παρθενα 21 αγχος!
Σελ. 2
Μήνυμα #101449 από tuxh-vouno στις 24 Μαΐου 2012, 10:49μμ
![]() |
Κοίτα και εγώ είμαι 19 και παρθένα...πριν κάτι μήνες με είχε πιάσει το άγχος ότι δεν βρίσκω τον κατάλληλο και ότι έχω μείνει πίσω κλπ κλπ...Αλλά το σκέφτηκα και είναι μπούρδες....ο καθένας είναι διαφορετικός και αυτό αφορά και τη σεξουαλική του ζωή...εγώ μπορεί να το κάνω στα είκοσι,εικοσιπέντε...τριάντα...αλλά όταν θα το κάνω θα είμαι σίγουρη γι'αυτό και θα το θυμάμαι σαν μία ωραία ανάμνηση και όχι σαν μία άσχημη εμπειρία που "επρεπε" να γίνει στα 16-17 όπως βλέπω γύρω μου.Η έναρξη της σεξουαλικότητας δεν γίνεται βάσει ηλικίας αλλά βάσει συναισθημάτων. Αν κατάλαβα καλά, ο σύντροφός σου δεν ξέρει ότι είσαι παρθένα,πράγμα λάθος...αλλά ακόμη και αν το ξέρει πρέπει να κάνεις μία συζήτηση μαζί του,αλλά πριν από αυτό πρέπει να αναρωτηθείς αν είσαι καλά μαζί του και ότι με αυτόν θέλεις να προχωρήσεις...Το κύριο πρόβλημα σου το προκαλούν οι φήμες και τα στερεότυπα...δηλαδή ότι πονάει,ότι τρέχει αίμα ,ότι είσαι μεγάλη και έπρεπε να το έχεις ήδη κάνει και όλες αυτές οι βλακείες...Έχω ρωτήσει πολλά άτομα και οι περισσότερες είχαν απόλυτα υποφερτό πόνο έως ανύπαρκτο (γιατί ήταν αρκετά υγρές),πολύ λίγο αίμα σαν περίοδο μετά την επαφή ή την επόμενη μέρα και όσον αφορά την ηλικία μην κολλάς...κανείς δεν πρόκειται να σε κοροιδέψει επειδή είσαι παρθένα...αν είναι δυνατόν δηλαδή...χαλάρωσε και θα σου έρθει ΌΤΑΝ σου έρθει,με αυτόν που πρέπει και όλα θα πάνε καλά! Το σεξ είναι για ευχαρίστηση όχι για να περνάς μαρτύριο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101450 από efi0 στις 24 Μαΐου 2012, 11:50μμ
![]() |
Τυχη βουνο η απαντηση της tuxh-vouno :-) Νομιζω στα ειπε ολα! Πιστευω οτι οταν μαθει οτι εισαι παρθενα θα ελευθερωθεις και θα εισαι ποιο ανετη...Αυτο ειναι το προβλημα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101466 από boliv στις 25 Μαΐου 2012, 2:58μμ
εκεινος γνωριζει οτι ειμαι παρθενα... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101478 από Sapios στις 25 Μαΐου 2012, 4:24μμ
![]() ![]() μηνύματα: 91 ![]() |
κι αφου το γνωριζει τι κανει και πως σου συμπεριφερεται και δε νιωθεις καθολου ανετα κι ασφαλεις αλλα αντιθετως σε πιανει αγχος ? σκεψου μηπως δε φταις εσυ δλδ αλλα εκεινος με τον τροπο που σου μιλαει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101489 από boliv στις 25 Μαΐου 2012, 6:03μμ
κοιτα οτι με πιεζει με πιεζει.σιγουρα ομως δεν φταιει μονο αυτος! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101490 από boliv στις 25 Μαΐου 2012, 6:04μμ
ισως του εχω δωσει το δικαιωμα | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101491 από boliv στις 25 Μαΐου 2012, 6:06μμ
σε ευχαριστω που ασχολεισαι παντως..καποια πραγματα δεν τα ειχα καταλαβει η δεν τα ειχα σκεφτει | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101492 από Sapios στις 25 Μαΐου 2012, 6:21μμ
![]() ![]() μηνύματα: 91 ![]() |
δε ξερω τι παραπανω να γραψω γιατι δε γνωριζω πως μιλατε μεταξυ σας. ποτε δεν ειναι αργα να χωρισεις παντως και να βρεις αλλον καλυτερο, μικρουλα εισαι εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου, και ειναι αμαρτια να χαραμιζεσαι και να μην ευχαριστιεσαι ουτε το σεξ. ελπιζω μονο λεγωντας οτι του εχεις δωσει δικαιωμα να μην εννοεις οτι τον καβλωνεις και τον αφηνεις στα κρυα του λουτρου γιατι κατι τετοιο ειναι οντως λιγο ξενερωμα. τελως παντων κανε οτι καλυτερο καταλαβαινεις, κι οτι αλλο χρειαστεις σφυριξε μας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |