. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και δεν θα το κάνω ποτέ, είμαι πολύ φρικαρισμένος και η απελπισία δεν αντέχεται. Κατά καιρούς νιώθω καλύτερα, ξεχνιέμαι κάπως άλλα ποτέ δεν ξεχνάω! Με τη σχέση μου πάμε χάλια, από εκεί που πηγαίναμε τέλεια πάμε χάλια... δεν μπορώ να της μιλήσω αν το κάνω θα αναγκαστώ να χωρίσω, αρκετά της έχω πει. Δεν θέλω να χωρίσω άλλα από το να την ταλαιπωρώ με τις ανοησίες μου... ίσως και να είναι καλύτερα. Κουράστηκα και δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι, δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ελπίζω σε κάτι καλό και το ξέρω ότι θα ζω για πάντα με αυτά στο μυαλό μου και πως δεν θα με αφήσουν ποτέ. Έχω ξεχάσει πως είναι να νιώθει κανείς άνετος και χαλαρός, έχω πάντα την αίσθηση του βάρους και ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω και να περιγράψω... είμαι 20 χρονών και δείτε τι κάνω, γράφω σε φόρουμ και κλαψουρίζω σαν παιδάκι. Το ξέρω ότι θα μείνω μόνος μου στη ζωή και ποτέ δεν θα ηρεμήσω πραγματικά. Πήγαινε στο θέμα: Τίποτα δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει!
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 22:07 @Flame
Που όμως με δραχμή ο ξένος της Ευρώπης και όχι μόνο... θα έρχεται και θα κάνει τις διακοπές του πολύ μα πολύ φθηνότερα. Δηλαδή; περισσότερος τουρισμός και περισσότερα χρήματα στη χώρα μας. Επίσης με τη δραχμή το χρήμα θα φεύγει πολύ πιο δύσκολα ΕΞΩ και έτσι η φοροφυγή θα είναι πολύ μικρότερη μιας και το νόμισμα μας θα έχει μικρότερη αξία. Και τέλος εμενα προσωπικά με νοιάζει να μπορώ να ζήσω άνετα τη ζωή μου στην κωλο Χώρα μου, από εκεί και πέρα θα δούλευα θα είχα το μισθό μου θα είχα το σπίτι μου θα είχα το αυτοκίνητο μου θα είχα τη ζωή μου... Τώρα αν θα πήγαινα εξωτερικό δεν μενοιάζει και πολύ, θα πήγαινα κάπου στην Ελλάδα διότι απ όσο ξέρω ΈΞΩ πηγαίνε αυτοί που τα είχαν στην τσέπη τους και τα πετούσαν από εδώ κ από εκεί. Η Αγγλία γιατί δεν βγήκε από τη λύρα? Μη μου πείτε επειδή έχει περισσότερη αξία γιάτι και το μάρκο στη Γερμανία μια χαρά ήταν και πηγαίνανε οι Έλληνες για δουλειά και κάνανε ζωή στην Ελλάδα! Στημένα ήταν εξαρχής το ξέρανε ότι θα χωριστούμε σε 2 πλευρές. Βόρειους και Νότιους. Το ήξερε η Αγγλία ότι θα γινόταν αυτό ( μιας και δεν είναι τόσο χαζή όσο την θεωρούμε ) και το ήξερε η Γερμανία ότι θα κυριαρχίσει στην ΕΥΡΟΖΩΝΗ. Με άλλα λόγια ΔΡΑΧΜΗ και παλι ΔΡΑΧΜΗ. Και δρόμο και η Ευροζώνη και η Γερμανία και Γαλλία και Τρόικα. Την ησυχία μας και πάλι με το νομισματάκι μας. Πήγαινε στο θέμα: Πτώχευση
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 21:54 @Κλάψιμο
Καταρχήν εκτιμώ πολύ το ενδιαφέρον που δείχνεις, όμως το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ζω φυσιολογικά και δεν θα μπορέσω μάλλον ποτέ. Νιώθω λες και είμαι σε δρόμο ο οποίος δεν τελειώνει ποτέ. Το ξέρω ότι αυτοκαταστρέφομαι και έχω καταστρέψει ήδη ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ζωής μου και δυστυχώς τις επιλογές μια φορά τις κάνουμε... Αποδέχεσαι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς και που φυσικά θες, όταν λοιπόν αυτό σε ρίχνει κάτω το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεσαι ακόμα περισσότερο! Δέχομαι ότι υπάρχουν άτομα με άλλα και χειρότερα προβλήματα όμως αυτό που έχω εγώ καθορίζει τη ΖΩΗ μου ως το ΤΕΡΜΑ! Κάτι τελευταίο το θέμα δεν είναι να ξεχαστώ, μόνο ο ύπνος το κάνε αυτό και επειδή λοιπόν δεν υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα έχω να πω το εξής: Ποιος ο λόγος να κάνω πράγματα τα οποία υποθετικά θα με κάνουν να νιώθω καλά;;; Ποιος ο λόγος να προσπαθήσω να ξεχαστώ με κάτι;;; Έτσι θα είναι η ζωή μου;;; πάντα θα βρίσκω κάτι να ξεχνιέμαι;;; Προσωπικά όλα τα άτομα που ξέρω έχουν άλλα προβλήματα και δεν συγκρίνονται με τα δικά μου ούτε στο ελάχιστο. Με ανησυχεί πολύ το αύριο και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω, το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορούσα να ξανα γεννηθώ από την αρχή τίποτα άλλο παρα μόνο αυτό που όμως δεν γίνεται. Ας κλείσει το θέμα εδώ μιας και απ ότι κατάλαβα δεν με καλύπτει τίποτα απο τα όσα είπατε και επειδή είναι πρίξημο να είναι το θέμα μου πάντα ΠΡΩΤΟ θα το αφήσω να πάει στο διάλο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ψυχολογίας
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 12:04 @Κλάψιμο
Ναι πολλές φορές και μπορώ να πω πως είναι πολύ χάλια κατάσταση. Πήγαινε στο θέμα: κρίση πανικού
Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 21:44 @Κλάψιμο
Ναι αυτό προσπαθώ να καταλάβω... τι ακριβώς θεωτείται οταν λέτε πως δεν έχω κανένα πρόβλημα πάνω στην έκβαση της ζωής μου ;;;; Τι προσπαθείτε να μου πείτε με το ότι κάποια πράγματα που αρέσουν στον περισσότερο κόσμο δεν αρέσουν σε εμένα ;;;;; Να αλλάξω τι στον εαυτό μου;;; Και ρωτάω ΞΑΝΑ λοιπόν! Ως προς το τι να αποδεχτώ τον εαυτό μου;;; Δεν μου λέτε συγκεκριμένα πράγματα και μιλάτε με συντεταγμένες! Δεν εννοώ να μου ρίξετε κατεβατό απλά να διευκρινίσετε αυτά που λέτε! Σε κάθε απάντηση κρύβεται και μια ερώτηση. Πες ρε φίλε, αυτό, αυτό και αυτό τέλος απάντησης! Εκτός βέβαια αν εγώ είμαι ηλίθιος και δε γνωρίζω ελληνικά ώστε να καταλάβω τι εννοεί ο καθένας στην απάντηση του. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ψυχολογίας
Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 14:55 @Κλάψιμο
Δεν έχω κανένα πρόβλημα πάνω σε πιο πράγμα; Είμαι διαφορετικός σε τι; και τέλος να αποδεχτώ τον εαυτό μου ως προς;;; Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ψυχολογίας
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 23:25 @Κλάψιμο
Θέλω να πιστεύω πως το έχω κάποια προβλήματα δεν το εννοείς με ύφος. Τεσπα ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Πήγαινε στο θέμα: Επηρεασμός
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 21:20 @Κλάψιμο
Μακάρι να είχα τα προοβλήματα που αναφέρεις πως έχεις... να διορθώσω κάτι που με τρόπο κάποιος μου πετάει μπηχτές; Δεν διαφωνώ με τα όσα αναφέρεις παραπάνω απλά πιστεώ πως η ζωή υπάρχει για να σε τρομοκρατεί και να σε φρικάρει κατα μια έννοια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πήγαινε στο θέμα: Επηρεασμός
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 19:58 @Κλάψιμο
Κάνω γυμναστική άλλα από τη μέση και πάνω, στην τελική να ξέρω ότι κάνω ποδήλατο για το συγκεκριμένο θέμα; Εντάξει είναι τραγική ειρωνία. Πφφφ έχω απελπιστεί ειλικρινά! Όλα σκατά ρε γαμώτο μακάρι να ήμουν αλλιώς, έτσι όπως το λες πραγματικά νιώθω κάπως. ( πολύ λεπτά πόδια και όντως δεν είναι και τόσο ωραίο σε έναν άντρα ). Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Επηρεασμός |